Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

yoo 28 de bir oldum yani 14 subatta denk gelmiymu 28. gün off kafam karistiha

:uhm:yoo 28 de bir oldum yani 14 subatta denk gelmiymu 28. gün off kafam karistiha

gülsü senin nasıl günün geçmedi ya 16 şubatta olmadınmı sen ayda birmi oluyosun 16mart geldiklava:

bana acil cvp kizlar en son 16 subatsa 28 gün sonra 14 mart olmazmi

bana acil cvp kizlar en son 16 subatsa 28 gün sonra 14 mart olmazmi

selam kızlar katılamıyorum ne zamandır umarım herşey yolundadır.

ohh ohh ne güzel haber darisi bizlere kizlar.hayirli olsun allah bebisini ve seni korusun

yaaaaaaaaa hadiya ciddenmi ama ben hesapladim 14 marta denk gelmisti.allah allah sasirdim sekerim

Serencim ve diğer arkadaşlarım bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çiftttttttttttttttttttt çizgiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani hamileyim ama henüz keseyi görmediğim için çok huzursuzum bana dua edin keseyide hayırlısıyla göreyim herşey hayırlı olur inşallah geçen ki düşüğümden sonra çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:Şenizklava::a015::enbuyukkk:a.s.:içelim:

demin isim yasuli olarak çıktı çünkü eltimin evindeyim ama ben esin yani beklemek

canım benim tebrikler darısı bizim başımıza olur inşallahhhhhhhhhhh:teytey:

kızlar deminki mesaj yanlış gitti ben yasuli değilim beklemek isimli esin'im ama eltimin evinden yazdığım için onun adıyla gitti mesaj

esin mutluluğum iki kat daha arttı canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok teşekkür ederim arkadaşım ama dediğim gibi çok heyecanlıyım 2 ay önce bir düşük yaptığım için daha doğrusu kimyasal gebelik dediler ona çok korkuyorum şimdi ne olur dua edin banada bu sefer düşmesin yani sadece düşük değil de herşey yolunda gitsin inşallah dualarınıza ihtiyacım var bende hepiniz için dua ediyorum allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin birbirimizin mutluluğunu yaşayalım

esin mutluluğum iki kat daha arttı canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ohh ohh ne güzel haber darisi bizlere kizlar.hayirli olsun allah bebisini ve seni korusun

çok teşekkür ederim gülsücüm sende bu günlerde heyecanlısın umarım sende güzel haberler verirsin bize bende buradan birilerinin hamile olduğu haberini alınca gerçekten çok seviniyordum hergün biraz daha artması beni çok mutlu ediyordu inancım artıyordu şimdi inandığım oldu allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah

ah canım ya nasıl sevındim dikkat et kendine allahım saglıkla mutlulukla bol bol nasibiyle dünyaya getirsin insallah:teytey:benimde bugün adet olmam gerekıodu ama hala olmadım tarihimiz aynı yarın bende test yapacagım inşallah bizlerede ugurlu gelir bu mart ayı listesi....

inşallah canın inşallah sende güzel haberler verirsin bize bugün yarın bende çok bekledim 8 aydır deniyordum ama bu ay ateş ölçtüm ve gerçekten yumurtlama günleri olan 4 günün 3 günü çalışma yaptık yani canım çıktı ama değdi allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah benimkinide kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…