Serencim ve diğer arkadaşlarım bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çiftttttttttttttttttttt çizgiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani hamileyim ama henüz keseyi görmediğim için çok huzursuzum bana dua edin keseyide hayırlısıyla göreyim herşey hayırlı olur inşallah geçen ki düşüğümden sonra çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:Şenizklava::a015::enbuyukkk:a.s.:içelim:
esin mutluluğum iki kat daha arttı canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohh ohh ne güzel haber darisi bizlere kizlar.hayirli olsun allah bebisini ve seni korusun
Serencim ve diğer arkadaşlarım bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çiftttttttttttttttttttt çizgiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani hamileyim ama henüz keseyi görmediğim için çok huzursuzum bana dua edin keseyide hayırlısıyla göreyim herşey hayırlı olur inşallah geçen ki düşüğümden sonra çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:Şenizklava::a015::enbuyukkk:a.s.:içelim:
demin isim yasuli olarak çıktı çünkü eltimin evindeyim ama ben esin yani beklemek
ah canım ya nasıl sevındim dikkat et kendine allahım saglıkla mutlulukla bol bol nasibiyle dünyaya getirsin insallah:teytey:benimde bugün adet olmam gerekıodu ama hala olmadım tarihimiz aynı yarın bende test yapacagım inşallah bizlerede ugurlu gelir bu mart ayı listesi....
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?