Serencim ve diğer arkadaşlarım bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çiftttttttttttttttttttt çizgiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani hamileyim ama henüz keseyi görmediğim için çok huzursuzum bana dua edin keseyide hayırlısıyla göreyim herşey hayırlı olur inşallah geçen ki düşüğümden sonra çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:Şenizklava::a015::enbuyukkk:a.s.:içelim:
demin isim yasuli olarak çıktı çünkü eltimin evindeyim ama ben esin yani beklemek
Serencim ve diğer arkadaşlarım bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çiftttttttttttttttttttt çizgiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani hamileyim ama henüz keseyi görmediğim için çok huzursuzum bana dua edin keseyide hayırlısıyla göreyim herşey hayırlı olur inşallah geçen ki düşüğümden sonra çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:Şenizklava::a015::enbuyukkk:a.s.:içelim:
demin isim yasuli olarak çıktı çünkü eltimin evindeyim ama ben esin yani beklemek
bugün günüm geçeli 5. gün hala adet olmadım..yarın sabah bi daha yapıcam dua edin bana....
bu seferde tek çizgi görürsem bitti arkadaşlar ümitlerim......
tebrikler canım darısı bizim başımıza..
esincim sen hiç belirtilerinden bahsetmiyodun canım varmıydı sende bir belirti
beklemek geçen ay 6-7 tane idrar testi yaptım hepsindede ışığa tutunca belli olan soluk 2. çizgi yarım saat veya 15 dk.sonra çıktı. 37.gün regl oldum ve ilk günüm ağrılıydı.benim normalde ağrım olmaz.acaba diyorum ben anlamadan kimyasal gebelikmi geçirdim.acaba böyle olanlar oluyormudur kan testi yaptırmamiştim.[/QUOTE
öncelikle teşekkür ederim seyra umarım en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun. Ama testte çıkan ikinci çizgi renkli ise olabilir ancak sadece bir iz gibiyse bu testin yeri yani gebelik olduğunda belirginleşecek olan kısmın izini görüyor olabilirsin ben 2 ay önce kimyasal gebelik oldum ama 29.gün testimde ikinci çizgi epeyce belirgin çıkmıştı ama 32.gün kanama ile gitti kanda da 10,26 çıkmıştı senin durumunu bilemiyorum ama olmuş olabilir tabiki çünkü gebeliklerin %60'ı bu şekilde oluyormuş ne yazıkki gerçi sağlıksız olacakları için yok oluyorlarmış banada böyle söyledi dr.um o yüzden kendimi teselli ettim sanada tavsiyem ben 8 aydır deniyordum ama bu ay gerçekten çok çalıştım yumurtlama haftamda 4 günün 3 günü çalıştım bence en önemlisi bu en kısa zamanda hamiş olman dileğimle
ben tüp bebek yoluna girdim arkadaşlar bu arada haberiniz olsun... dr um daha fazla uzatmayalım dedi... önce tek bir aşılama mayıs ayında sonra direk olarak tüpbebeğe yönlendiriliyorum.... kendimi çok kötü hissettim bugün bunları duyunca gerçekten moralim çok bozuk... eşimden allah razı olsun ... o hala bide bana baktıralım diyor garibim... inşallah bu arada herkez vuslatına, hasretine varır.... benim vuslatıma kavuşmam 2008 olur diyordum ama bakalım kaç sene daha geçicek... herkezi öptüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?