Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

gülsücüm sen kesin hamilesin bak görürsün bi test yapmadın ya alacağın olsun

bekliyelim ayzen bugün bi gecsin yaparim
akintim gelip duruyor belkide hastalancam.belli olmazki.

yanaklarinmi niye öyle oldunki hadi bakalim yarin bigelsin dimi

yok canim ben hic bilmiyorum.benim tam günüm bugün kizlar su gün bitsin yapcam

yok canim ben hic bilmiyorum.benim tam günüm bugün kizlar su gün bitsin yapcama.s.

ben iyice üşüttüm galiba böyle belirti yaşayan bildiğiniz kimse varmı:))))ne adet belirtim var ne hamilelik bakalım nolacak

ben iyice üşüttüm galiba böyle belirti yaşayan bildiğiniz kimse varmı:))))ne adet belirtim var ne hamilelik bakalım nolacak

canım ben geçen ay öyleydim ne adet belirtisi vardı nede gebelik.... herzaman olan kasık ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik, büyüme geçen ay yoktu bendede... hemde 12 tane yumurtama rağmen zaten ne ağrı ne sızı olmayınca bu ayda bişey yok demem zor olmadı nitekim 29.gün adet oldum parça parça kan birikintileri geldi... ama onlar sökülürken kasıklarımın ağrısından ve bulantıdan illallah gelmişti...

bekliyelim ayzen bugün bi gecsin yaparim
akintim gelip duruyor belkide hastalancam.belli olmazki.

cnm senin tam 28. gun yanı bugun yapsan netıce kesın bellı olur ama ıstersen yarınıda bekleyebılırsın tercıh senın, artı ayzenede bı cvbım var bende hamıs oldugumu ogrenmeden once bole afakanlar basıyordu ates basıyordu benıde dedıgın gıbı halsızlık vardı ve sankı kollarım etlerım dılım dılım gıbı acıyordu gercı senıde umıtlendırmek ıstemem ama bendekı belırtıde bu vardı cnm ınsallah sende hamıssındır tatlımma.s.

en son 16 subatta oldum bugün tam 28. gün
gecen ay 3 gün erken gelmisti
simdilik tik yok.beklicez artik.

inşallah serencim tabni öyle olmasını bende çok istyiyorum ama kasık ağrısı göğüsteki belirtiler bel ağrısı olmayınca konduramıyorum zaten bu da dün ve bugün çıktı bakalım değilsem hamile yarın hastalanıcam zaten

of kizlar hala gelmedi.kizlar ya cildircam

senağlamasenağlama neyse sekerlerim ben yemek yapim gidimde zaman gecer ozaman dimi sonra gelirim yine :teytey::enbuyukkk:

of kizlar hala gelmedi.kizlar ya cildircam

klava: valla kımseye dert yanma şekerim herkes sana gıt test al yap dıyo ama sen inat edıyorsun o yuzden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç bosuna off kızlar napıcam deme test alıp yapmadıktan sonra kımse senlen konusmicaaakk:dilcikar:klava:klava:

aynen öyle seren katılıyorum kendi derdine kendin yan yap test yap die öldük biz

insallah cnm dualarım sızınle su pis adet gelmez ınsallah sende bebişine kavsursun a.s.

yüzüm alev alev yanıyo aynaya bi baktım yanaklarım kıpkırmızı olmuş dünde böyle olmuştum bugün yine böyle oldum (

aynen öyle seren katılıyorum kendi derdine kendin yan yap test yap die öldük biz

:dilcikar: al bendende okadar bacım bırak kendı derdıne yansın meraksız sey gıt test yap dıyoruz hatun tok beklım dıyo e beklıyo ayyyy napacam dıyo klava: dua etsın ıstanbulda deeel:dilcikar: yoksa var yaaa hepımız kapısına dayanıp(sudenazz sen ben)

klava:klava:klava:klava:

yapardıkKötü Kazen

EVET SEREN E KATILIYORUM YAV YAP İŞTE POZİTİFSE POSİTİF NEGATİFSE NEGATİF BİLİRSİN HİÇ DEĞİLSE.... sengözlerimebaksanab

bencede yap güzelim.....gerçi kendime bakmıyorum sana akıl veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…