Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

BALSURAT cım ismini niye nisana eklettin anlayamadım daha marttaki adetini olmamışsınki inşallahta olmazsın

BALSURAT cım ismini niye nisana eklettin anlayamadım daha marttaki adetini olmamışsınki inşallahta olmazsın

Canım ben bir rahatsızlıktan dolayı ilaç tedavisi görüyordum 3 aydır korunuyordum mart ayındada korunmaya devam edicektim.Bende nisana yazdırdım hevesle kendimi.Sonra dr artık ilacını kesebilirsin dedi bende mart ayında korunmayı bıraktım allahıma şükürler olsun o yüzden iki yerede ismim yazıldı a.s.

esinciğim hadi gözün aydın çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bebiş isteyenlewrin başına inş.

BEKLEMEK cok sevindim,Allah tamamina erdirsin.Bizi unutma hamile kaldim diye, yaz yine gelismeleri..

BEKLEMEK cok sevindim,Allah tamamina erdirsin.Bizi unutma hamile kaldim diye, yaz yine gelismeleri..

unuturmuyum hiç tabiki buraya yine gelip durumları takip edip hepinizi ayrı ayrı kutlayacağım bende

sekeyy23 ve istiridyeyim incimsin sizlerede çok teşekkür ederim umarım herşey güzel olur ve dileğim isteyen bütün herkese allahım nasip etsin inşallah

zaman geçmek bilmiyor arkadaşlar ya hastalanacaksamda bi an önce olsada tuvalete gitmekten bıktım :))

zaman geçmek bilmiyor arkadaşlar ya hastalanacaksamda bi an önce olsada tuvalete gitmekten bıktım :))

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM YAAAA...... ANLIYORUM SENİİİ.. HEVESLE BEKLİYORSUN BİR SEVİNÇ KAPLIYOR İÇİNİ SONRA YERİNİ KOKUYA BIRAKIYOR YA YOKSA DİYORSUN.... VE BU DÜŞÜNCELERİN BİTMESİ İÇİN NETİCEYİ BEKLEMEK... ASIR GİBİ....:Şeniz

arkadaşlar dün kan testi verdim bugün 4 te sonucunu alacağm inş güzel sonuç alırım aminnnnnnnnnn

saol sudenezcım inş senin günlerini bende bekliyorum 6 gün oldu dimi inş sende olumlu gelişmeler olur

selam arkadaşlar ben en son 14 şubat ta hastalandım bu ay henüz hastalanmadım inşallahta hastalanmam bu güzel haberi hepinize verieim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…