BALSURAT cım ismini niye nisana eklettin anlayamadım daha marttaki adetini olmamışsınki inşallahta olmazsın
ben hiçç bişey yaşamıyorum işin tuhafı adet belirtilerimde yok bugün normalde benim karnımın ağrıması ve adet olmam lazım ama hiç bişey yok((((
:teytey:HAYDİİİ LİLİLİLLİ YAAR HAYDİ LİLİLİLİ
Teşekkürler arkadaşım oynayacağım oynamasına ama daha erken biraz yapışsında bebişim ondan sonra zaten korkuyorum diğeri gibi olacak diye ama içimden bir his bu benimle kalacak diyor annesini bırakıp gitmeyecek diyor sende dua et bana olurmu canım hayırlısıyla yavrularımızı alalım kucağımıza ve büyütmekte nasip etsin allahım inşallah herkese umarım listede kimse kalmayacak yakında hamiş olmak için çünkü herkes hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inanın arkadaşlar buna hepiniz için dua ediyorum ben:teytey:Şeniz:dance:a.s.:
ahhh canımmmmmm bu da nesi böyle......???? :içelim:
:teytey:HAYDİİİ LİLİLİLLİ YAAR HAYDİ LİLİLİLİ
Teşekkürler arkadaşım oynayacağım oynamasına ama daha erken biraz yapışsında bebişim ondan sonra zaten korkuyorum diğeri gibi olacak diye ama içimden bir his bu benimle kalacak diyor annesini bırakıp gitmeyecek diyor sende dua et bana olurmu canım hayırlısıyla yavrularımızı alalım kucağımıza ve büyütmekte nasip etsin allahım inşallah herkese umarım listede kimse kalmayacak yakında hamiş olmak için çünkü herkes hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inanın arkadaşlar buna hepiniz için dua ediyorum ben:teytey:Şeniz:dance:a.s.:
TEBRİKLER CANIMa.s. ALLAH SAĞLIKLA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.....:teytey::sm_cool:
Serencim ve diğer arkadaşlarım bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çiftttttttttttttttttttt çizgiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani hamileyim ama henüz keseyi görmediğim için çok huzursuzum bana dua edin keseyide hayırlısıyla göreyim herşey hayırlı olur inşallah geçen ki düşüğümden sonra çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:Şenizklava::a015::enbuyukkk:a.s.:içelim:
demin isim yasuli olarak çıktı çünkü eltimin evindeyim ama ben esin yani beklemek
BEKLEMEK cok sevindim,Allah tamamina erdirsin.Bizi unutma hamile kaldim diye, yaz yine gelismeleri..
gülsüden ses seda yok umarım bugün test yapmıştır:))))
zaman geçmek bilmiyor arkadaşlar ya hastalanacaksamda bi an önce olsada tuvalete gitmekten bıktım :))
arkadaşlar dün kan testi verdim bugün 4 te sonucunu alacağm inş güzel sonuç alırım aminnnnnnnnnn
selam arkadaşlar ben en son 14 şubat ta hastalandım bu ay henüz hastalanmadım inşallahta hastalanmam bu güzel haberi hepinize verieim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?