Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kızlar vucut öyle mükemmel işleyen kusursuz bir mekanizma ki bozuk keseleri hastalıklı embriyoları kusurlu emriyoları vucutdan atıyor bu yüzden düşükler oluyor o yüzden Hayırlısı buymuş deyip dua edin Engelli bir bebeği olan anneyi düşünün siz sağken başında bakarsınız edersiniz ya sizden sonrası varsa etrafınızda bi sorun aklına takılan şey ne diye bunu diyecektir ben gidince kim bakacak ona Bizim bi tanıdığımız vardı oğlu yaklaşık 35-40 yaşlarında kaza sonucu engelli kaldı boynunu tutamıyor annesi mevlam onu benden sonraya bırakmasın diye dua ederdi hep
onun için herşeyde bir hayır vardır diyin ve şükredin mevlama O herşeyin hayırlısını şüphesiz bizden iyi bilendir

beklemek merhaba canım adetim 5 gün geçti 3 gün geçtikten sonra test aldım yaptım çıkmadı tek çizgi gördüm hamil edeğilim diye düşünmüştüm ama hala adetim gelmedi senin de mi böyle olmuştu canım birde kasıklarım da çok ağrım var gögüslerde bir hassasiyetim yoktu sadece bugün birazcık şiş

Kesinlikle katılıyorum pamukum. Dün burada bir müşterimiz vardı. Bu arada ben bir lazer epilasyon merkesinde çalışıyorum. Kızı beyin kanseriymiş. Benden sonraya kalırsa eğer nasıl yapacak epilasyonunu falan diye bize getirmiş. İçim acıdı kıza baktıkça 16 yaşında daha. :1no2: Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin hepimize inşallah. Ve doğru zamanda...

yok benim günüm geçtiğinde testimde çıktı ama diğer belirtilerden bahsetmişsin ya akıntı idrar koyuluğu bunlar bende de var istersen tekrar bir test yap o zaman çıkmamış olabilir yada bir kaç gün daha bekle bazen 10 gün falan geçince çıkıyormuş hakkında hayırlısı arkadaşım

adet oldum yeni bekleme tarihim 17 nisan , Allahtan hayırlısı ne diyim

slm kizlar nasilsiniz ayzencim nerdesin hic görmüyorum seni.

evet canim görmedim hic nasilsin adet oldun dimi canim.neyse artik ayzen nisan annesi oluruz insallah dimi:dance:

denizkokusu bu ay hamile kalanların muhtemelen yay burcu çocugu oluyor kova yı nerden çıkardın kova iki ay sonra hamile kalınırsa ancak:))

pamukum çok haklısın dediklerinde insan kendini kaptırıp hamile olacagım diye hayattaki tum sorunları problemleri unutuveriyor. tek dert buymus gibi geliyor. aslında bu umutsuz anlarımda baska arkadaslarımın sorunlarıını dinlemek onlara yardımcı olabilmek sıkıntılarını paylasmak bana kendi derdimi unutturuyor.guzel bir yontem herkes için guzel

denizkokusu calıstıgın epilasyon merkezi nerde semt olarak ? benimde gittigim biryer var ama değistirmeyi dusunuyorum da ondan soruyorum.

ayzen ordamisin ne oldu adet oldunmu demistim cok merak ettim.

kızlar beni de ekleyin uğurlu listeye bi kez daha 5 nisan hadi hayırlısı bakalım ama kimse hamiş değilim die üzülmesin en ii zamanı Allah bilir ama bi gün mutlaka bizi bebişlerimize kavuşturur dua etmeyi unutmayın bugünyerimseniben

kızlar herkese merhabaa.s.

epeydir girmiyorum buraya tedaviye ara verdiğimden beri...burda olunca aklımdan çıkmıyor olmayışı çünkü... mayıs ta tekrar başlıycam,,,, tüpbebekle direk..... neyse şu an burdayım herkezin kandilini kutlamak için girdim...

rabbim bu geceye semaya ellerini açıp ta evlat evlat diye ağlayan hiç kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah... evlat sahiplerinin ve adaylarının da evlattan yana yüzünü güldürsün, acılarını göstermesin....

herkese hayırlı kandiller ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

Esrakocum Mart sonunda hamiş olursa aralık sonu doğar o da oğlak demek ama benim içimden gelen kova kızı idi. Ben de balık burcuyum genelde hislerimde yanılmam ama. Bakalım tutacak mı içimden geçen. Lazer epilasyon için Anthemisi öneririm. Bağlarbaşında. Buradan tel nosu vermek olur mu ace p?

arkadaşlar Hepimizin kandili mubarek osun....şu mübarek gecede açtım ellerimi yalvardım allahıma,""allahım nolur ellerimi boş çevirme,duygularımı köreltme ,bana ve eşime sağlıkl bi evlat ver allahım..

allahım hiçbirimizin dualarını yakarışlarını boş çıkarmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…