Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kıslar beni 26 nisana eklermisinizz adet oldum ben hemde 5 gün önce düzene giriyoyo sanırım adetim ilk olunca biraz tüüh dedim ama sonra düşündüm ki 27,gün yuppiiiiii:sm_cool::dance::teytey:

bedefcim sen bi kere hamile kalmıştın sanırım adetin üstüne öyle hatırlıyorum nasıl adet görmüştün diğerlerinden farklımıydı

bedefcim sen bi kere hamile kalmıştın sanırım adetin üstüne öyle hatırlıyorum nasıl adet görmüştün diğerlerinden farklımıydı

hayır canım hiç bir farkı yoktu sanırım oda geç yumurtlamadan dolayı yada bi dahaki hamişliğimdede üstüne göreceğim tek korktuğum bişi var annem de çok düşük yapmış düşük genetik değildir diyo drlar ama annemin rahim zayıflığı vermış o yüzden bendede varmı acaba diyorum ondan adette gördüm diyorum ama ne bilim dr ultrasonda baktı herşey normal tekrar kalabilirsin dedi ama bilmiyorum artık nasıl olacakca bigün bebeişim olacak

canım onda farketmediğin için oldu en azından gebe kalabiliyosun korkma bundan sonra daha dikkatli olursun ayrıca zaten genellikle ilk hamileliklerde düşük ihtimali çok yüksek oluyo :1hug:

canım onda farketmediğin için oldu en azından gebe kalabiliyosun korkma bundan sonra daha dikkatli olursun ayrıca zaten genellikle ilk hamileliklerde düşük ihtimali çok yüksek oluyo :1hug:

teşekkür ederim ayzancim bilmiyorum artık neler olacak allah daha çok bekletmesin 2 yıldır bekliyorum.allaha çok şükür stresim falan yok öyle olsa çok zor olurdu balakım buay asetimi 5 gün erken oldum belkide nisan ayın da hamiş kalıcam bilmiyorum sadece daha fazla beklemek istemiyrum.napiiimmmm.benneyaptımkia.s.

arkadaşlar inşallah nisanda bende hamile kalabilirim.eşim işinden dolayı pek evde olamıyor ama benim için dua edin 17 nisan civarı evde olsun.dr lar bile gülüyor,bir yıl boyunca her ay yumurtlama günleri civarı eşim yoktu:-(

muzaffermi canımm sorduğunu görmedim tatlım olabilirrr cana mı gidiyon muayenehaneyemiiii

muayenehanesine gidiyorum..ama arada hastaneye çağırıyo....mesela tahlil yapılcaksa orda yaptrtıyo ve orda muayene ediyoo...ne zamandır gidiyosun sen muzaffere???memnunmusun peki??ne diyo durumun hakkında???

bugün sabahtan beri görümcemin yanımdaydım..bebişi sevdim..gerçi daha 20 günlük sevemiyosun ama bol bol kokladım....misss gibi süt kokuyo..ayrılasım gelmediii....perşembe günü bebek mevlüdü okutulacak .....allah bana da ve isteyen bütün arkadaşlarıma kısmet eder inşallah....bizim buralarda mevlüt okunurken bebek gezdirilir..bir kişi kucağınd herkese gezdirirr herkes tek tek bebişi yavaşça sıvazlar....adettir...bebeği ben gezdircekmişim herkese görümcemle kayınvalidem öle dedi..neden dedim? çocuk isteyen biri varsa o gezdirirmişşşşş....
:uhm::uhm::uhm:

kıslar ben fazla oluyom ama size bişey sorcam..yarın yine doktoruma gitcem yumurtama bakılcak...ne yapacağımıza karar vericezz...iyiyse durum büyük ihtimal aşılama yapılcak...kısmet tamda bebek mevlüdüne denk gelcek heralde....bana aşılama maliyeti ve aşılama nasıl oluyo tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirler mi????ssk karşılıyomu....????ne kadara mal oluyo???

:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

15 ay oldu hemen hemen bende doktora gitmeye başlayalı....aşılamayı benim isteğime bırakıyo..sen istersen yapıcam diyoo..bende sabırsızlandığım için bu ay yapmak istiyorumm...bakalım ne dicekk..yarın kontrolüm var yine...benim yumurtalar biraz geç olgunlaşıyo da...anca işte napalımm...halbuki yarın adetimin 17.günü genelde çatlatmayı 18.gün oluyom zaten..bakalım doktora bağlıyım ne dicek yarın...perşembe günü gittiğimde bana hadi artık yeter bana güzel bi haber ver evrim dedi bende ay ben napayım elimden gelen bişey yokki dedim..gülüştük öyle iştee.....iyidir muzaffer bey çok severim ben kendisini...çok ilgilidir,sevecendir...aileden biri gibi oldu artık zaten..eminim senin de öledir...ayda 4-5 kez yüzyüze 10 kez falanda telefonda konuşur rahatsız edersen doktoru olacağı bu :)))))))))

ne diyelim allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah fazla aratmazzzz...

YENİ YEP YENİİİ LİSTEMİZ (31/03/08):teytey:

********NİSANNNNNNNN********
FINDIK80::::::::::::::::::::::::::::::::::::: NİSANNNNNNNNNN
İLAYDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 NİSANNNNNNNNN
İSTİRİDYEYİM İNCİMSİN::::::::::::::: 3 NİSANNNNNNNN
BEDEF:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSANNNNNNN
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::5 NİSANNNNNNN
BUBUŞ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 NİSANNNNNNN
D.E.S.İ.R.E::::::::::::::::::::::::::::::::::5 NİSANNNNNNN
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSANNNNNNNNN
NEVROSKY::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NİSANNNNNNNN
ENİSE85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NİSANNNNNNNN
EMEL_76 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NİSANNNNNNNNNN
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NİSANNNNNNN
JESİLLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN
SABIRSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNNNNN
ZE_NANNN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNN
EVRİMMM::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNNN
XNAZANX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNNN
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNNN
DİPTİSDİPTİS::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
KARABİBERİM::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNN
BALLIM53::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
HAZANYAĞMURU::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
AYZEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
NEFİSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSANNNNNNNNN
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 NİSANNNNNNNNN
ASUTAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
SUDENAZ222::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNN
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ZELİŞ82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
MİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

ELİZABETHTOWN::::::::::::::::::::26 MARTTTTTTTTTTTTTTTTT
GURBET GELİNİ:::::::::::::::::::::::26 MARTTTTTTTTTTTTTTTT
EYİF:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MARTTTTTTTTTTTTTTT
SSELDA::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NUR82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29MART TTTTTTTTTTTTTTTTT
GÜLEY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELİF26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MARTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞUŞU::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BiRGÜL38::::::::::::::::::::::::::::: 24 MARTTTTTTTTTTTTTTTTT
ED@HMET:::::::::::::::::::::::::::::::::21 MARTTTTTTTTTTTTTTTTT
HASRETİMSİNN:::::::::::::::::::::::::21 MARTTTTTTTTTTTTTTTT
SELVİNAZZ::::::::::::::::::::::::::::::::18 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HÜZÜN YILI:::::::::::::::::::::::::::::::::20 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EBRAR_43::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MARTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖYKÜ BEBEK::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEBİŞİİİİM::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BAHARCIK:::::::::::::::::::::::::::::::::15 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SARI ŞEKER:::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BİBEK SURATLI:::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
FATOŞ1982:::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TUGBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESMARİN::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NNİLÜFERN:::::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞEKER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GGAYE::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PETEKNUR:::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Derram::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVGİİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

MARTTTT AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİ
*SEKEYY23______________________HAAAMİŞİİMİİZ:))
*PERSEFON85____________________HAAAMİİŞİİMİZ:)))
*FATER____________________HAAAMİİŞİİMİZ:)))
*GÜLAY-DA____________________HAAAMİİŞİİMİZ:)))
*APPLE____________________HAAAMİİŞİİMİZ:)))
*BROOKE____________________HAAAMİİŞİİMİZ:))
*ASLIHAN____________________HAAAMİİŞİİMİZ:))
*BEKLEMEK_________________HAAAMİİŞİİMİZZZZZZZZZ:))
*ELMALI TURTA_________________HAAAMİİŞİİMİZZZZZZZZZ:))
*PAMUKUM1_________________HAAAMİİŞİİMİZZZZZZZZZ:))
*SİDANUR_________________HAAAMİİŞİİMİZZZZZZZZZ:)
* H.MİNE__________________HAAAAMİİİŞŞŞİİMİZZ:))
*ATATANEM________________HAAAMİİŞİİMİİZZZZ:))

ARKADAŞLAR LİSTEYİ YENİLEDİM....GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR...İSMİ OLMAYANLAR TEKRAR BELİRTSİN.....BU ARADA BEKLEMEDEKİ ARKADAŞLAR HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ....DURUMUNUZ DEĞİŞTİYSE LÜTFEN BİLDİRİN...

GÖZEK SENİ GÖRDÜM FAKAT TARİHİNİ YAZMAMIŞSIN...TARİHİNİ BİLDİR EKLİYELİM...

Bu arada ben bu sabah dopplere gittim. . Doktorum gidin su için iyice sıkışınca gelin dedi. İnternetten araştırdım doppler aç karnına çekilirmiş bunu ilettim gitti araştırdı geldi evet öyleymiş dedi. Offff Offff yani. Sonra reglimin 3. günü bugün diyince de o zaman çekemeyiz regliniz bitince gelin dedi. Haftaya Pazartesi bir daha gideceğim bakalım. Beni çok beğendiler de ondan mı sürekli hastanede görmek istiyorlar anlamadım doğrusu :)

senin gittiğin yerin hastane olduğuna eminmisin....:roflol:

hayır yani eğer bişey bilmiyorlarsa üye olsunlar biz öğretiriz :enbuyukkk:

sudecim tamemen olumlu olmasad hallolcak sorun çıkması insanı biraz rahatlatıyor hiç sorun olmadan hamile kalamama durumu daha sinir bozucu bencede.
benimde oyle 8 ay bitti esimin sperm sayısı aynı siinki gibi hormonlar benim gayet iyi yumurta her ay oluyor usg de bakılıyor ama hamile kalamadım tek tup kapalı çıktı iste teki de enfeksiyonlu. bu ay adet olursamda uzulmiycem enfeksiyon için igne tedavisi olucam ondan sonra kalmamam i çin neden yok
bu arada benim hsg yi iki dr baktı biri sag tıkalı sol acık sorun yok dedi digeri sol acık ama o da enfeksiyonlu dedi
enfeksiyoun ilk dr filme bakarak anlayamadı mesela yani dr çok onemli
altı ay sure verdi dr bana enfeksiyonu igne ile tedavi ettikten sonra altı ay kalamassan laproskopi yaparız dedi. ama laproskopiden once mutlaka hsg yibizzat bencekerek goremk isterim dedi sonuçta aneztezi alıp karnından sisler girilerek de olsa bir ameliyata girmedene evel zahmetsiz kısa bir islem olan hsg yi tekrarlar emin olur oyle ameliyat yaparız dedi sende bunu teklif e debilirsin mantıklı geldi bana. filmi ceken kiside çok onemliymis cunku.

ya inanamıyorum yani gata nın dr ları iyi derler birde bu ne bilgisizlik internetten arastıra ede biz daha bilgi sahibiyiz resmen hey allahımmm

Listeye beni de eklermisiniz,Nisan 20 de regl olmam gerekiyor,umarım çift çizgiyi görürüm,Allah tüm isteyip de olmayanlara versin inşallah.

evet canım dediğin gibi olabilir....artık inşallah gerek kalmaz diyorum.banada 3 ay süre verdi...çünkü başka hiç bi sorun yok...3 ay içinde olmazsa demek bu yüzden olabilir diyerekten yapıcak artık...hayırlısı olsun....seninde gerek kalmaz canım inşallah....a.s.

Esrakocum benim Gatada karşılaştığım diğer doktorlar gerçekten de iyiler. Hatta tüp bebek bölümü Türkiyenin en iyisi diyorlar. Bu bahsettiğim doktor radyolojideki bir çok adamdan biri. Diğerlerini zan altında bırakmak istemem çok çok ilgili ve bilinçli doktorlar bence. ama işte bana denk geldi :) Napalım gidicez haftaya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…