bedefcim sen bi kere hamile kalmıştın sanırım adetin üstüne öyle hatırlıyorum nasıl adet görmüştün diğerlerinden farklımıydı
hayır canım hiç bir farkı yoktu sanırım oda geç yumurtlamadan dolayı yada bi dahaki hamişliğimdede üstüne göreceğim tek korktuğum bişi var annem de çok düşük yapmış düşük genetik değildir diyo drlar ama annemin rahim zayıflığı vermış o yüzden bendede varmı acaba diyorum ondan adette gördüm diyorum ama ne bilim dr ultrasonda baktı herşey normal tekrar kalabilirsin dedi ama bilmiyorum artık nasıl olacakca bigün bebeişim olacak
canım onda farketmediğin için oldu en azından gebe kalabiliyosun korkma bundan sonra daha dikkatli olursun ayrıca zaten genellikle ilk hamileliklerde düşük ihtimali çok yüksek oluyo :1hug:
muzaffermi canımm sorduğunu görmedim tatlım olabilirrr cana mı gidiyon muayenehaneyemiiii
bendee hem hastane hem muayenehanesine gidiyorum 1 sene oldu benim durumum için umutlu aşılama yapalım dedik dr yapmam dedi aralıkta gebelik yaşadım ben düştüüü bakalım artıkkk normal yolla olduğu içinn aşılama gerekmez dediii
Bu arada ben bu sabah dopplere gittim. . Doktorum gidin su için iyice sıkışınca gelin dedi. İnternetten araştırdım doppler aç karnına çekilirmiş bunu ilettim gitti araştırdı geldi evet öyleymiş dedi. Offff Offff yani. Sonra reglimin 3. günü bugün diyince de o zaman çekemeyiz regliniz bitince gelin dedi. Haftaya Pazartesi bir daha gideceğim bakalım. Beni çok beğendiler de ondan mı sürekli hastanede görmek istiyorlar anlamadım doğrusu :)
kızlarrrrr günaydın.....!!!!!!!!!!!!!!
öncelikle dualarınız için teşekkürler dün testlerimi yaptırdım...hormon ve sperm testimiz gayet iyi çıktı...ama işler karıştı biraz...ben dr.umu değiştirdim...önceki hakkında pek iyi şeyler duymadıydım,iyi kide değiştirmişim...ben 3 ay önce rahim filmi çektirmiştim eski dr.umla...yeni dr.um gelirken filmlerinide getir demişti...getirdim..baktı sonra çıktı odadan başka bi dr.la tekrar baktı...geldi...bir tüpünde hafif yapışıklık var dedi ve tüplerininde yapısı bozuk dedi...(halbuki eski dr. um ikiside tamamen açık bi sorun yok demişti) bu durumde yinede gebe kalırsın fakat uzun sürebilir dedi...sperm ve hormon testi iyi çıkınca....3 ay size süre dedi...3 ay içinde hamile kalmazsan..geliyosunuz dedi.bana laparoskopi yapıcakmış....çünkü eşimin spermi çok iyi çıktı %90 ıda hareketli çıktı..benimde rahim yumurtalık Allaha şükür çok iyi... bu durumunuzda 5 aydır gebeliğinizin olmaması bile şaşırtıcı dedi...eğer 3 ay içindede gebe kalamazsan demekki sorun senin tüplerde dedi..o zaman onlarıda düzelticez dedi...hiç üzülmedim gerçi aksine seviniyorum...Allaha şükür ya tüplerim tamamen tıkalı olsa açılma şansı hiç olmıycaktı...o yüzden bunada şükür...ama inşallah gerek kalmazda 3 ay içinde hamiş kalırım....
haaa bide şema çizdi bana dediki 3 ay boyunca adetinin 11. 13. 15. 17. 19. günleri mutlaka ilişkiye giriyosun ve en az 1 saat sırtüstü yatıyosun dedi...bu şekilde bilmesende yumurtlama gününü kaçırmazsın dedi..işte arkadaşlar hayırlısı diyelim artık...benim son durumum bu........
Bu arada ben bu sabah dopplere gittim. . Doktorum gidin su için iyice sıkışınca gelin dedi. İnternetten araştırdım doppler aç karnına çekilirmiş bunu ilettim gitti araştırdı geldi evet öyleymiş dedi. Offff Offff yani. Sonra reglimin 3. günü bugün diyince de o zaman çekemeyiz regliniz bitince gelin dedi. Haftaya Pazartesi bir daha gideceğim bakalım. Beni çok beğendiler de ondan mı sürekli hastanede görmek istiyorlar anlamadım doğrusu :)
sudecim tamemen olumlu olmasad hallolcak sorun çıkması insanı biraz rahatlatıyor hiç sorun olmadan hamile kalamama durumu daha sinir bozucu bencede.
benimde oyle 8 ay bitti esimin sperm sayısı aynı siinki gibi hormonlar benim gayet iyi yumurta her ay oluyor usg de bakılıyor ama hamile kalamadım tek tup kapalı çıktı iste teki de enfeksiyonlu. bu ay adet olursamda uzulmiycem enfeksiyon için igne tedavisi olucam ondan sonra kalmamam i çin neden yok
bu arada benim hsg yi iki dr baktı biri sag tıkalı sol acık sorun yok dedi digeri sol acık ama o da enfeksiyonlu dedi
enfeksiyoun ilk dr filme bakarak anlayamadı mesela yani dr çok onemli
altı ay sure verdi dr bana enfeksiyonu igne ile tedavi ettikten sonra altı ay kalamassan laproskopi yaparız dedi. ama laproskopiden once mutlaka hsg yibizzat bencekerek goremk isterim dedi sonuçta aneztezi alıp karnından sisler girilerek de olsa bir ameliyata girmedene evel zahmetsiz kısa bir islem olan hsg yi tekrarlar emin olur oyle ameliyat yaparız dedi sende bunu teklif e debilirsin mantıklı geldi bana. filmi ceken kiside çok onemliymis cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?