Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

eyvahhh:1shok:! korktuğum başıma geldi napıcam ben yaaa kadın olmak çok zor offf inşallah bu hamiş olurum da böle bi durumla karşılaşmam.tabi bende bi belirti yok şuan teşakkürler kızlar

dr takibinde olan bir arkadasım geçen ay adetinin 5. gunumu 3. gunumu ne gitti hem hormon testi verdi dr hemde usg ile bakmıs. bende detay sordum hani kotu olmuyormu falan ortam diye osekilde. dr rahat olun biz meslegimizi yapıyoruz bu olayla yuzlerce kere karsılasıyoruz bizim için çok sıradan bir durum rahat olun fala demis e arkadasda bebek ugruna napım gittim baktırdım diyor. sende boyle dusun .

canım benide ekler misin 8 nisan bekliyorum bende. inşallah bebiş bekliyen herkes ( bende dahil) hamişler bölümüne yazılabiliriiiz arkadaşlar.

Pazartesi tekrar gideceğim doppler çekimi için. O zaman sorarım filmi saklamışlardır umarım. Evet devlet dairesi sonuçta yapacak bişey yok. Ama doktorumdan çok memnunum önemli olan da o. Reglimi bekliyorum dün olmadım bugün olsun bir an önce de çalışmalara başlayabilelim. filmden sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş malum :)

Desire sanirim rahim filmi cektirdin,ben de cumaya cektirecegim, hamile olursam cetirmem diye seviniyordum fakat bugun regl oldum Yalniz lipidol diye bi igne al gel dedi dr,sabahtan beri aramadigimiz eczane kalmadi, bulamadik....sen kolay bulmus muydun?

Arkadaşlar bende 14 martı bekliyorum.Hayırlısıyla ve inşallah olmam.Benide eklermisiniz listeye???

cnm benden istemedi dr böle bişi daha doğrusu ben daha regl olmadım regl olunca gel dedi bana offff adet olmamayı hiç bu kadar istememiştim inşallah hamişimdir de böle bişeyle karşılaşmam sen bana dr unun ne yaptığını yazarmısın:uhm:

bendee nisanda çift çizgi görmek istiyorum artık allahım ne olur görmek isteyen herkeze göster 14 nisan

canım benim inşallah konuştuğumuz gibi mübarek cuma günü ettiğimiz dualar kabul olucak ve inşallah 14 mart senin için en mutlu,en müjdeli bir gün olur .Haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum a.s.

kızlarrrrr günaydın.....!!!!!!!!!!!!!!

öncelikle dualarınız için teşekkürler dün testlerimi yaptırdım...hormon ve sperm testimiz gayet iyi çıktı...ama işler karıştı biraz...ben dr.umu değiştirdim...önceki hakkında pek iyi şeyler duymadıydım,iyi kide değiştirmişim...ben 3 ay önce rahim filmi çektirmiştim eski dr.umla...yeni dr.um gelirken filmlerinide getir demişti...getirdim..baktı sonra çıktı odadan başka bi dr.la tekrar baktı...geldi...bir tüpünde hafif yapışıklık var dedi ve tüplerininde yapısı bozuk dedi...(halbuki eski dr. um ikiside tamamen açık bi sorun yok demişti) bu durumde yinede gebe kalırsın fakat uzun sürebilir dedi...sperm ve hormon testi iyi çıkınca....3 ay size süre dedi...3 ay içinde hamile kalmazsan..geliyosunuz dedi.bana laparoskopi yapıcakmış....çünkü eşimin spermi çok iyi çıktı %90 ıda hareketli çıktı..benimde rahim yumurtalık Allaha şükür çok iyi... bu durumunuzda 5 aydır gebeliğinizin olmaması bile şaşırtıcı dedi...eğer 3 ay içindede gebe kalamazsan demekki sorun senin tüplerde dedi..o zaman onlarıda düzelticez dedi...hiç üzülmedim gerçi aksine seviniyorum...Allaha şükür ya tüplerim tamamen tıkalı olsa açılma şansı hiç olmıycaktı...o yüzden bunada şükür...ama inşallah gerek kalmazda 3 ay içinde hamiş kalırım....

haaa bide şema çizdi bana dediki 3 ay boyunca adetinin 11. 13. 15. 17. 19. günleri mutlaka ilişkiye giriyosun ve en az 1 saat sırtüstü yatıyosun dedi...bu şekilde bilmesende yumurtlama gününü kaçırmazsın dedi..işte arkadaşlar hayırlısı diyelim artık...benim son durumum bu........

Sudenazcım sevindim doktorunu değiştirmen iyi olmuş. Yoksa boşu boşuna uğraşacaktın nedenini bilmeden. Hadi bakalım 3 ay dolmadan hamiş olursun inşAllah. Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar...
ben de bu ay ilk kez klomen tedavisi oldum. Beni de 9 nisan'a ve dualarınıza ekler misiniz :)

gözek galiba doktorlarımız aynı senle..o zaman sormuştum cwp vermemiştin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…