sudenaz inşallah testler güzel çıkar sorun çıkmaz inşallah.sen ne kadardır istiyorsun bebeğini
Esrakocum bu genelde çocukluğunda tüberküloz geçirenlerde olur dedi doktorum. Ki ben böyle bierşey hatırlamıyorum. Benim farketmediğim bir hastalık bile olabilirmiş. Daha önce bir kez daha görmüşler bunu. Sıvının çoğu karın boşluğuna dağılırken bir kısmının omurgadan yukarı çıkması tüberkülozdan kaynaklanan birşey olabilirmiş. Bu da dış gebeliklere yol açabilirmiş. tüb bebek uzmanı doktorun açıklaması bu şekilde idi. Ama gebeliğe engel yok demişti. Sonrasında radyoloji uzmanı doktor durumu hocasına anlatamamış sanırım ondan hoca da ileri tetkikleri istemiş görmek için. Dijital film kalmadığı için HSG yi filme basamadılar o yüzden de böyle karıştı ortalık bence. Ben her ihtimale karşı Doppler ve MR çekilicem. Gerekirse bir daha HSG bile çekilirim. Bu arada da fazla kilolarım var onları vermekle uğraşıyorum...
slm kizlar nasilsiniz ayzen ordamisin nerelerdesin ya
amin ya bisey söyllimmi sende aynisimi düsünüyosum bu siteye girince kendimi hamilelik stresinden alamiyorum girmicem diyorum ama dayanamiyorum.burdaki arkadaslari okuyunca daha cok heycanlaniyor ve stres yapyiorum
desire uzgunum ama evet bakılıyor o gunlerde birseyler daha net gorunuyor yada iste belli bir olcum vs yapıyorlar usg de bakıp rahim içine. takılma buna emin ol pekçok insan bu sekilde muayne oluyordur oyle olması gerektigi için odayı falan terketme bu yolda hersey mubah herseyb ebek için
bendee nisanda çift çizgi görmek istiyorum artık allahım ne olur görmek isteyen herkeze göster 14 nisan
Gatada dijital film kalmamış ihale iptal olmuş, yenisi de yapılmamış. Ben de madem benimki çok ilginç bi durum benim filmimi saklayın hafızada dedim. Hani gelecek nesillere örnek olsun anlamında. İşi şakaya vurmaya başladım ne yapayım bunaldım. Ben anlatmıyorum onlar raporunu yazacaklar filmin onu vereceklermiş bana. Ama filmi çeken doktorun o an da bana gösterdiğine göre tüpler az tıkalı idi film çekilirken açıldı yalnız ilacın böyle yukarı çıkması garip diye yorum belirtti. Dış gebelik olabilirmiş döllenen yumurta da aynı yoldan çıkabilirmiş falan da filan ay kafamı karıştırdılar baya. Bakalım pazartesi doppler çekilecek sonra da mr çekilicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?