Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

denizkokusu nası yani yaa ?? yani eminim sık yasanmayan bir olay olduguna ama peki nolcakmis simdi ? dun de bir arkadasıma hsg nasıl cekildi onu anlatıyordum iste ilac verdiler geri akmadı nereye gitti acaba falan diey konustuk karın boslugundan sonra kanamı karısıyor idrarlam atılıyor bilmiyorum ama yok oldu kalktım birkaç damla pembe kanamadan baska birsey olmadı ve bitti nereye gitti o ilaclar diye merak ediyordum bende.
demek boyle durumalrda olabiliyormus sakınihmal etme dr a gitmey iirdele sor acıklasınlar ne demek yani ya insan boyle olagan ustu bir durumu acıklamazmı
internetten arastırdınmı hsg ilacının karına yayılmaması vs diye bir arastır bakalım birsey çıkacakmı.

sunu unutmamak gerekirke yapılan her tetkik islem ve operasyonun nadir gorunen sonuçları olabiliyor 100 kiside 1 kiside bile olsa o neden sen ben olmayalım. o yuzden sogukkanlı olup olay nedir neler olabilir ne yapmak gerek çok iyi arastırmak lazım dr a direk kendini teslim etmeden evel.
çok geçmis olsun

Esrakocum bu genelde çocukluğunda tüberküloz geçirenlerde olur dedi doktorum. Ki ben böyle bierşey hatırlamıyorum. Benim farketmediğim bir hastalık bile olabilirmiş. Daha önce bir kez daha görmüşler bunu. Sıvının çoğu karın boşluğuna dağılırken bir kısmının omurgadan yukarı çıkması tüberkülozdan kaynaklanan birşey olabilirmiş. Bu da dış gebeliklere yol açabilirmiş. tüb bebek uzmanı doktorun açıklaması bu şekilde idi. Ama gebeliğe engel yok demişti. Sonrasında radyoloji uzmanı doktor durumu hocasına anlatamamış sanırım ondan hoca da ileri tetkikleri istemiş görmek için. Dijital film kalmadığı için HSG yi filme basamadılar o yüzden de böyle karıştı ortalık bence. Ben her ihtimale karşı Doppler ve MR çekilicem. Gerekirse bir daha HSG bile çekilirim. Bu arada da fazla kilolarım var onları vermekle uğraşıyorum...

sudenaz inşallah testler güzel çıkar sorun çıkmaz inşallah.sen ne kadardır istiyorsun bebeğini

canım bu ay 6. olucak...ama benim durumum şöyle farklı...ben 7 sene önce çok ciddi bir rahatsızlık ve ameliyat geçirdim...ileride çocuğunun olmama ihtimali yüksek dedi o zaman dr.lar..o yüzden hiç korunmadım...hamişte kalamadım.zaten şuanki dr.um senin birkaç ay içinde mutlaka hamile kalman gerek dedi...eski rahatsızlığımdan dolayı..o yüzden beni çok bekletmiyolar...kısa sürede tedaviye başlıycam inşaallah....:içelim:

benide bekleyenler lisdesinden cikarip,nisan 16 sina ekleyiver canim,insallah nisan ayi ugurlu gelirde hepimiz hamis oluruz,aminnn

allah allah diugital film kalmamıs ne demek gata damı çektiriyordun sen hsg yi ordamı çektirmistin ?? sonuçta dr filme bakıp konusuyor ve bu sana bu dtedavi surecinde hep gerekli olan birsey hsg sonuçun seninanlatmanla olmazkı tup acık falan demenle çok enteresan olayyani

Gatada dijital film kalmamış ihale iptal olmuş, yenisi de yapılmamış. Ben de madem benimki çok ilginç bi durum benim filmimi saklayın hafızada dedim. Hani gelecek nesillere örnek olsun anlamında. İşi şakaya vurmaya başladım ne yapayım bunaldım. Ben anlatmıyorum onlar raporunu yazacaklar filmin onu vereceklermiş bana. Ama filmi çeken doktorun o an da bana gösterdiğine göre tüpler az tıkalı idi film çekilirken açıldı yalnız ilacın böyle yukarı çıkması garip diye yorum belirtti. Dış gebelik olabilirmiş döllenen yumurta da aynı yoldan çıkabilirmiş falan da filan ay kafamı karıştırdılar baya. Bakalım pazartesi doppler çekilecek sonra da mr çekilicem.

kızlar benide cıkarın mart listesinden.adet oldum ben
nisan 24 e eklermisniz

slm kizlar nasilsiniz ayzen ordamisin nerelerdesin ya

slm kizlar nasilsiniz ayzen ordamisin nerelerdesin ya

canım ben bu aralar çok yoüun çalışıyorum ama ara bakabiliyorum ancak ardada sana bişeyler yazıyorum aslında ama görmüyosun demekki ben çok iyiyim sen nasılsın çalışıyomusun :teselli:

iyiyim bende görmedim gercekten nasilsin ben iyiyim evet calismaya devam ediyorum ya senbu ay olur insallah.

inşallah canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun dularım seninle diğer isteyen tüm arkadaşlarla

amin ya bisey söyllimmi sende aynisimi düsünüyosum bu siteye girince kendimi hamilelik stresinden alamiyorum girmicem diyorum ama dayanamiyorum.burdaki arkadaslari okuyunca daha cok heycanlaniyor ve stres yapyiorum

Ben stresimi dün attım. Onca adam başımda inceleme yaparken dedim Allahım bebek olmazsa da olmasın kanser felan olmayayım da... Gerekirse evlat edinirim. Şimdi stres felan yok hastalanıcam hatta onu bekliyorum bugün yarın...

aynen öyle birdaha okumuycam diyorum ama yapamıyorum okudukça belirti arıyorum kendimde üzülüyorum eşimde çok etkilenmeye başladı(((

amin ya bisey söyllimmi sende aynisimi düsünüyosum bu siteye girince kendimi hamilelik stresinden alamiyorum girmicem diyorum ama dayanamiyorum.burdaki arkadaslari okuyunca daha cok heycanlaniyor ve stres yapyiorum

Ben kesfettigim gunden beri hergun birkac, en az yarim saat burdayim,aslinda eskisine gore daha cok stress oluyorum kizlar,ama bir yandan da benle ayni durumda olan kisilerin ne kadar cok oldugunu gorunce durumumun cok da vahim olmadigini dusunuyorum. Hem ates olcme, ovulasyon testi, rahim filmi vb seyleri de burdan ogrendigim icin sansli hissediyorum kendimi. Doktorlar bu kadar ayrintili aciklamiyorlar,hem ne demisler "hekimden degil cekenden sor"

eyvahhh:1shok:! korktuğum başıma geldi napıcam ben yaaa kadın olmak çok zor offf inşallah bu hamiş olurum da böle bi durumla karşılaşmam.tabi bende bi belirti yok şuan teşakkürler kızlar

bendee nisanda çift çizgi görmek istiyorum artık allahım ne olur görmek isteyen herkeze göster 14 nisan

merhaba bende çift çizgi görmek istiyorum sorun bende diye çok acı çektim 8.ayın sonunda eşimde olduğunu öğrendik hareket yokmuş spermlerinde çakşır otu diye birşey varmış bunu kullanan çoğul gebelik oluyormuş bakalım bu ay ne olacak 15 nisan adet tarihim benide ekleyin allah herkeze nasip etsin bebek

denizkokusu ellerinde film olmaması çok buyuk sanssızlık olmus keske ozaman filmide cekmeselerdi çunuk sen baska bir dr a gitsen simdi durumunu anlatsan filme bakmadan ne diyebilirlerki
ben uç kadın dr una gittim celiskide kalıp hepside raporu değil filmi gormek istedi . rapor uyazan kisinin bilgi ve deneyimlerine inanc gostermiyorlar sanırım kendileri durumu gozlerinle gormek yorumlarını kendi yapmak istiyorlar o yuzden olsa gerek. yada hafızada saklasınlar ileri bir tarihte gidip filme baskı yapsınlar temin ettikten sonra filmi bunu talep etmelisin bence en buyuk hakkın bole sacma seymi olur devlet daireleri iste (

ama mantıken oyle ilac yukarı çıkıyorsa yumurta ve sperm de çıkar ve yukarda dollenebilir mantıken bu akla yatıyor mutlak atakibini yaptır canım çok geçmis olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…