arkadaşlar adet günüm 8 gün geçti gebelik olmayınca doktorum adet söktürücü verdi kullanan varmı acaba bir zararı varmı yoksa kendiliğinden olmasını beklemek daha mı iyi sudenazcım sen kullanmıştın değilmi fikri olan varmıııı
Sancilarim Başladi Ama Ateşimi Sabah ölçtüm Düşmedi Sadece Artmiş 0,1 Derece Dün : 36,6 Idi Bu Gün 36,7 Oldu. Ama Yarin Kesin Düşer Karnim Ve Belim çok Kötü Yaa
(
ne yazıkki negatif demekki daha vakti varmış
kızlar yaaaaaa. çok canım sıkkın.
yani aslında hamilelik mevzunu çok takmıyorum ama. nebiliyim işte.
kocacıma sürpriz yapmak istiyorum.o beni bebiş istemiyor biliyo.eşim çok istiyor.bende istemiyomuş gibi ayak yapıyorum.bi bebeğimiz olacağını duysa sevinçten çıldırır kesin.
ya benimde dusmedi bgun atesim kesin dustu diyordum ama
son 6 gunluk atesim su sekilde
36,5 36,5 36,6 36,6 36,4 36,4 iki gundur birazcık dustu ama benim kut diye 36,1 e inerdi adet gunu ve bir gun oncesi bekliorum bugun olmazsa umut var yarın olmazsa umutlar dahada çok olacak ama olacakmısım gibi karnımın içi vs
günaydın istiridye . adet olmadın dimi hala. hadi inşallah hamişsindirrrr... :)))))))))))))))))))))))
BU GÜN ADET GÜNÜM ATEŞİM DÜŞMEDİ AKSİNE ARTTI DÜN 36,7 OLMUŞTU ARTARAK . BU GÜN YİNE ARTTI VE 36,8 OLDU. VE DÜN AKŞAM DEDİM YATTIĞIM YERDE ÖLÇEYİM DEĞİŞİK ZAMANLARDA ÖLÇTÜM VE 36,8-9- VE 37 OLARAK ÖLÇTÜM SABAHDA AYNI OLDU 36,8 .... NE DERSİNİZ KIZLAR ...? MESELA SABAH DEĞİLDE GÜN İÇİNDE ATEŞ DÜŞÜPDE ADET OLMA DURUMU VAR MI ???????
istiridyecim test yapsana varsa çıkar.. bizide merakta bırakma
PAZAR GÜNÜ YAPMIŞTIM ÇIKMADI .. ONDAN YAPMIYOM DAHA.. YOK YA DEĞİLİM HAMİLE OLSA İNSAN HİSSEDER...
Şenizsudecim önce bu listeyle seren ilgileniyordu hamile olduğunu öğrendi ve bıraktı bence sıra sende artık canım arkadaşım
canım benim inşallah......yalnız seren listeyi bırakmadı....hamiş olduğu için eylülde anne olcaklar topicine takılıyor doğal olarak...arasırada geliyor zaten....
bırakırsa zaten kulaklarından tutar getiririm...tatlicadiarzu
doğurana kadar burda....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?