Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

HADİ BAKAIM İNŞ GELMİŞTİR CANIM BEBİŞİNN:):teytey:

Hamilelik belirtileriymiş;
-Beklenen adetin başlamaması
-Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)
-Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
-Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
-Bulantı ve bazen kusma
-Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
-Sık idrara çıkma
-Vajina salgılarının artması

---- Acaba sadece bunlar yeterli olmuyormu? oluyorsa neden negatif çıkıyorki?

slm kizlar nasilsiniz ayzencim bende hala biseyyok heralde mayisa kaldik bu ayda olmadi sen nasilsinin varmi biseyler

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN. AYNI SEN GİBİYİM BENDElaelaelaelaelae

gülsücüm yine bi belirti yok ama nedense kendimi önceki aylardan farklı hissediyorum :))) sen nasılsın canım

canım benim senin adetine 8 gün var değilmi daha çıkmaz zaten adet gününe kadar bekle

eeeeee ozaman yarın sabah güzel haberlerini bekliyoruz şekerim....a.s.

canım 8 gün varsa çıkmaz zaten....yani adet gününde bile çıkmayanlar var...adetleri geçiyo 1 hafta öyle çıkıyor....o yüzden şimdiden kendini strese sokma....

yazdığın belirtileri ben her ay yaşıyorum...psikolojik olarak tabii yerimseniben

vücudunu dinleme,rahat ol....... umarım hamiş kalırsın...:içelim:

arkadaşlar ben bugün doktora gidiyorum.8 ay oldu olmuyor.sizce doktora gitmek için erkenmi.yoksa gitmek beni rahatlatırmı. yardımcı olurmusunuz.

kimse yokmu. kafaya takmıyorum desemde her ay meraktan ölüyorum son hafta.4 gün kaldı.yine öyleyim.sürekli kafam bununla meşgul.ben öğretmenim.derste bile bazen çocuklar tahtayı geçirirken dalıp gidiyorum.psikoljim bozuldu.

BEN OLSAM GİDERDİM... EN AZINDAN Bİ KONTROL OLUR YUMURTALIKLAR HORMONLAR... GİBİ.. GEÇEN ZAMAN ÖMRÜMÜZDEN GİDİYOR.... DR. SANA ZATEN NORMALSE HERŞEYİN TEDAVİYE BAŞLAMAZ . NORMAL DEĞİLSE DEĞERLERİN TEDAVİYE BAŞLAR BU KADAR BASİT...

istiridye ben zaten gittim daha önce.doktor herşey normal dedi.görünürde bişeyyok dedi.ama yine olmadı.eşim istiyo doktora gitmeyi aslında.

vallahi ayzen bende sadece kasik agrisi oluyor bazen ama tabiki bence bu halilek yüzünden degil yani ben yormak istemiyorum.senin farkli hissetigin sey ne nasil yani

arkadaslar benım pembe akıntı gelmeye başladı. galiba bu ayda bir sey yok.yoğunlaşınca tam tarıhı veririm tekrar bir dahaki ay için (((

garip bi şekilde içimden bi ses bi belirtim olmamasına rağmen hamilesin diyo bakalım inşallaaah belkide öyle olmasını istediğim için böyle hissediyorum

amin amin canim insallah beklicem güzel haberini

arkadaşlar ben bugün doktora gidiyorum.8 ay oldu olmuyor.sizce doktora gitmek için erkenmi.yoksa gitmek beni rahatlatırmı. yardımcı olurmusunuz.

bence git tabiki...en azından genel bi muayeneden geçersin gerek görürse testleri yapılır...dr. yönlendirir zaten bi sorunun yoksa bi daha geleceğin tarihide verir.

en azından için rahatlar...

gülsücüm geçen ay sende baya belirti olmuştu bu ay hiçmi bişey hissetmiyosun

arkadaslar benım pembe akıntı gelmeye başladı. galiba bu ayda bir sey yok.yoğunlaşınca tam tarıhı veririm tekrar bir dahaki ay için (((

canım helebi yoğunlaşsın hemen kestirip atma
....biliyosunki pembe akıntı gebeliktede oluyor...yerimseniben

vallahi sadece kasiklarimda agrilar batmalar oluyor ama hic hamilelik belirtisine yormuyorum sonra heveslenince sonu fos cikiyor ayzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…