- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
istiridyem ve suzidil benimde bgun hadi olmadı en geç yarın adet olmam gerekiyor belirtim yokk gouslerim her ay çok acırdı yumurtlama itibari ile bu ay hassasiyet dolgunluk var acı olmadı pek halada aynı. baskada bir belirtim yok
birkaç gun evel çok kasık agrım oldu ilk kez oldu kasık agrısıda buymus dedim battı falan adet olcam sandım yok
iki gundur atesim 36,4 genelde bu civar geziyor benim hiç çok yuksek olmuyor ama adet gunu 36,0 a falan iner inmedi henuzbekliyouzz
aksam test alıp sabah ilk idrarla yaparım belki
istiridyem ve suzidil benimde bgun hadi olmadı en geç yarın adet olmam gerekiyor belirtim yokk gouslerim her ay çok acırdı yumurtlama itibari ile bu ay hassasiyet dolgunluk var acı olmadı pek halada aynı. baskada bir belirtim yok
birkaç gun evel çok kasık agrım oldu ilk kez oldu kasık agrısıda buymus dedim battı falan adet olcam sandım yok
iki gundur atesim 36,4 genelde bu civar geziyor benim hiç çok yuksek olmuyor ama adet gunu 36,0 a falan iner inmedi henuzbekliyouzz
Hamilelik belirtileriymiş;
-Beklenen adetin başlamaması
-Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)
-Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
-Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
-Bulantı ve bazen kusma
-Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
-Sık idrara çıkma
-Vajina salgılarının artması
---- Acaba sadece bunlar yeterli olmuyormu? oluyorsa neden negatif çıkıyorki?
siz güzel haber verip sevincimi paylaşmak isterdim ama anlayacağınız gibi yine yok karnım yine boş galiba adet belirtisi bunlar bilmiyorumki 1 çizgi çıkıyor şimdi adetimi bekleyeceğim geçikirse bir umut daha umudumuzu yitirmeyelim bayanlar hep dediğiniz gibi heni bir ay yeni bir şans demek
kimse yokmu. kafaya takmıyorum desemde her ay meraktan ölüyorum son hafta.4 gün kaldı.yine öyleyim.sürekli kafam bununla meşgul.ben öğretmenim.derste bile bazen çocuklar tahtayı geçirirken dalıp gidiyorum.psikoljim bozuldu.
arkadaşlar ben bugün doktora gidiyorum.8 ay oldu olmuyor.sizce doktora gitmek için erkenmi.yoksa gitmek beni rahatlatırmı. yardımcı olurmusunuz.
arkadaslar benım pembe akıntı gelmeye başladı. galiba bu ayda bir sey yok.yoğunlaşınca tam tarıhı veririm tekrar bir dahaki ay için(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?