Benim adetime daha 8 gün var yanlız özellikle sabahları midem çok bulanıyor,
ve kilomda bir anda 58 den 59,5 kg oldu ben yüz üstü yatarım ama göğüslerim okadar acıyo hassaslaştıki yatamıyorum daha fazlaca akıntımda var sizce nedir bu ben anlamadım:uhm:
Neden Belirtim Yok Benim Yaaa((((((
Muba inş hamilesindir canım.. Bende dün test yaptım ama malesef negatif
:teselli:test yap canım mutlaka çıkar hem böyle kasıyoruz adet gecikiyo testi yaptıktan sonra eğer yoksa adet olmakta kolay oluyo ne kaybedersin
benimde yok hiç yok.... bu gün adet günüm karnım ağrıyor.. ısı ölçümü yapıyorum ama düşmedi bu sabah.. stresden adetimide geciktirdim sanırım....[/QUOTE
inşallahhh hamilsindir yarın sabah ilk işin test yapmak olsun :teselli:
Şimdi öğle tatilinde test yapacağım size haber veririm
bayağı stresliyim burdakilerde bilmiyorlarya olayı işten stres yapıyorum zannnediyorlar :roflol:
BU GÜN ADET GÜNÜM ATEŞİM DÜŞMEDİ AKSİNE ARTTI DÜN 36,7 OLMUŞTU ARTARAK . BU GÜN YİNE ARTTI VE 36,8 OLDU. VE DÜN AKŞAM DEDİM YATTIĞIM YERDE ÖLÇEYİM DEĞİŞİK ZAMANLARDA ÖLÇTÜM VE 36,8-9- VE 37 OLARAK ÖLÇTÜM SABAHDA AYNI OLDU 36,8 .... NE DERSİNİZ KIZLAR ...? MESELA SABAH DEĞİLDE GÜN İÇİNDE ATEŞ DÜŞÜPDE ADET OLMA DURUMU VAR MI ???????
canım benimde bugün adet olmam gerkiyor normal şartlarda ikimizde aynıyız yani sene ne gibi belirtiler var.....
benm kasıklarım ağrıyor.ama ateşimi ölçtüm hala yüksek 36.8.....acaba akşam mı adet olucam yoksa hamişmiyim.....sence test yapayım mı?
gerçi yapmak istemiyorum çünü her ay aynı hayal kırıklığı bıktım artık aslında....ne yapayı sence....
canım benimde bugün adet olmam gerkiyor normal şartlarda ikimizde aynıyız yani sene ne gibi belirtiler var.....
benm kasıklarım ağrıyor.ama ateşimi ölçtüm hala yüksek 36.8.....acaba akşam mı adet olucam yoksa hamişmiyim.....sence test yapayım mı?
gerçi yapmak istemiyorum çünü her ay aynı hayal kırıklığı bıktım artık aslında....ne yapayı sence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?