Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

sudenazcım teşekkur ederim beni listeye eklemişsin. bekleyelim bakalım.neler olacak.bekelmek de çok zor.buradaki bebiş bekleyen herkesi çok ii anlıyorum.ama kızlar kafaya takmayalım bakın bu çok büyük bi engel.benim teyzem 13 sene görmediği tedavi kalmadı.en son ümidini kesti.ve şimdi 6 aylık hamile.bana hep söyler.unut gitsin.başka şeylerle meşgul ol diye.bizlerde öyle olalım.burada herkes birbirlerinin problemlerini kafaya takıyor.inanın bi çoğumuzun çok önemli problemi yok diyebilirim.en önemlisi bu takıntıyı eşlere yansıtmamak.onlarda stres olup etkileniyorlar.bu çok önemli.işte böyle arkadaşlar. ben hep buradayım.sohbet etmek isteyen yada bişeyler paylaşmak isteyen olursa...

Benim adetime daha 8 gün var yanlız özellikle sabahları midem çok bulanıyor,
ve kilomda bir anda 58 den 59,5 kg oldu ben yüz üstü yatarım ama göğüslerim okadar acıyo hassaslaştıki yatamıyorum daha fazlaca akıntımda var sizce nedir bu ben anlamadım:uhm:

Ya birde geceleri ateşleniyorum sıcak basıyo menepozlu bayanlar gibi üzerimdeki herşeyi çıkarıyorum evimizde sıcak değil kalerifer filanda yanmıyor

Muba inş hamilesindir canım.. Bende dün test yaptım ama malesef negatif

Teşekkür ederim Smillla inşallah öyledir test yapsammı diye çekiniyorum ama daha adetimede var 11 nisan da ben her ay yapıyorum adetimide düzenli bir şekilde takvim halinde takip ediyorum ama hep negatif inşallah bu sefer olmuştur. fisfisfis

:teselli:test yap canım mutlaka çıkar hem böyle kasıyoruz adet gecikiyo testi yaptıktan sonra eğer yoksa adet olmakta kolay oluyo ne kaybedersin

Smile canım inşallah senin benim ve herkezin hayırlı hamiş haberleini alırız ve veririz.
bu ay olmasa bidaki ay Allahım verdiği sürece inşallah hepimiz bu duyguyu tadarız.
herkeze yardımları için çook teşekkür ederim a.s.

Ya buarada nezaman test yapsam şimdi yaparsam negatif çıkarsa bu ay daha yapmam ben nezaman uygun olurki:sm_confused:

Şimdi öğle tatilinde test yapacağım size haber veririm
bayağı stresliyim burdakilerde bilmiyorlarya olayı işten stres yapıyorum zannnediyorlar :roflol:

Şimdi öğle tatilinde test yapacağım size haber veririm
bayağı stresliyim burdakilerde bilmiyorlarya olayı işten stres yapıyorum zannnediyorlar :roflol:

heycanla haberlerını beklıyorum cnm bende işyerımde yapmıstım ve işyerımde hamiş oldugumu ogrenmıstım :teytey: hadı bakalım darısı sızlerın basınaa.s.

canım benimde bugün adet olmam gerkiyor normal şartlarda ikimizde aynıyız yani sene ne gibi belirtiler var.....
benm kasıklarım ağrıyor.ama ateşimi ölçtüm hala yüksek 36.8.....acaba akşam mı adet olucam yoksa hamişmiyim.....sence test yapayım mı?
gerçi yapmak istemiyorum çünü her ay aynı hayal kırıklığı bıktım artık aslında....ne yapayı sence....

CANIM BENİM KARNIM AĞRIYOR VE BELİM ... DÜN ÇOK ŞİDDETLİYDİ AĞRIM VE DEDİMKİ ADET OLCAM KESİN... AMA OLMADI .. ATEŞİM BENİMDE YÜKSEK 36,8 EN YÜKSEK DEĞERİM BU GÜN OLDU 1 AY BOYUNCA. BEN PAZAR GÜNÜ YAPMIŞTIM NEGATİF ÇIKTI.. TEKRAR YAPMAK DÜŞÜNMÜYORUM.. ÇÜNKÜ HİÇ BELİRTİ YOK BENDE GÖĞÜS FALAN GİB. SEN Bİ DENE İSTERSEN VARMI BELİRTİLERİN ?

ya arkadaşlar test yapın eğer gününüz geldiyse hem öğrenmedikçe insan kendini kasıyo ve adet olmasınıda geciktiriyo

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ŞÜPHELENEN BACILARRRRR......TEST YAPIN YAVVVVV......NİSAN HAMİŞLERİNE SİFTAH YAPALIM...........HADİ BAKALIM İLK NİSAN HAMİŞİMİZ KİM OLCAK.....:dance::dance::dance:

istiridyem ve suzidil benimde bgun hadi olmadı en geç yarın adet olmam gerekiyor belirtim yokk gouslerim her ay çok acırdı yumurtlama itibari ile bu ay hassasiyet dolgunluk var acı olmadı pek halada aynı. baskada bir belirtim yok
birkaç gun evel çok kasık agrım oldu ilk kez oldu kasık agrısıda buymus dedim battı falan adet olcam sandım yok
iki gundur atesim 36,4 genelde bu civar geziyor benim hiç çok yuksek olmuyor ama adet gunu 36,0 a falan iner inmedi henuzbekliyouzz
aksam test alıp sabah ilk idrarla yaparım belki

siz güzel haber verip sevincimi paylaşmak isterdim ama anlayacağınız gibi yine yok karnım yine boş galiba adet belirtisi bunlar bilmiyorumki 1 çizgi çıkıyor şimdi adetimi bekleyeceğim geçikirse bir umut daha umudumuzu yitirmeyelim bayanlar hep dediğiniz gibi heni bir ay yeni bir şans demek

inşallah diğer bekleyen arkadaşlardn güzel haberler gelir ve banada ve tüm bekleyen arkadaşlarada güzel haberler verme şansı verir Yüce Mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…