Kan Testi ücretleri Ne Kadar Acaba Bilen Varmi
suzidin gunum geçti diyorsun ya bunu neye gore hesaplıyorsun
su internette olan hesaplayıcılardanmı ? yoksa kaç gunde bir oldugun kendinmi hesaplıyosun
benim sat ım 9 mart. uç aylık adet girince 3 nisanda adet olmam gerek çıkıyor. ama hala olmadım. pek sasmaz benim. ancak enteresan bir durum var 9 mart saat 19,00 gibi oldum. aslında bunu 10 mart da sayabilirmiyim diye dusundum bunu yazınca 5 nisan çıkıyor bir gun farklı yazınca tarih değisiyor . 9 martı yazmam gerek ise sayet bir gnum geçti. yok 10 mart gibi dusunceksem yarın olmam gerekkafayı yiycemmm tuvalete gidip baktıgım an kalbimin nasıl attıgnı bilemessiniz olacaksa olsa artık ya hiç boyle geçmemisti. sabah test yaptım ama negatif çıktı. sinir geldi banada. aksam dısarda arkadasımın dogumunu kutlaması var içki içeyimmi içmeyeyimmi simdi ben bilemedim içmam aksam sabah kut olurum ne sinirrr
Kan Testi ücretleri Ne Kadar Acaba Bilen Varmi
perihanım tebrik ederim allah sağlılı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin...bizlerede yaşatsın rabbim bu güzel duyguyu
SUZİ VARMI DEĞŞİKLİK ADET BELİRTİN VARMI SENİN ?
caım ya ay morelim bozuk belim ağrımaya başladı benim.sanırm akşam gelicek gibi....sen ne yaptın test falan varmı bişey
YA BENİM ADET SANCIM YOK GEÇTİ.süprizzzzz YERİNE KRAMP GİBİ AĞRILAR GİRİYOR KARNIMA ARA ARA... GÖĞÜSLER DE Bİ DEĞİŞİKLİK YOK... TEST ALICAM EVE GİDERKEN SABAH İSE ATEŞİM DÜŞMEZSE TEST YAPCAM... HAYILISI OLSUN ÜZÜLMEYELİM ADET OLURSAK.. HERŞEY KISMET. KADER....:teselli:
benide alın listeye bende çift çizgi gördüm ve verdim müjdeyi eşime
bende listede olmak istiyorum
arkadaşlar slm benide alın listeye yeni üye oldum ama bende aşılama tutmayanlardanım yani olmadıbu gün kan testi yaptırdım olmadı hasta olmadım ama hafif hafif sancım var gibi bana biraz tecrübe verirmisiniz arkadaşlar
arkadaşlar slm benide alın listeye yeni üye oldum ama bende aşılama tutmayanlardanım yani olmadıbu gün kan testi yaptırdım olmadı hasta olmadım ama hafif hafif sancım var gibi bana biraz tecrübe verirmisiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?