bu ayki test de negatif beni listeden silin artık sadece hamiş olduğumda yazarım hamişim die listeye ismimi yazdırmıycam hepinize bol şans:a015:
hayır kan testi değil de idrar testi yaptım daha adet olmadım fakat bende zaten pko war çok düzensiz drum ultrasondan bakıp bu tarihte adet olacağımı sölemişti sanırım tedavi olmdan ilaç kullanmadan hamile kalmam imkasız zaten buraya adımı yazdırmamamın nedeni de adet tarihlerimi bilmiyo olmam hepinize bol şans kızlar inşallah bi an önce bebişlerinize kavuursunuz eğer bi gün olurda hamiş olursam ismimi zevkle yazdırıcam kendinize ii bakın
Açıkcası zor olduğunu duymuştum ama er yada geç oluyormuş sadece bu haplardan nebilim doğal olmayan yöntemlerle korunmak zorlaştırıyor galiba ama hap kullanıpta sonrasında hamile kalanlarda var çevremdekilerin çoğu hep ilk aydan veye ilk 3 aydan hamile kaldılar fiizksel bir problem olmadığı sürece doktor sağlıklısın dediği sürece oluyormuş işte ama olmama gibi bir var sayım beni üzüyor açıkcası sizce böylemi
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN....HAFTASONU SINAVLARIM VARDI...GİREMEDİM HİÇ....VALLA NE YALAN SÖYLİYİM ÇOCUKLA KAFAYI BOZDUMYA DERS ÇALIŞAMADIYDIM,SINAVDA KÖTÜ ĞEÇTİ...OFFFFFF OFFFFFFFF....
NEYSE CANIM BEBİŞ OLSUNDA SINIFTA KALMAYA BİLE RAZIYIM... :)
KIZLAR BAKIYORUM HERKESİ Bİ KARAMSARLIK SARMIŞ...NE İŞ?????
ÇALIŞMALARI AKSATANLARIN KULAKLARINI ÇEKERİM VALLA........klava: KENDİNİZE GELİN..HELE Bİ SİLKİNİN BAKİM!!!!!!!
sudenazcım benimde sınavlarım vardı açıköğretimdemi okuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?