Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

:1shok:ben hala adet olmadım 35,günüm ateşim düşmedi 36,9 da bu günde. akşam test yptım ama negatif çıktı... mecbur yapmak zorunda kaldım... hamile değilim. silin olmazsa ismimi benim senağlama

:1shok:ben hala adet olmadım 35,günüm ateşim düşmedi 36,9 da bu günde. akşam test yptım ama negatif çıktı... mecbur yapmak zorunda kaldım... hamile değilim. silin olmazsa ismimi benim senağlama

saçmalama kızz dur daha:)))) aaaa delirtti beni :))))) sengözlerimebaksanab

ne bu acele bak benım 30. gün düşdü ateş karnımda ağrıyor gelecek bekkliyorum:)) gelsede rahatlasam:)))))

senın düşmez inşallah geç dölenme olmuşdur hcg hormonun daha yenı yükseldi bilmeyizkiii o testler hcg 50 olmadıkdan sonra algılamıyor...

istiridyecim hiç üzülme bence. geç döllenme olmuştur. bekle pazartesi gününe kadar. pazartesi kan testi yaptırırsın. ateşinde düşmemiş hem bak. hadi inşallah hamilesin

22. Gün Yumurtlamişim Dediler. Bana 14.gün Sonra Adet Olrum Belki Hemde Gecikmeli.. Yumurtlama Geç Olunca Adet De Geç Oluyormuş.. Silik Bi çizgi Bile çikmadi Moralim Bozuldu Açikcasi.. Iyi Dileklerin Için Sağol Canim. Inşallah Sende Tez Zamanda Hamile Kalirsin..

İstiridye canım neden bu kadar stres yapıyorsunki evde testlere güven olmuyor biliyorsun bence kan tahlili yaptırsan daha iyi hemde stresten kurtulmuş olursun.İnşallah hamişsindira.s.

Canım adetlerin normalde kaç gün sürüyor senin :uhm:11.gün yumurtlamışsın ovulasyon testimi yapmıştın:1shok:

BENMİ 33 GÜNDE OLUYORUM 22. GÜN YUMURTLAMIŞIM DEDİLER BANA .? ANLAMIYORUM Kİ

istirityecim üzme canını..bak şimdi adet olacağında varsa stresten geciktirirsin....bu ay olmazsa bidahaki ay ben bunu başarıcam diye düşün...biliyom söylemesi kolay yapması zor ama ben şimdiden kendime bu telkinleri vermeye başladım bile..çünkü insan çok umutlanıp hasta olunca resmen yıkılıyo kafamçokkarıştı...ama yine söylüyorum allahtan umut kesilmez... o yüzden sakin sakin beklemeye devam başka şeylerle meşgul olmaya çalış...

Başka çarede Yok Zaten. Kan Testi Yaptirmak Birde Rezil Olmak Var Ucunda. Umutla Git Elin Boş Dön Hissetmiyorum Zaten Meleğim Gelseydi Annesinin Haberi Olurdu çünkü öyle Değilmi....

Başka çarede Yok Zaten. Kan Testi Yaptirmak Birde Rezil Olmak Var Ucunda. Umutla Git Elin Boş Dön Hissetmiyorum Zaten Meleğim Gelseydi Annesinin Haberi Olurdu çünkü öyle Değilmi....

Canım neden rezil olmak olsunki öyle düşünme.
Bence kantahlili yaptırmak istemiyorsan.Bak ben geçen ay prodicktor aldım kesin sonuç veriyor.Adetimden 1 gün önce yaptım negatifti ve dedim bu test doğruları söyledi.Çünkü bu testin hassaslığı farklı .Bende o gün tabiki morelim bozuldu aksama kadar ağladım.Ama iyiki yapmışım testi sonra ertesi günü adetim geldi :roflol::roflol:
düşünmezmisin fortel yada prodictor :uhm:

şimdi Benim Adetim Stresden Gecikiyor öyle Değilmi. Yani Hamile Olmadiğim Kesinleşince Gelir Inşallah .. Bu Olayi çözmek Gerek. Akşam Artik Fortel Falan Alayim Olmazsa Yada özele Gidip Kimseye Demeden Test Yaptirayim Adetim Gelsin Rahatlayim Artik. O Kadar Sikildim Ki Keyfim De Yok. Kendimi Işime Veremiyorum...

kzlar beni listeden silermisinz ben adet oldum.diğer listeyede yazdırmak istemiyorum adımı artık olmuyor zaten bu ay korunucam zaten bu şekilde çok kafama takıyorum adetimin düzeni bozuldu stresten geç geliyo......

canım ya benim adetim geldi sabaha karşı resmen gördüğüm anda ağladım çok kötü oldum....gece yatarken ağrı kesiiyi orkidi falan hazırladı yanıma öyle yattım.şimdi internetten bir yazıda okudum.vücudumuzn bütün organlarını beyin yönettiği için stresle alakalı gelmemesi ben dün gece çözdü yani....resmen hazırladım herşeyi nasıl olsa hastalanırm diye yatım sabah 5 te geldi.....umarım canım sen hamişsindir.......bekle bence test yapma ama bence yap en azından değilsen hemen adetin gelir.bünyen boozulmaz....

CANIM ÜZÜLME DİYCEM AMA BEN BİLE ŞU AN ÜZGÜNÜM TESTDE NEGATİF ÇIKTI ZATEN HAMİLELİK BELİRTİMDE YOKTU. BİLİYORUM GEBELİK YOK. ADETİM GELSİN BARİ ATEŞİM 36,9 BU GÜN. BİLMİYORUM. STRESDEN ADETİDE KAÇIRDIM YAA.... NAPCAM ÇOK KAFAM KARIŞTI.. P.TESİYE BEKLEYİM DİYORUM AMA ZAMÖN GEÇMİYCEK DAHA Bİ STRES OLCAM.. EĞER YAPARSAM NETİCEYİ ÇĞRENİP SAKİNLERİM EN AZINDAN... DEĞİLM İ?

şimdi sen ılk bir duş al canım...kafandan test yaptığın için biraz gitmiştir zaten akşama gelir o zaman
ama inşallah testte çıkmamışltır da pazartesi kanda çkar.ama sen yinede kendini çok hazırlama bitanem daha he senin ilk ayın......düşün daha vücudun sperme alışkın değil.önümüzdeki aylarda olur kesin yani

Evet Annemde öyle Dedi Kendini Yeni Evlenmiş Gibi Gör Olmasi Için Bi Kaç Ay Geçer Dedi Ama Ben Bana Anlatabilsem...... Biz Hep Korunduk 8 Ay Boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…