Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

gülsücüm yanlızca bir gün geçti hiç bir belirtim yok canım ya bakalım ama pek hissetmiyorum hamile olduğumu mevsimsel bi gecikme bence

insallah hamissindir canim benim.kizlar dün gece internetten yeni bi bilgi ögrendim hamis kalmayi kolaylastirmak icin ilskiden önce önce sicak su ile belden asagimizi yikayip sonrada soguk su ile yikamamz lazimmis böylece kan dolasimini hizlandiriyomususz bilginiz olsun kizlar ben denicem galiba bu ay

Selam millet. Ben sabah yeniden doktora gittim.Alıştım her sabah gidiyorum nerde ise beni maaşa bağlayacaklar GATA da . Doppler temiz çıktı. :) Hadi dedim yumurtamı ölçün şimdi de ... 17 mm çıktı yumurtacık. Daha 2 gün varmış çatlamasına . 2 tane peregnil 5000 lik yazdı. Çatlatma iğnesi. Yarın akşam 8 den sonra vurul dedi. Nerde vurulucam ben yaaaa... Cumartesi gece 8 de. Pazar günü de çalışın dedi. Dua edin benim için de arkadaşlar.

ben listeye nisan 13 u diye yazdirmisim hesapladim bugun 31. gunummus yahu gunum gecmis haberim yok:roflol:

Son düzenleme:
çabuk test yap nazannnnnnnnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))))))))))))))))))))))))

benimde 9 gün var daha.ben de aşılama sonucunu bekliyorum.bakalım.hayırlısı.inşallah bebişimiz olur.

çabuk test yap nazannnnnnnnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))))))))))))))))))))))))

kiz heyecanlandim valla birden icim bir garip oldu 3 gun gecmis megersem:) bir iki gun dahami beklesem test icin cikmayinca cok moralim bozuluyor birde sabah idrariyla daha iyi sonuc veriyormus diyolar yarin sabahmi yapsam:dance:

yarın SABAHTAN yap canımmmmmmmmmmmm benim içine belkide kendininki doğuyodur inşallahhhhhhhhhhhhh

bu arada bende inanılmaz heycanlandım en az kendime olacak kadar:dance:galiba serende böyle öğrenmişti inşallahhhhhhhhh

nazancım ıdrarını 4 saat tut cıkar sabahı bekleme bızıde bekletme hadı canım hayırlılara vesıle olsun inşaallah şu cuma günü yüzüsuyu hürmetıne a.s.

esim uyuyordu gittim uyandirdim benim 3 gunum gecmis diye yani hamilemisin diyo:roflol:
nebileyim canim ya her ay hamis saniyorum kendimi sonuc negatif ilk defa bu ay ne belirtim var nede hamilelige dair bir hissim cift cizgiyi gormeden umitlenmek istemiyor insan
aceba ikimizinde gecikmesinin nedeni bu mantarmi:uhm:

nazancım ıdrarını 4 saat tut cıkar sabahı bekleme bızıde bekletme hadı canım hayırlılara vesıle olsun inşaallah şu cuma günü yüzüsuyu hürmetıne a.s.

tuh ya bilseydim daha biraz once girdim wc ye simdide hic yok:roflol: neyse 4 saat tutayim o zaman saolun canlarima.s.

yok canım mantar gecikme yapmaz nazancım git şu aynaya falan bak göğüslerinde falan bi değişiklik varmı:roflol:

bide arkadaşlar benmim geçen ay normalde adetim 14 marttı ama ben 16 sında oldum 2 gün geciklemli şimdi adet tarihimi 16 matra göremi baz alıcam yoksa 14 marta göremi eğer 14 martsa benimkide çok geciktide:)))))))))))))))

ayzencim tabiki 16 marti alacaksin yani adet oldugun ilk günü göz önünde tutacaksin

yok valla cok hafif bir agri var regl olma zamanlarimdan oncesine gore cok cok az bir agri var yanliz bir haftadir surekli islaklik hissi var birde bas donmesi carpinti felan oluyor birkac gundur , geceleri hic uyuyamiyorum ama gunduzleri hep uyuyasim geliyor bilmiyorumki goguslerimin agrimamasi yaniltiyo beni

evet canim 16 sina gore hesapliycaksin benimki gecen ay 12 sinde baslamisti

cnm merhaba
sızlerıde arada takıp edıyorumda yazını okudum sımdı aynı benım yasadıklarım 4 ay once benımde 33. gunummus farkında bıle degıldım :teytey: sonra burdakılerın ısrarı uzerıne işyerımdeydın ve gıttım test aldım veeee sonuccccc hamiiişşş ınsallah sızlere ugurlu gelırım dıye yazdım cnm ınan cok ıstıyorum gulsum ayzen sen sudenaz ve dıgerlerı ınsallah hepınız hamişsinizdir kızlar cok dua edıyorum sızlere cookkk.
benımde sankı afedersınız altıma ısemısım gıbı ıslaklık oluyordum ama gorunurde hıc bısey yoktu adet baslangıcı gıbı agrımda vardı ama cok az, goguslerım sızlıyordu sadece vee sonuc pozıtıf cıktı:teytey: darısı sızlerın basına gülüm insallah sızlerde hamiş olacaksınız ben buna ınanıyorum hemde en kısa zamandaaaaaaa.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…