Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

ağzından bal damlıyo kısssssssss Şeniz Şeniz Şeniz :...

inşallaaaaaahhhhhh......... a.s.

nazan göğüslerine aynada bak balkalım halkade büyüme kararma gibi şeyler varmı :))))))))))))))))))

serencim biz kafayı yedik artık belirti aramaktan olacak o kadar serencim sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın canım

serencim biz kafayı yedik artık belirti aramaktan olacak o kadar serencim sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın canım

oyyyyy kıyamam yaaa:1hug: haklısın cnm cok haklısın allahın izniyle en kısa zamanda sevınce bogulacaksınız tum kalbımle ınannıyorum cnm
ben 1,5 sene hap kullanmıstım 3 ay hapı bıraktım ama eşim korunuyordu 1 ay korunmayı bıraktık ve bebısımız geldı allahımasukurlerolsunkı yanı ole beklemedık hersey allahtan cnm bende bekleyebılırdım ama bılmıyorum hıc bır sorun olmadan beklemeden bebegımız geldı,
adet bıttı adetten 8 gun sonra ılıskıye basladık ayakları kaldırdım hemen kalkmadım yımadım sabahları calıstık yanı 1 gun calsııyorsak ertesı gun calsımıyorduk bızde boyle oldu cnm ve tek dyecegım şey ayaklarınızı sıcak tutuna.s.

sudem dere geldi şarıl şarıl akıyor :roflol: sıva anacım benim paçaları mayısa :roflol: bende kırmızılandım bugün kızlar :teytey:

BU ARADA HAYATIM 11 MAYIS YENİ GÜNÜM :teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu uğraştığım 4. ayım benim her ay kesin oldu diyorum hüsran oluyo (((her ay geçtikçe benim merakım azalmaya başaldı olmadı heralde diyorum sitrese çok girmiyorum artık yavaş yavaş adetim geçince bi acaba diyorum bakalım kısmet ne zamansa o zaman olacak

anlıyorum canım benım ama sunu aklından cıkartmakı sen stres yaparsan ha oldu olacak dıye bekelrsen bu iş yatar bak buna emın ol bırazda psıkolojık bısey doktorum bana ole demıstı. o yuzden sen dusunmemeye calıs sende sorun yok esınde sorun yok dusun bı bak neden olmuyor SSSSSSTTTREEEEESSSS yaa o yuzden sakın ole aklına takma allhın ıznıyle olucak onunda zamanı var bak bana guven dusunmedıgın bır anda bırde bakmıssınkı bebiş karnındaaaa:teytey::teytey:

kizlar test aldim geldim yapicam simdi 4 saat bekleyemiycem idrar icin catlicam yoksa dua edin bana

kizlar test aldim geldim yapicam simdi 4 saat bekleyemiycem idrar icin catlicam yoksa dua edin bana

ayyyy hadı cnm ınsallah ay kendım geldım aklıma yaa bende bole yapmıstım herkers sabırsızlıkla beklemıstı hadı cnm ılk nısan hamısı senı beklıyoruuuuuuuuzz cabuk yap gellll:teytey:

sabah yine yap üzülme hemen dur sabah idrarıyla daha net çıkıyo hem negatifsede hayatımızın sonu değilki nazancım sabahı bekle lütfen üzülme :((((((((

pazartesiye kadar bekleyip pazartesi sabahi tekrar yapicam artik esimide telaslandirdim adaminda morali bozuldu neyse Allah hayirlisi versin canim inslh sizlerden guzel haberleri aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…