cnm merhaba
sızlerıde arada takıp edıyorumda yazını okudum sımdı aynı benım yasadıklarım 4 ay once benımde 33. gunummus farkında bıle degıldım :teytey: sonra burdakılerın ısrarı uzerıne işyerımdeydın ve gıttım test aldım veeee sonuccccc hamiiişşş ınsallah sızlere ugurlu gelırım dıye yazdım cnm ınan cok ıstıyorum gulsum ayzen sen sudenaz ve dıgerlerı ınsallah hepınız hamişsinizdir kızlar cok dua edıyorum sızlere cookkk.
benımde sankı afedersınız altıma ısemısım gıbı ıslaklık oluyordum ama gorunurde hıc bısey yoktu adet baslangıcı gıbı agrımda vardı ama cok az, goguslerım sızlıyordu sadece vee sonuc pozıtıf cıktı:teytey: darısı sızlerın basına gülüm insallah sızlerde hamiş olacaksınız ben buna ınanıyorum hemde en kısa zamandaaaaaaa.s.:enbuyukkk:
nazan göğüslerine aynada bak balkalım halkade büyüme kararma gibi şeyler varmı :))))))))))))))))))
serencim biz kafayı yedik artık belirti aramaktan olacak o kadar serencim sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın canım
bu uğraştığım 4. ayım benim her ay kesin oldu diyorum hüsran oluyo(((her ay geçtikçe benim merakım azalmaya başaldı olmadı heralde diyorum sitrese çok girmiyorum artık yavaş yavaş adetim geçince bi acaba diyorum bakalım kısmet ne zamansa o zaman olacak
kizlar test aldim geldim yapicam simdi 4 saat bekleyemiycem idrar icin catlicam yoksa dua edin bana
kizlar test aldim geldim yapicam simdi 4 saat bekleyemiycem idrar icin catlicam yoksa dua edin bana
of kizlar ya negatif cikti moralim bozuldu yine sizide telaslandirdimsenağlama
Sudenazcım hadi hayırlısı canım... Nisan hamişi olursun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?