Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

bence sen hamilesin valla bana oyle geliyor bende de tik yok bence bende hamileyim o testi erken yaptim sanirim ondan cikmadi bugun cok pozitifim :dance::dance:

inşallah canım ikimizde bu ay mutlu bir haber alırız seninle ocak ayında aynı günü bekliyorduk bakalım bu ay ne olucak ben mayısta aşılama yaptırıcam artık o yüzden adetimi bekliyorum gelecekse biran önce gelsede yumurtlama tedavisine geri dönsem

nazancım sendede adet ağrısı oluyomu ama benim akıntımın rengi değiştimi benim mantar olayı biraz rahatladı ama bugün hastalanıcam sanki((((((((((((

canım bak ne diycem sana benim bir arkadaşım yanma şikeyeti ile dr a gittiğinde hamile olduğu haberini aldı hayırlısı olsun inşallah senin adına

nazancım sendede adet ağrısı oluyomu ama benim akıntımın rengi değiştimi benim mantar olayı biraz rahatladı ama bugün hastalanıcam sanki((((((((((((

adet agrim felan yok canim hicbirsey yok bende goguslerim yeni yeni hafif agrimaya basladi bugun birde asaginin kasinmasi yetmiyormus gibi goguslerimde kasinmaya basladi:roflol: bitlenmis gibi kasiniyorum kiz olecem:roflol:

canım bak ne diycem sana benim bir arkadaşım yanma şikeyeti ile dr a gittiğinde hamile olduğu haberini aldı hayırlısı olsun inşallah senin adına

annemin komususda oyle olmus cokda umitlenmek istemiyorum birkac gun daha bekleycem regl olmayi aceba mantarda reglin gecikmesinde etki yaparmi?

nazancım inşallah canım inşallah hislerin doğrudur ikimizde hamiş oluruz birlikte yaşarız o dönemi ne güzel olur dimi aynı günlerin bebişleri:dance:

nazancım test yapmadınmı canımm kac gün gectıı baya da gecıktı sanırım

nazan karnım çok ağrıyo ama hala tık yok ((((canım benim sen testi sabah yapmadınki eğer çok yeniyse çıkmaz sabah tekrar yap testi mutlaka varsa çıkar yoksa zaten bekleyerek vakit kaybetmeyip hem mantar için hemde adet gecikmesi için muayene oluruz ama ben sanki adet olucakmışım gibi(((((((

sabah yapmadigim gibi idrarimida tutmadan yaptim testi bugun sitelerden arastirdimda dollenmeden en az 9 gun sonra sabah idrariyla cikar diyor yada 4 saat idrari tutman gerekiyormus

nazan beni mutlaka haberdar et çok heycanlıyım karnım ağrıdıkça tuvalete gidiyorum tık yok:dance:

kiz ayzen iyiki soyledin su sirke isini Allah razi senden biraz once aklima geldi sirkeyle sildim rahatlatti valla bekleyemiycem ben yarin doktordan randevu alicam butun gun kasinip duruyorum ne beter bisey bu boyle

nazan beni mutlaka haberdar et çok heycanlıyım karnım ağrıdıkça tuvalete gidiyorum tık yok:dance:

ben 6 ay once bir dusuk yapmistim onda regl olcagim zamanda kasiklarim karnim cok agrimisti ama olmamistim regl olcak olsan bu agriya simdiye olmazmiydin

sirke seni rahatlatacak ben geceleri uyuyamıyodum adet olucam diye fitilde kullanamadım sirke kurtarıcım oldu şimdi çok az kaşıntım kaldı yanma yok artık:)))))

CADIARZUevet bende ağrı olur hemen arkasından kan gelirdi ben 3 gündür bu ağrıyı çekiyorum ama hastalanmıyorum ama daha önceden hiç bir beliritim olmadı akıntım çok az pembe ama 2 gündür

vallaha tum gun of yaniyo of kasiniyorum diye sikayet etmekten adam evden kacti:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:valla nazancım ilişkiye girmek hiç mümkün olmuyo çok yanıyo bilmezmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…