yeminle kaasıldım mikimde kasıldı yahu
içim çekildi bi belli olsa durum
aynen aynen.. benim de kasıklarıma kramplar girdi sanki ben yaşıyormuşum o anı gibi.. bende yeni teoriler üreticem herhalde.. diyorum aceba hani şu üstüne görmek olayı var ya.. örn 2 tane gelişmiş çatlamış yumurta varken biri döllenip te diğeri hani bana hani bana diyipte avucunu yalamak kalınca intihara teşebbüs edip atıyor kendini tüpten.. e mecburen de kanama şeklinde oluyor..
nasıldı
evvah dayağı yicem galiba
yok asabiyet yok bana artık :)
ah jr akıllı yaktın beni
mickeyimin anasıı .. pambık gibi hatun :) şimdi seninki akrep burcuna mı denk gelecek allahın izniyle.. ya terazi ya akrep olcak.. o da güzel
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oleyyy
ticker yaptım kendime ben :)
azmin elinden kaçmaz beee
mistralim sesiizsin kuşum
patronun ne yapıo
sen ne durumdasın ???
takip ediyorum canım sizleri..bugün yazılanlar paylaşılanlar çok güzel..ben sadece takip edebiliyorum bugün.
Iş birikmiş onları toparlıyorum hala..patron iyi banada pek iyi davranıyo..kalmam için ısrar edin demiş arkadaşlara ikna edinde kalsın demiş..
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oleyyy
ticker yaptım kendime ben :)
azmin elinden kaçmaz beee
Akrep olmazsa sevineceğiz :)
baba kova anne ikizler çocuk akrep
hiç çekilesi olmaz
Terazi olursa ii olur :)
hayırlı olsun kuşum :) bende kendime yapana kadar canım çıktı.. meğer çizelge yerine yanlış şeyi kopyalıyormuşum
23 eylül 22 ekim arası terazi
23 ekim 21 kasım arası akrep oluyor canım
23 eylül 22 ekim arası terazi
23 ekim 21 kasım arası akrep oluyor canım
eyvahhhh 2 nisanda sınavlarım varmışşş nasıl çalışıcam ben yaaaaaa kusmaktan yemek yiyemiyom o kitapları nasıl açıcamm
abow 2 hafta kalmış... ne sınavın var.. birşeyi kaçırmışım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?