Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

yeminle kaasıldım mikimde kasıldı yahu
içim çekildi bi belli olsa durum

aynen aynen.. benim de kasıklarıma kramplar girdi sanki ben yaşıyormuşum o anı gibi.. bende yeni teoriler üreticem herhalde.. diyorum aceba hani şu üstüne görmek olayı var ya.. örn 2 tane gelişmiş çatlamış yumurta varken biri döllenip te diğeri hani bana hani bana diyipte avucunu yalamak kalınca intihara teşebbüs edip atıyor kendini tüpten.. e mecburen de kanama şeklinde oluyor..

nasıldı

la havle vela kuvvet diorum :)

mickeyimin anasıı .. pambık gibi hatun :) şimdi seninki akrep burcuna mı denk gelecek allahın izniyle.. ya terazi ya akrep olcak.. o da güzel

Akrep olmazsa sevineceğiz :)
baba kova anne ikizler çocuk akrep
hiç çekilesi olmaz
Terazi olursa ii olur :)

ya benim ara ara burun kanamalarım oluyor damarlarımmı çatladıı nee

Son düzenleme:
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oleyyy
ticker yaptım kendime ben :)
azmin elinden kaçmaz beee

mistralim sesiizsin kuşum
patronun ne yapıo
sen ne durumdasın ???

takip ediyorum canım sizleri..bugün yazılanlar paylaşılanlar çok güzel..ben sadece takip edebiliyorum bugün.
Iş birikmiş onları toparlıyorum hala..patron iyi banada pek iyi davranıyo..kalmam için ısrar edin demiş arkadaşlara ikna edinde kalsın demiş..

sen ne düşünüosun peki ?
Kalacaksan kozları al eline
istediğini yaptır
maaş üzerinden ssk gibi

anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oleyyy
ticker yaptım kendime ben :)
azmin elinden kaçmaz beee

hayırlı olsun kuşum :) bende kendime yapana kadar canım çıktı.. meğer çizelge yerine yanlış şeyi kopyalıyormuşum

23 eylül 22 ekim arası terazi
23 ekim 21 kasım arası akrep oluyor canım

ııııy :) ben yay burcuyum babam ve kardeşim yengeç annem akrep... evde onlar tartışınca patlama oluyor.. hepside tersine gidiyor ben sadece izliyorum..

eyvahhhh 2 nisanda sınavlarım varmışşş nasıl çalışıcam ben yaaaaaa kusmaktan yemek yiyemiyom o kitapları nasıl açıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…