sanırım sürpiz sana olmuş bacım :)
beenmedi mi
sevsena ve akıllıbıdık siz de hamileymişsiniz çok sevindim maşalah bu ay topiğimize
Hayırlı olsun allah tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah
canlar ben birazdan tekrar katılırım aranıza.. görümcişim geliyomuş... bakalım derdi neymiş.. kimse yanıma hayrına gelmiyor.. bişeye ihtiyacı olan geliyo ancaaaa
beenmedi
Zaten ne zaman bişi sürmeye kalkıp nasıl olmuş desem maymuna dönmüşsün der
dün biraz depresyona girdim hiç bişeyimiz normal olmayacak mı diye (tövbe tövbee)
eşim delisi de iyi işte diyo adrenalin oluyo sıkılmıyoruz diyo
sevsena ve akıllıbıdık siz de hamileymişsiniz çok sevindim maşalah bu ay topiğimize
hayırlı olsun allah tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah
sağol tafcığım ben yarım hamileyim kanamam var biraz ama değerim de az da olsa yükseliyor..dualarla ite kaka gidiyoruz bakalım
sağol canım en kısa zamanda rabbim hepinize yaşatsın
Sizin gebelik nasıl oluştu taf?sağol amin allah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallah bu arada kasık ağrılarınız varmış bu olur normal çünkü rahim genişlemeye çalışıyor. benim de öyle olmuştu ara ara kasık bel ağrım oluyordu sakın korkmayın bundan dolayı:94: kanama varsa dikkatli olmak gerekir çünkü risktir sürekli doktor kontrolünde olmak gerekir
kanama işi can sıkıcı ama önemli olan bebişin yerinde rahat durması sağlıklı olmasıinşallah Allah sağlığıyla tamamına erdirir. kanama olunca insan rahat edemiyor tabi haklısın sen de değerin kaç çıktı? ben pek geçmişi okuyamıyorum denk geldim sizin hamileliğinizi öyle öğrendim bu arada mediye rastlamıyorum :26:
ben yazana kadar taf gitmiş
bügün bu sorudan bıktın ama seni önemsiyoruz napalımkanaman ne durumda?
Sizin gebelik nasıl oluştu taf?
canım pazar gecesi yaptırdım ilk tsti 75 çıktı ama sabah şakır şakır reglin 2-3. günü gibi kanamam oldu
korktum haliyle doktoru aradım
o da 75 değerle kanamanın başlamayacağını başka bir sebep olabileceğini söyledi
ben klomen+ovritelle kullanmıştım 3 ymuurtam döllenmeye hazırdı
doktorun tahiminine göre 2 veya 3 tane yumurta da döllenmiş ama içlerinden şuan düşenler var
önümüzdeki günlerde hcg değerim artarsa biri tutunmuş olacakmış
Allah korusun azalırsa.. anladın sen onu
ama dün de kan verdim 102 çıktı
az da olsa yükseliyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?