Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sanırım sürpiz sana olmuş bacım :)
beenmedi mi

beenmedi
Zaten ne zaman bişi sürmeye kalkıp nasıl olmuş desem maymuna dönmüşsün der

dün biraz depresyona girdim hiç bişeyimiz normal olmayacak mı diye (tövbe tövbee)
eşim delisi de iyi işte diyo adrenalin oluyo sıkılmıyoruz diyo

sevsena ve akıllıbıdık siz de hamileymişsiniz çok sevindim maşalah bu ay topiğimize
hayırlı olsun allah tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah

sanırım grip olucam.. burnum tıkanmaya çalışıyor ayrıca gözlerim de acaip yanıyor.. allahım noooolur hasta olmayım noooolur.. başım kazan gibi oldu yaw.. çatlıyor..

sevsena ve akıllıbıdık siz de hamileymişsiniz çok sevindim maşalah bu ay topiğimize
Hayırlı olsun allah tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah

sağol tafcığım ben yarım hamileyim kanamam var biraz ama değerim de az da olsa yükseliyor..dualarla ite kaka gidiyoruz bakalım

canlar ben birazdan tekrar katılırım aranıza.. görümcişim geliyomuş... bakalım derdi neymiş.. kimse yanıma hayrına gelmiyor.. bişeye ihtiyacı olan geliyo ancaaaa

Ben de hayatımda ilk defa asker dönüşü süpriz olarak sarı röfle yaptırmıştım Kendim bile kendime inanamadım walla. Ertesi gün kendi rengime boyatmaya gittim yanar diye korktum vazgeçtim. Kafamda şapkayla geziyodumSonra biraz biraz alıştım. Ama eşim gelince hiiiç beğenmedi. Bi kaç gün geçti o da alışmaya başladı. Bilmem ki değiştirsen mi ki filan dedi En sonunda 2haftalık sarışınlığa kendi ellerimle son verdim

Sabahları işe gelirken elime allığımı aldığım an eşimin mutat tepkisi "Çok yapma"Halbuki yaptığım makyaj: kalem çekme, allık ve rujdan ibaret:)Alışamadı gitti

sağol tafcığım ben yarım hamileyim kanamam var biraz ama değerim de az da olsa yükseliyor..dualarla ite kaka gidiyoruz bakalım

kanama işi can sıkıcı ama önemli olan bebişin yerinde rahat durması sağlıklı olması inşallah Allah sağlığıyla tamamına erdirir. kanama olunca insan rahat edemiyor tabi haklısın sen de değerin kaç çıktı? ben pek geçmişi okuyamıyorum denk geldim sizin hamileliğinizi öyle öğrendim bu arada mediye rastlamıyorum :26:

sağol canım en kısa zamanda rabbim hepinize yaşatsın

sağol amin allah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallah bu arada kasık ağrılarınız varmış bu olur normal çünkü rahim genişlemeye çalışıyor. benim de öyle olmuştu ara ara kasık bel ağrım oluyordu sakın korkmayın bundan dolayı:94: kanama varsa dikkatli olmak gerekir çünkü risktir sürekli doktor kontrolünde olmak gerekir

Sizin gebelik nasıl oluştu taf?

canım pazar gecesi yaptırdım ilk tsti 75 çıktı ama sabah şakır şakır reglin 2-3. günü gibi kanamam oldu
korktum haliyle doktoru aradım
o da 75 değerle kanamanın başlamayacağını başka bir sebep olabileceğini söyledi
ben klomen+ovritelle kullanmıştım 3 ymuurtam döllenmeye hazırdı
doktorun tahiminine göre 2 veya 3 tane yumurta da döllenmiş ama içlerinden şuan düşenler var
önümüzdeki günlerde hcg değerim artarsa biri tutunmuş olacakmış
Allah korusun azalırsa.. anladın sen onu

ama dün de kan verdim 102 çıktı
az da olsa yükseliyo yani

Son düzenleme:
bügün bu sorudan bıktın ama seni önemsiyoruz napalım kanaman ne durumda?

ay yok sorular beni yıldıramaz hepinizle başa çıkabilirim
kanamam dünden daha az
değerim de hayırlısıyla dünden daha fazla çıkarsa benden iyisi yok

sen ne zaman yaptırdın iğneyi??

Sizin gebelik nasıl oluştu taf?

ben ekim ayında gebe kalmıştım herşey yolunda gitti hiçbir gebelik sıkıntısı yaşamadım iştahım bile artmıştı yani mide bulantısı filan hiç yaşamamıştım kanamam da olmamıştı. sadece bol miktarda beyaz akıntım vardı ve ara ara kasık ağrısı yaşıyordum tabiki göğüs şişmesi ve hassasiyeti de vardı. ama 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ben bunu minik bir kan lekesi ile anladım doktorum baktı bebeğin öldüğü 4-5 gün olmuş vücut atmaya çalışıyor bu kanama da ondan dedi.derhal kürtaja alındım. malesef kısmet değilmiş. şimdi kürtajdan sonra 3. adetimi oldum adetim anca düzene girdi. İnşallah Allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını verir diye dua ediyorum

ben yazana kadar taf gitmiş

geldim canım
anladım bir kaç yumurta büyüttüğün için çoklu döllenme olmuştur dedi doktorun onlardan döllenemeyenleri vücudun atıyordur çok mantıklı korkma o zaman inşallah değerin de güzelce artar da bebişin seninle kalır annesi

Taf seni ucundan azıcık anlayabiliyorum
tabi sen 10 hafta onunla beraber yaşamışsın benimkinin lafı olmaz ama
ben sadece 6 saat önce öğrendim minişin bende olduğunu ama 6 saat sonra gördüğüm kanamayla ateş düştü içime..

Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda sana ve isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…