Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bana da çok ıslanmışım gibi geliyordu ama sanki yara varmış gibi tek noktayı hissediyordum
canım yanıyordu. eşimde kötü hissediyordu rahat olamıyorsun çünkü her an canın yanacakmış gibi tetikte olunca tuvalete koşuyordum hemen yıkamak için çok kötü

hoşgeldin poti bacı.. nasılsınız bugün .. yeğenimiz nasıl

Aman iyi olda..bende gittin sandımdı..
Başka soru yok demiştik ama merak ettim cnm ağrın sancın yok demi..ben sana sabah birşeyler yazmıştım ama sanırım görmedin.dikkat et kendine.

adet sancısı gibi ara ara gelen sancım neredeyse 2 haftadır benimle
onun dışında şimdilik bi ağrım yok
aslında seninle konuşabilseydik iyi olacaktı bu konuyu enine boyuna
kanama nasıl başlıyo kaç gün sürüyo acı ağrı oluyo mu oluyosa şidddeti ne
bunu da söyle bu konuyu tamamen kapatalım

suyla pişirme buharla pişir
tel süzgeçe koy tencerenin üzerine tencereye su kapağını da brokolinin üzerine kapa 10 dk da temammmm

selam canom nasılsınız
canım senin bulantıların ne zaman başladı
benim acıkınca içim bulanıyor

4. hafta erken kuzum
%80 psikolojik 7. haftada başlarmış bu mide bulantısı
bi hormon salgılıomuşuz ondan mütevellitmiş bı zıkkım

BU ARADAAA GEBEŞLİĞİN KAYMAĞINI YİYOM TOPLANTI SONRASI PATRON EVE BIRAKTI EVDEYİMMMMM

beğenmeye değer güzel bir haber :) kendini nasıl hissediyosun mickeyimin anası

bırakoni için buharda pişirme tavsiyeni tikate alıcam kuzumm

ooohh ev gibisi yok valla

Peki senin şikayetin geçti mi cnm? Bana da eşim aynısını sölüyodu ama hastalıklar çıktıkça sebepsiz olmadığını anladı. Her seferinde acıyınca mecburen kasılıyosun elinde değil ki...Şu an bile içerisi yanıyo benim. Fitil mi yaktı acaba:44: İnş geçiyodur da ondan acıyodur diyip kendimi pozitif etkiliyim en iisi

ara ara benimde sancım oluyordu ama öyle çok şiddetli dayanılmaz şekilde değildi.kanamamda öyle çok çok yoğun olmamak üzere normal bir şekilde 1 hafta sürdü.
Ama çok fazla eğilip kalkmam ağır birşeyler kaldırmam yasaktı genelde yatmasamda oturdum hep.kanamam bittikten sonra yine 2 hafta kadar dikkatli oldum yani.hatta düşük yapanında lohusalığı olurmuş 40 gün dikkatli olması lazımmış dedi annemler hep.ama ben o kadar abartmadım 40 gün falan.benimki çok temiz bir düşük olmuş doktorum öyle dedi.sonrasındada normal günümde adet oldum zaten.sende yat dinlen güzelce normal bir şekilde ağrısız sancısız tertemiz atlat bu dönemi Düşüğün arkası çabuk gelirmiş..

bu mesajı çooookkk beğendimmm

artık her zaman olmuyor çok nadir
her adet sonrası gynfloor kullan (1-2 tablet) demişti doktor öyle yaptım bende.. bir problem yok .
tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmem

korkunç bi tabir ama bebeğin bi ayağı içerde kalır der büyükler
hani arkası hemen gelir gibi

korkunç bi tabir ama bebeğin bi ayağı içerde kalır der büyükler
hani arkası hemen gelir gibi

evet evet öyle diyolar..
onun sebebide şuymuş düşükle beraber vücut içindeki pisliği tamamen atıyomuş ve temizleniyormuş (kanama çok olduğu için sanırım bu yorum) sonrasında da hamile kalmak kolay oluyormuş.

benimki gebelik bulantısı değil zati onu kastetmedim
acıkınca içim bulanıyo illa bişeyler yemem lazım
halsiz oluyorum yimezsem

artık her zaman olmuyor çok nadir
her adet sonrası gynfloor kullan (1-2 tablet) demişti doktor öyle yaptım bende.. bir problem yok .
tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmem

Hımm. Darısı başıma o halde. Gynoflor ben de kullandım. Ama dediğin gibi değil. Bakalım şu elimdekiler bi bitsin de.

benim heyheyler geldi yine.. sıkıcı ama sizinle paylaşmak istiyorum.. benim kaynanatoş temmuzda evlendi.. namazında niyazında bir kadındır.. kuranını okur .. böle anlatırken aah ne güzel diye içimizden geçiriyoruz.. ama para hırsı gözünü kör etmiş sanırım..
dün görümcem gelicek diye paylaşmıştım geldi.. pazar günü kaynanama gitmişler eşiyle çocuklarla falan ziyarete.. kaynanam cici babayı bezdirmiş sanırım biraz.. adam da görümceme demiş bu böyle giderse kardeşine(yani benim eşime) söylemek zorunda kalıcam bazı şeyleri.. adam gelenine gidenine karışıyormuş.. e arabalı ev'li paralı adam istiyodu buldu.. bu sefer de ailesine karışmaya başlamış sanırım.. mesela adamın yeğenleri geliyomuş çocuklu falan kaynanam sürekli çocuklara kızıyomuş onu elleme bunu tutma falan diye tavır yapıyomuş.. neysecime.. bir gün bunlar tartışmış sanırım.. kaynana da demiş ben herşeyimi ayarladım yerim de hazır demiş.. böylece kapanmış o tartışma.. bunun üzerine de kaynanamın 2-3 ay önceki sözleri aklıma geldi.. eşime dedi ki daha erken açsaydın dükkanı şu anda evli olmazdım.. sanki parasızlıktan evlenmiş gibi duygu sömürüsü yaptı bize..
ayol geçimsiz birisin işte.. ben sustum diye iyi gelinim ama.. diğer gelininle anlaşamıyosun.. oğullarına herşeyde engel olmaya çalışıyosun.. üstüne de evlendin.. adamın 60yıllık kardeşlerine karışıyosun.. peh.. sonumuz hayrola..

oh be.. döktüm.. :) konularla biraz alakasız oldu ama az önce aradı kaynanam da aklıma geldi eşime ulaşamamış ta beni arıyo nerde niye kapalı telefonu diye.. resmi kurumda dedim kapalı olması normal.. tutturdu bu sefer ya birinin başına bişi gelse nasıl ulaşıp haber vercez diye.. ayol dedim 30 sene önce cep telefonu mu vardı er ya da geç haber alınır hertürlü dedim.. tavrımı anladı.. hayırlı işler dedi kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…