slm kızlar nasılsınızzz
Pardon cnm şimdi gördüm. Evet 1 yıldır bütün teşhislerimde vajinit yazıyo. Vajinit vajina iltihabı oluyomuş sanırım. Aslında bana ii ıslanıyomuşum gibi geliyo ama bilemiyorum ki. Bu ayki denemelerde vazelin kullandım işe yaradı biraz.Doktor tavsiye etmişti.O da kuruluktan olabilir dedi.Tedavi görüyorum tatlım ihmal etmiyorum.1 yıldır her iki ayda bir doktordaym. Ama enteresandır o kadar üstüne düştükçe her gittiğimde yeni bişi çıkıyo:) Mesela bundan önceki muayenemde 2 kistim çıktı çok korktuk ama adetle atılmış Allahtan.
slm kızlar nasılsınızzz
Aman iyi olda..bende gittin sandımdı..
Başka soru yok demiştik ama merak ettim cnm ağrın sancın yok demi..ben sana sabah birşeyler yazmıştım ama sanırım görmedin.dikkat et kendine.
olur canım bu akşamki menümü söyleyim de ağlayın
az suyla pişmiş brokoli
ve sarımsaklı yoğurtlu bakla
2 dilim ekmek (2 dilimle kalırım inşallah)
pilav-makarna ve unla yapılmış çorbalar yok
selam canom nasılsınız
canım senin bulantıların ne zaman başladı
benim acıkınca içim bulanıyor
suyla pişirme buharla pişir
tel süzgeçe koy tencerenin üzerine tencereye su kapağını da brokolinin üzerine kapa 10 dk da temammmm
4. hafta erken kuzum
%80 psikolojik 7. haftada başlarmış bu mide bulantısı
bi hormon salgılıomuşuz ondan mütevellitmiş bı zıkkım
BU ARADAAA GEBEŞLİĞİN KAYMAĞINI YİYOM TOPLANTI SONRASI PATRON EVE BIRAKTI EVDEYİMMMMM
tel süzgeçe koy tencerenin üzerine tencereye su kapağını da brokolinin üzerine kapa 10 dk da temammmm
4. hafta erken kuzum
BU ARADAAA GEBEŞLİĞİN KAYMAĞINI YİYOM TOPLANTI SONRASI PATRON EVE BIRAKTI EVDEYİMMMMM
bana da çok ıslanmışım gibi geliyordu ama sanki yara varmış gibi tek noktayı hissediyordum
canım yanıyordu. eşimde kötü hissediyordu rahat olamıyorsun çünkü her an canın yanacakmış gibi tetikte olunca tuvalete koşuyordum hemen yıkamak için çok kötü
adet sancısı gibi ara ara gelen sancım neredeyse 2 haftadır benimle
onun dışında şimdilik bi ağrım yok
aslında seninle konuşabilseydik iyi olacaktı bu konuyu enine boyuna
kanama nasıl başlıyo kaç gün sürüyo acı ağrı oluyo mu oluyosa şidddeti ne
bunu da söyle bu konuyu tamamen kapatalım
ara ara benimde sancım oluyordu ama öyle çok şiddetli dayanılmaz şekilde değildi.kanamamda öyle çok çok yoğun olmamak üzere normal bir şekilde 1 hafta sürdü.
Ama çok fazla eğilip kalkmam ağır birşeyler kaldırmam yasaktı genelde yatmasamda oturdum hep.kanamam bittikten sonra yine 2 hafta kadar dikkatli oldum yani.hatta düşük yapanında lohusalığı olurmuş 40 gün dikkatli olması lazımmış dedi annemler hep.ama ben o kadar abartmadım 40 gün falan.benimki çok temiz bir düşük olmuş doktorum öyle dedi.sonrasındada normal günümde adet oldum zaten.sende yat dinlen güzelce normal bir şekilde ağrısız sancısız tertemiz atlat bu dönemidüşüğün arkası çabuk gelirmiş..
Peki senin şikayetin geçti mi cnm? Bana da eşim aynısını sölüyodu ama hastalıklar çıktıkça sebepsiz olmadığını anladı. Her seferinde acıyınca mecburen kasılıyosun elinde değil ki...Şu an bile içerisi yanıyo benim. Fitil mi yaktı acaba:44: İnş geçiyodur da ondan acıyodur diyip kendimi pozitif etkiliyim en iisi
ara ara benimde sancım oluyordu ama öyle çok şiddetli dayanılmaz şekilde değildi.kanamamda öyle çok çok yoğun olmamak üzere normal bir şekilde 1 hafta sürdü.
Ama çok fazla eğilip kalkmam ağır birşeyler kaldırmam yasaktı genelde yatmasamda oturdum hep.kanamam bittikten sonra yine 2 hafta kadar dikkatli oldum yani.hatta düşük yapanında lohusalığı olurmuş 40 gün dikkatli olması lazımmış dedi annemler hep.ama ben o kadar abartmadım 40 gün falan.benimki çok temiz bir düşük olmuş doktorum öyle dedi.sonrasındada normal günümde adet oldum zaten.sende yat dinlen güzelce normal bir şekilde ağrısız sancısız tertemiz atlat bu dönemiDüşüğün arkası çabuk gelirmiş..
bu mesajı çooookkk beğendimmm
korkunç bi tabir ama bebeğin bi ayağı içerde kalır der büyükler
hani arkası hemen gelir gibi
4. hafta erken kuzum
artık her zaman olmuyor çok nadir
her adet sonrası gynfloor kullan (1-2 tablet) demişti doktor öyle yaptım bende.. bir problem yok .
tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmem
benimki gebelik bulantısı değil zati onu kastetmedim
acıkınca içim bulanıyo illa bişeyler yemem lazım
halsiz oluyorum yimezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?