Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

17mm civarı

doktor çatlatma iğnesi sonrası çalışmadan sonra progestan hap verdi
yerleşmeyi sağlıyormuş bilgin olsun
vermediyse doktora bi hatırlat bi danış ve kullan derim

bana klomen yazarken progestanda vermişti, ama dün kullan demedi. benimde bugün aklıma geldi, sen ne zaman kullanmaya başlıyacaksın progestanı, bende o zaman başlıyayım

bana klomen yazarken progestanda vermişti, ama dün kullan demedi. benimde bugün aklıma geldi, sen ne zaman kullanmaya başlıyacaksın progestanı, bende o zaman başlıyayım

yahu yahu doktorsun kuzum sen bide töbe yawssss. Bebek işi iice uçurdu seni bizim gibi oldun ...
her bünye bir mi dr a sormadan içilir mi aşkolsun

Günaydın ciciş anne aday adaylarımmmm.... Nasılsınız bakeem

Hay maşallah... İnşallah güzel Mart'ımız hayırlı olur hepimiz için.. oku oku bitmedi anam :) nazar değmesin hep böyle olsun topik... Bende maydanoz olayım buraya bari :) tarih vermiyorum :) geçtiğimiz 3-4 ay vermediğim gibi..

öptümmm

ne dicem size çocuk isteyenler
aklınıza geldikçe
"ya vaaris" tesbih edin
bir deeee
el cabbar (Allah'ın isimlerinden) 206 kere tesbih edersen dileğin olur derler.
Denemekte fayda var işe gidip gelirken trafikte bile yapabiliriz.

Şöyle dua etmek en tesirli dualardan:

Ya Cabbar! Ucbur kesratina..

Yani:

Ey Kırıkları Çokça onaran Rabbim, benim kırıklarımı da onar, tedavi et..

yahu yahu doktorsun kuzum sen bide töbe yawssss. Bebek işi iice uçurdu seni bizim gibi oldun ...
her bünye bir mi dr a sormadan içilir mi aşkolsun

doktoruna sor o başla dediği zaman başla

canım adam yazdı ilacı kullan dedi ama ne zaman kullanacağımı söylemedi, normalde adetin 16.günü başlanır biliyorum ama pregnyl kullanınca ne zaman başlanır onu bilmiyorum. aaaaa doktoruz diye herşeyi bilemeyiz canım

Bugün 10:29koprina87
Günaydın ciciş anne aday adaylarımmmm.... Nasılsınız bakeem

Hay maşallah... İnşallah güzel Mart'ımız hayırlı olur hepimiz için.. oku oku bitmedi anam :) nazar değmesin hep böyle olsun topik... Bende maydanoz olayım buraya bari :) tarih vermiyorum :) geçtiğimiz 3-4 ay vermediğim gibi..

öptümmm

mrv091010
gUNAYDIN ARKİDİŞLERRRRR ....

günaydın kızlar hoşgeldiniz

Cnm çocuğu olmayanlar için özellikle Ya Musavvir,Ya Bari,Ya Halik tespih etmek te faydalı.

Bir kaç gündür yazıyorum zaten..Hatta 7 gün oruç tutup suya bunları 21 defa okuyup iftarı eden kişiye Rabbim çocuk ihsan eyliyormuş..

Nette Bakın ya Musavvir anlamına göreceksiniz..

benim anneannem nazar için okurken söylüyordu bu isimleri sırtımızı sıvazlayıp

amin..dualarımızn hepsi kabul olsun inşallah..duanın gücü bir başka.

gUNAYDIN ARKİDİŞLERRRRR ....

günaydın cnm hoşgeldin..

oo bütün kızlar burda toplanmış ha mart gelsin hoş gelsin crafty beni 10 marta yazabilir misin

Son düzenleme:
Ya Bâri c.c

Yaratan, her şeyi yerli yerinde kusursuzca var eden

Eğer kainat ve dolayısıyla dünya üzerindeki canlılık varlığını sürdürebiliyorsa, bu, üstün akıl sahibi, herşeyin Yaratıcısı olan Rabbimiz´in ´herşeyi birbirine uygun olarak yaratması´ ile mümkün olmaktadır

Ya Musavvir c.c

Herşeye şekil ve suret veren
Dünya üstünde yüz binlerce farklı türde canlı yaşar. Bu türlerin hepsi birbirlerinden tamamen farklı görünüşlere ve olağanüstü özelliklere sahiptir.

ya HALIK: Bütün varlığı, halleri ve olayları tayin ve tesbit eden; hepsini yoktan var eden, yaratan ,

Kızlar anlamlarını bilerek ve yürekten bu tespihleri yaptığımızda inanıyorum ki Allah duamızı boş çevirmeyecek...

amin canım inşallah kabul eder allah dualarımızı

amin canım inşallah kabul eder allah dualarımızı

iNŞALLAH..
Ben bu ay daha bi inanıyorum,hamiş kalacağıma..
(Gerçi her ay gibi artan bir umutla bekliyorum sabrettim bu ay olacak diyorum)

Olmazsa da vardır bi hayır ..

Ama işte çok huzursuzum bu ara ..Böyle devam ederse hamileyken daha zor olacak bnm için .Onu düşünmeye başladım şimdi..

hayırlısı olsun cnm..umarım istediğin gibi olur herşey.
ben artık takmıycam sanırım.çünkü ben şubattan çok ümitliydim günümde geçti ama bebek yok.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun demekten başka çarem kalmadı artık.senin huzursuzluğun neden?

umudu kaybetmek yok canım.. bizim güçlü olmamız lazım.. bence şimdiden koyverme kendini
çocuk olunca başlıyor asıl işler... birde çalışınca sorumluluk çok artıyor

çok düşünmemek hayatı yaşamak lazım.. sadece çocuğa odaklanıp kalmayın vakit geçiyor gençlik herzaman ele geçen bir nimet değil :82:

İş arkadaşlarımla anlaşamıyorum..Çok sorumsuz davranıyorlar.Cuma planlama toplantıları yapıyoruz ben toparlayıp mail atıyorum sonra müdüre ..Bir hafta hazırlıklı gelmiyor kimse.Daha bunun gibi ben biraz irdeleyince de otoriter oluyorum kibirli oluyorum.Başım ağrıyo stresten ..Hergün aynı düşman gibiler hepsi,nefret ediyorum onlardan

bence sende onlar gibi davran, sorumsuz ol biraz...
ne iş yaptığını ve önemini anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…