Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

öbür topiğide yazdım canım sayende haberdar oldum böyle bişeyden bende çok büyük bir fobi olmuştu açıkçası amaa sayende araştırdım öğrendim acısızmış çok ama çok tşk ederim Rabbim sana ve herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin .Çok tşk ederim

beta HCGmm koskocaa (SIFIR) 21.gün yapıldı progestoron 38 küsür yani sanırım çatır çatır yumurtlar çatlamış amaa sonuç çatlamayla kalmışşş her zaman ki gibiii

hayırlısı olsun napalım takdir allahın o ne zaman nasip ederse artık beklicez yasini şerif okuyodun bittimi bende okuyabilirim istersen

hayırlısı olsun napalım takdir allahın o ne zaman nasip ederse artık beklicez yasini şerif okuyodun bittimi bende okuyabilirim istersen

Crafty için okunuyordu o bitti.Bana 500 yasin okunuyor 100 tane falan kaldı işte bende anlamadım bir anda her yerden haber geldi okundu diye sadece 100 tane kaldı inşallah oda tamamlanacak okursanda çok memnun olurumm canımmm hayırlısıyla biter inşallah düşündüğün için çok tşk ederrim

bende okurum tuğbammmmm
yazarım sana okuyunca
öperim seni çok çok

bir tane mi okuyacak bi kişi sayı sınırlaması varmı istediğimiz kadar okuyabilirmiyiz potiye de okundu herkes bir tane okuyabildi ona

yasin okunuyorsa benide yazın.ama kişi bişı bir tanemi okunacak.öleyse benden 3 tane kesin çıkar.ben annem eşim

eşimi müşteriye gönderdim ve aranıza geri geldim :)

nerde kaldıydık..

şeboo.. hani nerde ablan? :)

bende namazımı kıldım hepimize dualarımı ettim en içteninden ama yine gidiyorum kayınvalidemle oturucaz ameliyatlı ya evden çıkamıyo gidiyim onunda duasını alım

e yemek saati canım bende yedim de geldim

Bende geldim yemekten
Ee nerde kalmıştık?

Afiyet olsun kızlar :)
Bende çikolatalı kahve içiyorum.. yanına da probis kalori deposu yapıyorum kısaca.. herhalde haftasonu adet olacağım.. tatlı krizlerim başladı yine.. bi yımırtlarken bir de adet olacağım zaman tatlı canavarı oluyorum ben ya.. acep anormal bir durum mudur ki

TE=erce41;17860033]bende namazımı kıldım hepimize dualarımı ettim en içteninden ama yine gidiyorum kayınvalidemle oturucaz ameliyatlı ya evden çıkamıyo gidiyim onunda duasını alım[/QUOTE]
Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur..

Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur.. [/QUOTE]

bende bu ara bebek işide yatınca kendime taktım kafayı..
sanki çok saldım kendimi.kilo falan aldım çok şiş hissediyorum kendimi.devamlı kendime değişik kıyafetler falan alalsım var sanırım psikolojim çöktü

Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur..

bende bu ara bebek işide yatınca kendime taktım kafayı..
sanki çok saldım kendimi.kilo falan aldım çok şiş hissediyorum kendimi.devamlı kendime değişik kıyafetler falan alalsım var sanırım psikolojim çöktü [/QUOTE]

bende kilo aldım etekler pantolonlar tm oturuyo üstüme artık benimde alışveriş yapasım var kredi kartlarımı patlatmak istiyorum bizim iyice dengeler şaştı böölee olduk

bende kilo aldım etekler pantolonlar tm oturuyo üstüme artık benimde alışveriş yapasım var kredi kartlarımı patlatmak istiyorum bizim iyice dengeler şaştı böölee olduk [/QUOTE]

valla ya..
değişik şeyler yapmak istiyorum.evim değişik olsun işim değişik olsun çevremdeki herkes değişsin mesela ama çok feci alışveriş yapasım var :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…