tuğbam kuzum hoşgeldin
çok sevindim git çektir kuzum orda
hiç bişi hissetmemiş çektirenler
tertemiz çıkacak Allah'ın izni ile
sen de tüp bebeğe yönelmeyecek, maddi manevi yükünü yaşamayacaksın emin ol
yönelirsende bişi olmaz
beta HCGmm koskocaa (SIFIR) 21.gün yapıldı progestoron 38 küsür yani sanırım çatır çatır yumurtlar çatlamış amaa sonuç çatlamayla kalmışşş her zaman ki gibiii
hayırlısı olsun napalım takdir allahın o ne zaman nasip ederse artık beklicezyasini şerif okuyodun bittimi bende okuyabilirim istersen
Crafty için okunuyordu o bitti.Bana 500 yasin okunuyor 100 tane falan kaldı işte bende anlamadım bir anda her yerden haber geldi okundu diye sadece 100 tane kaldı inşallah oda tamamlanacak okursanda çok memnun olurumm canımmm hayırlısıyla biter inşallahdüşündüğün için çok tşk ederrim
Crafty için okunuyordu o bitti.Bana 500 yasin okunuyor 100 tane falan kaldı işte bende anlamadım bir anda her yerden haber geldi okundu diye sadece 100 tane kaldı inşallah oda tamamlanacak okursanda çok memnun olurumm canımmm hayırlısıyla biter inşallahdüşündüğün için çok tşk ederrim
bende okurum tuğbammmmm
yazarım sana okuyunca
öperim seni çok çok
bir tane mi okuyacak bi kişi sayı sınırlaması varmı istediğimiz kadar okuyabilirmiyiz potiye de okundu herkes bir tane okuyabildi ona
yasin okunuyorsa benide yazın.ama kişi bişı bir tanemi okunacak.öleyse benden 3 tane kesin çıkar.ben annem eşim
anam herkes neden bukadar suskun ...
:26::26::26:
e yemek saati canım bende yedim de geldim
Bende geldim yemekten
Ee nerde kalmıştık?
Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur..Afiyet olsun kızlar :)
Bende çikolatalı kahve içiyorum.. yanına da probiskalori deposu yapıyorum kısaca.. herhalde haftasonu adet olacağım.. tatlı krizlerim başladı yine.. bi yımırtlarken bir de adet olacağım zaman tatlı canavarı oluyorum ben ya.. acep anormal bir durum mudur ki
TE=erce41;17860033]bende namazımı kıldım hepimize dualarımı ettim en içteninden ama yine gidiyorum kayınvalidemle oturucaz ameliyatlı ya evden çıkamıyo gidiyim onunda duasını alım
Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?