Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Doğru söylüyorsun cnm ama günümün çoğu işte geçiyor. e burda huzursuz olunca eve de yansıyor.Aslında çok şen şakrak biriyimdir ama artık suratsız gergin tipin biri oldum ..
Kendimden nefret eder oldum artık.Hayatıma başka bi yön vermek istiyorum ama başka yol bulamıyorum.Burdan çıksam kolay iş bulamam bulsa da burdan farklı olur mu bilmem...

bütün işyerleri aşağı yukarı aynı çok kurumsal bir yerde çalışmıyorsan tabi
mutlaka iş arkadaşları ya da patronumuzdan şikayet ediyoruz ama benim felsefem şu
''işi işte düşün''
şirketten çıkıp arabaya binince derin bir nefes alırım herşeyi unuturumm
eğer çok sinirliysem evde eşime anlatırım küfür ede ede
zaten çok küfürbaz oldun diyor bana

ne yapayım bütün gün küfür eden bir adamın yanında çalışınca normal konuşma gibi geliyoo

Son düzenleme:

off iş hayatı stresi çok zor..
gıda mühendisiydin demi sen?
ne üzerine çalıştığın şirket.işle ilgili sorunları malesef bende çok takıyorum kafama.bayan olmanın ve kırılgan olmaktan işte hep bütün bunlar.
bende tam zamanında işten ayrılmışım.herkes birbirine girdi ofiste.işleri yetiştiremiyolar sonrada kavga dövüş.yarın toplantımız var.dananın kuyyruğu kopacakmış.herkese çıkışacakmış satıştaki arkadaş öyle diyo.banada diyo sende söyle hep gördüklerini tamam söylerim dedim
nasıl olacak bilmiyorum.:26:

bu toplantıların amacını anlamıyorum valla işleri yoluna koymak için yapılmadığına kanaat getirdim
azarlama toplantısı galiba
canım birilerine kızmak istiyor toplantı yapalımm

selam kızlar ya bişey sorcam bilen varmı vajen girişinin yumuşaması hamilelik belirtisi olabilirmi dün gece son fitili koyarken farkettim çok yumuşaktı ve ben daha fazla korkmaya başladım acaba hamilemiyim diye ilk defa hamile kalmaktan korkuyorum yaaa test yapsam çıkarmı ki 6 günüm var

bu toplantıların amacını anlamıyorum valla işleri yoluna koymak için yapılmadığına kanaat getirdim
azarlama toplantısı galiba
canım birilerine kızmak istiyor toplantı yapalımm

aynen cnm..yarınki toplantının amacı bu zatende genelde de amaç böyle
bana yanlış geliyo bu tarz hareketler.
bence toplantı motive amaçlı olmalı.
birde işyerinde hep iş yapılmamalı.mesela cuma günleri öğleden sonra çay saati falan düzenlenip çalışanların hem kaynaşması hemde biraz rahatlaması sağlanabilir.

kızlar millet ailesinden kaçar ben ablamı getiriyorum topiğe onlarda bebek istiyorlar 3 senelik evliler bi kere düşüğü oldu bu ay denemelere tekrardan başlıcaklar.. birazdan aramızda olur..

günaydın herkese hayırlı cumalar bugünün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Evet cnm gıda mühendisiyim..KAlite yöneticisi olarak çalışıyorum.Dolayısıyla tüm birimlerle çalışmak zorundayım.ben patron gibi düşünen biriyim işini sahiplenen sanırım onun için herkes bana uyuz oluyor
ama ben kazandığımın hakkını vermezsem rahat uyuyamam ki..

kızlar millet ailesinden kaçar ben ablamı getiriyorum topiğe onlarda bebek istiyorlar 3 senelik evliler bi kere düşüğü oldu bu ay denemelere tekrardan başlıcaklar.. birazdan aramızda olur..
buyursun gelsin ... iki kardeş aynı topikte

günaydın herkese hayırlı cumalar bugünün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

saol cnm sanada hayırlı cumalar.

Bende eşime anlatıyorum herşeyi ama sürekli sorunlu dertli biri olmak istemiyorum eşime karşı da.
Neyse sizi de sıktım kızlar ne yapayım gittiği yere kadar gider artık...

buyursun gelsin ... iki kardeş aynı topikte

herşeyimi sizin kadar bilir ondan hiç sakınmıyorum valla gelsin oda bu güzel ortama aklındaki soruları sorsun.. ama craftyden korumam lazım herkese yaptığı şeyleri yaptırtmam ablama..

herşeyimi sizin kadar bilir ondan hiç sakınmıyorum valla gelsin oda bu güzel ortama aklındaki soruları sorsun.. ama craftyden korumam lazım herkese yaptığı şeyleri yaptırtmam ablama..

aman
ablanın kanı da sendendir ben hiç uraşmam onla zaten
:)

tuğbam kuzum hoşgeldin
çok sevindim git çektir kuzum orda
hiç bişi hissetmemiş çektirenler
tertemiz çıkacak Allah'ın izni ile
sen de tüp bebeğe yönelmeyecek, maddi manevi yükünü yaşamayacaksın emin ol
yönelirsende bişi olmaz

amiiinnn hepimize inşallah tuğba doktora gitcektin test yapılcaktı noldu sonuç :18:

beta HCGmm koskocaa (SIFIR) 21.gün yapıldı progestoron 38 küsür yani sanırım çatır çatır yumurtlar çatlamış amaa sonuç çatlamayla kalmışşş her zaman ki gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…