umudu kaybetmek yok canım.. bizim güçlü olmamız lazım.. bence şimdiden koyverme kendini
çocuk olunca başlıyor asıl işler... birde çalışınca sorumluluk çok artıyor
çok düşünmemek hayatı yaşamak lazım.. sadece çocuğa odaklanıp kalmayın vakit geçiyor gençlik herzaman ele geçen bir nimet değil :82:
Doğru söylüyorsun cnm ama günümün çoğu işte geçiyor. e burda huzursuz olunca eve de yansıyor.Aslında çok şen şakrak biriyimdir ama artık suratsız gergin tipin biri oldum ..
Kendimden nefret eder oldum artık.Hayatıma başka bi yön vermek istiyorum ama başka yol bulamıyorum.Burdan çıksam kolay iş bulamam bulsa da burdan farklı olur mu bilmem...
İş arkadaşlarımla anlaşamıyorum..Çok sorumsuz davranıyorlar.Cuma planlama toplantıları yapıyoruz ben toparlayıp mail atıyorum sonra müdüre ..Bir hafta hazırlıklı gelmiyor kimse.Daha bunun gibi ben biraz irdeleyince de otoriter oluyorum kibirli oluyorum.Başım ağrıyo stresten ..Hergün aynı düşman gibiler hepsi,nefret ediyorum onlardan
off iş hayatı stresi çok zor..
gıda mühendisiydin demi sen?
ne üzerine çalıştığın şirket.işle ilgili sorunları malesef bende çok takıyorum kafama.bayan olmanın ve kırılgan olmaktan işte hep bütün bunlar.
bende tam zamanında işten ayrılmışım.herkes birbirine girdi ofiste.işleri yetiştiremiyolar sonrada kavga dövüş.yarın toplantımız var.dananın kuyyruğu kopacakmış.herkese çıkışacakmış satıştaki arkadaş öyle diyo.banada diyo sende söyle hep gördüklerini tamam söylerim dedim
nasıl olacak bilmiyorum.:26:
bu toplantıların amacını anlamıyorum valla işleri yoluna koymak için yapılmadığına kanaat getirdim
azarlama toplantısı galiba
canım birilerine kızmak istiyor toplantı yapalımm
off iş hayatı stresi çok zor..
gıda mühendisiydin demi sen?
ne üzerine çalıştığın şirket.işle ilgili sorunları malesef bende çok takıyorum kafama.bayan olmanın ve kırılgan olmaktan işte hep bütün bunlar.
bende tam zamanında işten ayrılmışım.herkes birbirine girdi ofiste.işleri yetiştiremiyolar sonrada kavga dövüş.yarın toplantımız var.dananın kuyyruğu kopacakmış.herkese çıkışacakmış satıştaki arkadaş öyle diyo.banada diyo sende söyle hep gördüklerini tamam söylerim dedim
nasıl olacak bilmiyorum.:26:
buyursun gelsin ... iki kardeş aynı topiktekızlar millet ailesinden kaçar ben ablamı getiriyorum topiğe onlarda bebek istiyorlar 3 senelik evliler bi kere düşüğü oldu bu ay denemelere tekrardan başlıcaklar.. birazdan aramızda olur..
günaydın herkese hayırlı cumalarbugünün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bütün işyerleri aşağı yukarı aynı çok kurumsal bir yerde çalışmıyorsan tabi
mutlaka iş arkadaşları ya da patronumuzdan şikayet ediyoruz ama benim felsefem şu
''işi işte düşün''
şirketten çıkıp arabaya binince derin bir nefes alırım herşeyi unuturumm
eğer çok sinirliysem evde eşime anlatırım küfür ede ede
zaten çok küfürbaz oldun diyor bana
ne yapayım bütün gün küfür eden bir adamın yanında çalışınca normal konuşma gibi geliyoo
buyursun gelsin ... iki kardeş aynı topikte
herşeyimi sizin kadar bilir ondan hiç sakınmıyorum valla gelsin oda bu güzel ortama aklındaki soruları sorsun.. ama craftyden korumam lazım herkese yaptığı şeyleri yaptırtmam ablama..
mart topiği hayırlı uğurlu olsunnn herkeseee
aman
ablanın kanı da sendendir ben hiç uraşmam onla zaten
:)
kızlar millet ailesinden kaçar ben ablamı getiriyorum topiğe onlarda bebek istiyorlar 3 senelik evliler bi kere düşüğü oldu bu ay denemelere tekrardan başlıcaklar.. birazdan aramızda olur..
buyursun gelsin kız taze kan
amiiinnn hepimize inşallahtuğba doktora gitcektin test yapılcaktı noldu sonuç :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?