Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Selam kızlar.. nasılsınız...
ben bugün saat 1 gibi geldim.. nezle midir grip midir herneyse yıktı resmen beni.. ilaçsız atlatıcam dedim kendi kendime de akşam ateşim falan da çıkınca tylolhot içiyim dedim.. iyi ki de içmişim.. sabah ta içtim.. çok şükür ayaklandım biraz.. son 10 gün geri sayımım başladı :) kırmızılar kapıma çalacak mı bakalım yokum dicem :) gelmeyin dicem

mistim hatayı orda yapıyoz gündüz yiyeceğimize akşam yiyoruz sonra da şişiyoruz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

slm kızlar bişey sorcam ya bu sabah bi ıslaklıkla uyandım adet oldum sandım bi baktım pijamam bile ıslanmış su gibi bi şey aktı yaa ne ki acaba

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağ ol fıstık.. ediyorum sözde de .. havadeğişimine hassasım nedense.. bir de kocamın nazarı değiyor ondan emin oldum artık :) allaha şükür 6-7 yıldır hastanelik ciddi bir durumum olmadı öyle perşembe mi cuma mıydı tanıdık biri geldi dükkana.. üşümüyomusunuz burda dedi hasta olursunuz dikkat edin dedi.. eşim : ben kolay hasta olmam zaten o it gibi maşallah hasta olmuyor dedi biraz kötü örnek te.. neyse dedim pazar günü tıkandım işte nazar değilse biyerden esiverdi demek ki

oh oh çalış gülüm boş durma morali yüksek tut

henüz kendini belli etmiyor benim bitterim

cinsiyeti belli olana kadar bitter çikolata kalacak dün biri daha sorduydu esmer bebek mi bekliyon diye

valla ben senin ticker daki bebeğe göre dedim sende hem zenci bebekler bana çok sevimli gelir demiştin bende senin bebeğine bitter çikolata adını koydum..

bu işyerim daha yoğun olucak demiştin zati
olsun iş olsunda çalışalım bütün gün boşdurmakla vakit geçmiyo

evet cnm kendi işim yine aynı ama çok daha içinde olacam daha detaylı ilgilenecem bide banka doyaları olduğu için daha çok yeni bilgi olacak bnm için çünkü hiç banka avukatlarıyla çalışmamıştım.

çok iyi olmuş cnm ya hayırlı olsun..
hemen iyi bulmuşsun yeni işi.kısmetlisin sanırım

ayy ablamda der çok ballısın iş konusunda die ama biraz iddalı olacak ama ben hep derim ben eğer 15 gün işsiz kalırsam oda kendi istediğim içindir diye...

kızlar bu arada bende diyet konusuna sarsım ya biliyorsunuz bugün gidip tartılcam bakalım 8 gnde ne gitmiş ne kalmış. gerçi çok dikkat edemiyorum sadece ekmeği kestim makarnayı kesti denecek akdar az yiyorum kola çikolata ne varsa kestim.. su içemiyorsum ona dikkat ediyorum b sporum eksik onuda halledersem süper olacak.. ama bide düzenli yiyebilsem ahha ahh en büyük derdim o kahvaltı yapamıyorum yada atıştırma şeklinde.. öğlen gerçi ii yiyorum kendimiz yapıoruz.. akşamda çorba yoğurt geçiştiriyorum bakalım sonuç ne olcak..
ama dün akşam kocam geldi 5 gün görmedi ya bide aaaa dedi göbek küçülmüş nasıl ya bu kadar çabuk mu dedi dedim şimdi yumuşadı bi de spor takviyesiyle tamamen gidecek dedim inşallah inşallah diyo

azimli gördüm seni
bu sefer slogan gerçek olacak bence
göbiş gidecek bebiş gelecek

olacak olacak... :) bende bugünden itibaren bişicikler yapıcam.. salata rejimi diyim.. salata ve meyve.. tüm beyazları çıkarıyorum hayatımdan.. beyaz olarak sadece salatalarda light peynir var menülerde.. havalar da ısınıyor artık kaytarırım biraz dükkandan yürüyüşe giderim... sende alırsın kocanı koluna gezersiniz akşamları :) du bende şöle zayıflama tickeri yapayım kendime de.. buraya girdikçe o kilolar gözüme batsın :)

ilaç içio musun peki ???????????????????????????????????????????????????????????????

azimli gördüm seni
bu sefer slogan gerçek olacak bence
göbiş gidecek bebiş gelecek

bu sefer istediğim olacak..

cnm lillypie den olmuyo sen bana kilonu hedefini yaz ben yapıyım sana..

ilaç içio musun peki ???????????????????????????????????????????????????????????????

hmm şeyy kem küm...

içiyorum uleyyynnnnnn....

sen ne zaman çıkıosun mistim
ay sonu ok dimi
AKILLIM eve gitti sanırım sesi çıkmıo

benimki daha belli değil ama nisan 15den sonra gelmeyi düşünmüyorum.önümüzdeki hafta topkapı sarayında çok büyük bir organizasyonumuz var tv'de görürsünüz cumhurbaşkanı falanda katılıyo.o yüzden kimsenin eleman aradığı falan yok.bende merak ediyorum bu işi.bu iş bitmeden gitmeyi düşünmüyorum gerçi dün yine sıkıştırdılar beni rahatsız olduğun ne varsa söyle halledelim diye ben çalışmak istemiyorum tek sorun bu dedim bende.önümüzdeki haftayı bir atlatalım sonrasında eleman hemen gelir diye düşünüyorum.

he bu arada AKILLIM bencede eve gitti .. iyi oldu ama yatıp dinlenmesi en iyisi onun için.

slm kızlar bişey sorcam ya bu sabah bi ıslaklıkla uyandım adet oldum sandım bi baktım pijamam bile ıslanmış su gibi bi şey aktı yaa ne ki acaba

akşam çalışma yapmış mıydınız bazen akşam çalışma yapıncagece banyo yapsan bile sabahına içerden çıkanlar oluyor da:78: ya da yumurtlama dönemindeysen akıntın biraz daha fazla olmuştur bazen o kadar yoğun olur ki hissedilir akıntı:26:

sen turizm işi mi yapıyordun :26:

hayır organizasyon şirketi..bende burada muhasebedeyim.genelde kurumların toplantı seminer organizasyonlarını yapıyoruz.

ne kadar eğlenceli gelir bana öyle işler ama tabi içinde olana sormak lazım:26: ben de mühendislik işini bırakıp organizasyon işi mi yapsam diyorum da bazen:44:

ne kadar eğlenceli gelir bana öyle işler ama tabi içinde olana sormak lazım:26: ben de mühendislik işini bırakıp organizasyon işi mi yapsam diyorum da bazen:44:

aslında gerçekten eğlenceli bir iş.
sıkıcı tek düze değil devamlı değişiyo.ama bizim ekip çok kalabalık olmadığı için iş yükü çok fazla o yüzden yorucu oluyo.mesela önümüzdeki hafta topkapı sarayındaki toplantı 1 günlük ve biz o toplantıya 1 aydır çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…