hastanede yaptırın özel laboratuvara gitmeyın tememmmmmi yavru
özel lab. guvenmeyın derim saglıklı sonuc alamazsınız uyduruk sonuclar verılıyo
bana açlık kan şekeri testi yaptı iyi çıktı bi de insülin hormonuma baktı o da iyi çıktı heralde ondan vermedi bu ilacı
günaydın eski gündaşım10 hafta geriden takip ediyorum ama yetiştim sana
günaydın
Hamilelerimizi duydunmu canım
gece baş ağrısıyl ayatıp
sabah baş ağrısıyla kalktımmmmm ders calısamıyorum agrım geçmedi kızlarrrrrr
bahar çarptı heral
gece baş ağrısıyl ayatıp
bahar çarptı heral
gece baş ağrısıyl ayatıp
bahar çarptı heral
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
napanız bakem
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
napanız bakem
8 yıl kullandım canım
pınarım ben sadece topikte yazılanları uyguladım. adetim bittikten sonra gün aşırı değilde ovulasyona yakın eşimle birlikte oldum.hatta tam ovulasyon günü ve sonraki iki gün kızım hastaydı onunla birlikte uyudum.
bence çok takıyoruz kafamıza o nedenle olmuyor işi ritüellere bağlıyoruz. yok adetim bitti, yok yumurtladım, yok şeffaf akıntı , bunları düşünmekten beynimiz bize oyun oynuyor.
ben bir daha asla çocuğumuz olmayacak diye düşünmeye başlamıştım.hatta eşime biz bu işten vazgeçelim rahata erdik tekrar bebekle uğraşmak istemiyorum(içimden öyle gelmesede) dedim.
allah nasip ettikten sonra er ya da geç olacak daha öncede yazmıştım yine yazıyorum gençlik insanın başına gelen en güzel şey ve çabuk bitiyor hepinizin maşallah sevdiğiniz ve sizi seven saygı duyan eşleriniz var hayatı onlara da kendinize de zindan etmeyin.
Sevsenacım ne güzel yazmışsın hayatı zindan ediyoruz gerçekten..Ben de bu ay öyle söz verdim kendime aslında.Zaman geçiyor gençilğin güzelliğin tadını çıkarmak lazım.Bu ay kendimle ilgilenicem hep mutlu edicem hem kendimi hem kocişi diye.Ama ovulasyon gelince yine tırmalamaya başladı düşünceler.Ama kendimle savaşıyorum aklımdan çıkarmak için ..
mistim kuzum sende de olmuş muydu çok ağrı
nefes alamıyorum
ayaklarım donuyo bacaklarımda da derman yok
akşamı edemicem sanırım burada
hadi bakalım senden hayırlı haberler bekliyorum
benim ağrım çok olmadı ama vücudumda sanki titreme tarzı halsizlik falan vardı.ayakta çok kalamıyordum.sen izin al bencede git evde dinlen biraz.haberi varmı işyerindekilerin.eğer yoksada söyle bence ayıp değil ya ..en azından evde bacaklarını uzatır yatarsın.
yok kimsenin haberi aman hastayım derim
bi de onlara açıklama yapmak zorunda mıyım
Eşimle bi görüşeyim alabilecek gibiyse gideyim eve
ama işler de çok nasıl gidicem ya
bi de burada işten izin alıp da geldiğinde ne iş varsa sana yüklerler
bıdık dinlenmen lazım canım boşver işleri takma bir an evvel eve git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?