huu hu bacılar nerdesiniz.. ayh soğan doğradım gözlerim çok fena yandı
ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM allahıma şükürler olsuunnn inanamıyoruum bunu söylediğimee
ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM allahıma şükürler olsuunnn inanamıyoruum bunu söylediğimee
aaaa
hemen tiyolarını ve detaylarını bekliyoruz
ha bu arada tebrik ederim hayırlı olsun
höönkkkkhamilemisinnn.... tebrikler canımmmm ... nasıl öğrendin.. kan testi fln yaptıınn mııı.. hay maşallah.. ne güzel bir ay beyaww
ne yemek yapcan kopricim
Hayırlı olsun. :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Maşallah bu ay çok bereketli.Hepimiz bereketinden kendimize düşeni alırız inşallah.
teşekkürler canım inşallah kucağımada almayı nasip eder yüce allahım darısı hepinizin başına inşallahh
çok sağolun kızlaarr şimdi gittim bi idrar testi yaptım 4 günüm geçmişti ikinci çizgi çokk belli ayy napacam şimdi hiç bilmiyorum korkuyorum valla
tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım
sağol canım amin seninde ve tüm hamilelerinde allah yardımcısı olsun off çok kötüyüm ben ya
allah tamamına erdirsin canım ne kadardır deniyodun
canım yarın sabah bir de kanına baktır.. değerini de takip edeceksin nasılsa.. hem kesinleşmiş olur.. allah ikinize de sağlık versin ..
sağol canım amin seninde ve tüm hamilelerinde allah yardımcısı olsun off çok kötüyüm ben ya
cnm niye kötü oluyosun çok çok iyi olmazn lazım
hadi tiyoları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?