Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

yeni tickerim nasıl olmuş kızlar rakama bakınca korktum yaw.. hadi hayırlısı.. inşallah işe yarar..

şebo sen ilaç mı kullanıyon bakem.. kullanacamdan değil de meraktan soruyorum.. ne kullanıyorsun

huu hu bacılar nerdesiniz.. ayh soğan doğradım gözlerim çok fena yandı

ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM allahıma şükürler olsuunnn inanamıyoruum bunu söylediğimee

ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM allahıma şükürler olsuunnn inanamıyoruum bunu söylediğimee

höönkkkk hamilemisinnn.... tebrikler canımmmm ... nasıl öğrendin.. kan testi fln yaptıınn mııı.. hay maşallah.. ne güzel bir ay beyaww

Hayırlı olsun. :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Maşallah bu ay çok bereketli. Hepimiz bereketinden kendimize düşeni alırız inşallah.

aaaa

hemen tiyolarını ve detaylarını bekliyoruz

ha bu arada tebrik ederim hayırlı olsun

höönkkkk hamilemisinnn.... tebrikler canımmmm ... nasıl öğrendin.. kan testi fln yaptıınn mııı.. hay maşallah.. ne güzel bir ay beyaww

çok sağolun kızlaarr şimdi gittim bi idrar testi yaptım 4 günüm geçmişti ikinci çizgi çokk belli ayy napacam şimdi hiç bilmiyorum korkuyorum valla

ne yemek yapcan kopricim

mantar kavuruyorum.. sade soğanlı işte.. 1 yemek kaşığı yağda soğanları biraz zor kızarttım ama.. benle beraber eşim de rejime girecek bu gidişte ama olmuyor ki başka türlü.. ya ikimiz fıçı gibi olucaz.. yada ikimiz de sağlıklı beslenip normal olucaz.. gidişat böyle zaten ekmek yiyen biri değilim pek aslında ama.. akşam kaçırdım biraz.. arkadaşlar hamsiye çağırmıştı bizi.. gittik.. yarım ekmeğe yakın yedim vallahi.. içine salata hamsi doldurdum.. sonra da zaten hastaydım iice tıkandım heryerden : çok yemekten nefes alamadım.. zaten burundan da alamıyodum.. felaket.. bugün kesin karar aldım.. rejim rejim rejim.. sağlıklı beslenicem

Hayırlı olsun. :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Maşallah bu ay çok bereketli. Hepimiz bereketinden kendimize düşeni alırız inşallah.

teşekkürler canım inşallah kucağımada almayı nasip eder yüce allahım darısı hepinizin başına inşallahh

çok sağolun kızlaarr şimdi gittim bi idrar testi yaptım 4 günüm geçmişti ikinci çizgi çokk belli ayy napacam şimdi hiç bilmiyorum korkuyorum valla

canım yarın sabah bir de kanına baktır.. değerini de takip edeceksin nasılsa.. hem kesinleşmiş olur.. allah ikinize de sağlık versin ..

allah tamamına erdirsin canım ne kadardır deniyodun

canım yarın sabah bir de kanına baktır.. değerini de takip edeceksin nasılsa.. hem kesinleşmiş olur.. allah ikinize de sağlık versin ..

baktırcam yarın inş. ben ekim den beridir deniyorum bu topikteydim ama bu ay hiç düşünmemeye çalıştım girmedim son günlere kadar özel bişide yapmadım açıkçası.kafama takmamaya çalıştım ve oldu ya allahıma şükürler olsun.belirtim oldu ama çok şiddetli kasık ağrılarım oldu 5 saniye süren.ama nefesimi kesiyordu çok önceleri soldaydı sonra sağa geçti ama sağdaki beni öldürüyordu bide göğüslerim ağrıyo.

cnm niye kötü oluyosun çok çok iyi olmazn lazım

hadi tiyoları bekliyoruz

hiç olmuyordu ya olmicak sanıyordum işte olunca inanasım gelmedi tuhaf oldum eşime nası söyleyeceğim onuda bilmiyorum çok kötü griptim bide hala deli gibi öksürüyorum nasıl oldu hala şaşkınım canım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…