Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Al benden de o kadar cnm ya
İşin enteresan tarafı eşim de öle:) Dün yıkılıyorum zaten istese de cevap veremicem. Bana diyo ki aşkım bugün kusura bakma lütfen yapamıcam Allahım dedim bu sözü senden duyacağımı hiç düşünmezdim Geçen aylarda kuyruğumda gezinirdi kedi gibi Her gün tmm desem hayır demez diye düşünüyodum o derece yani

Sonuç olarak gelicek ay ovulasyon testi alıcam kesin kararlıyım. Kaç taneliklerden ve hangi marka alıyım? Tavsiye edin bana pleaseee

Anacım adamlar bıktı bizden ...yani 10 yılda bıkacaklarsa 3 yılda tükettik

merhabalar kızlar napıyonuz bende tetikdeyim dün kırmızılar gelmedi bugün gelecekmi bakalım.Günümü bir gün geçti.Üç gün daha bekleyecem gelmezse kan testi yaptırırım artık.Gelirse de ne yapalım nisana devam.

Kız bana kalsa ben 2 günde bırakıcaktım O daha çok bebek istiyo. 8-10-12-14 'ten sonra 16'da pil tükendi Sabah diyo ki bugün iiyim akşama tmm'dır

bizden korkulur valla kocalarında feleği şaştı

Valla adamcağızlar da kendilerinden şüphe etmeye başladı artık..
Ama normal değil ki yani her ay her ay 2 günde 1 ,buna can mı dayanır..

Rezervler azalıyor

Valla adamcağızlar da kendilerinden şüphe etmeye başladı artık..
Ama normal değil ki yani her ay her ay 2 günde 1 ,buna can mı dayanır..

Rezervler azalıyor

ben 2 günde bir kuralına hiç uyamadım bugüne kadar eşimde hep diyo hani doktor gün aşırı deneyin dememişmiydi diye bugüne kadar hep işine geliyoda ondan öle istiyo diyordum.ama bu ay 2 günde bir kuralına kırmızılar gelinceye kadar uyucam söz verdim kendime belki gerçektende sık ilişkiye girmediğimiz için kaçırıyoruzdur dönemleri :26:

Kızlar mart listesinde bekleyen mihraca ve beklemede kaldı sadece ...Ne yapsak yeni topic açsak mı?

Bu sefer topic ismini ben koyayım drgks gibi topic anası olayım

yok be cnm bak ben 7 ay dır gün aşırı ilişkiye giriyorum da ne oluyo..
Kendimizi oyalıyoruz işte.Poti yi biliyosun 1 kerede tutturdu bebişi..Kısmet herşey..

Ama fazla da arayı açma sen yine de...

kızlaaarrr nerdesinizzz yemek saati bitti yoksunuz halaaaa

ben burdayım..yemekten geldim güya ama aç kaldım.balık vardı yemekte ben hiç yemem balık..şu an hala açım.dışardan da söyleyemedim ofis kalabalık ayıp olur diye aç kaldım aç

ayyy çok yoruldum yaaaa beş günün sonunda kocam geldi dün eve malum fazla mesai vardı evde ayy çok özlemişim kocamı..
topiğide okuyorum ama sohbete katılamıyorum ayy çok yoğunum bu günlerde yaa...
sizler nasılsınız kızlar
sevsenam bitter çikolatam nasıl..

ben burdayım..yemekten geldim güya ama aç kaldım.balık vardı yemekte ben hiç yemem balık..şu an hala açım.dışardan da söyleyemedim ofis kalabalık ayıp olur diye aç kaldım aç

aa balık sevilmez mi ayol ben çok severim

aç kalma canım söyle birşeyler öğün atlamak iyi değil
bizim şirkete gelen yemekleri yiyemiyorum bende genelde
yanımda mutlaka ek bir yemek getiriyorum
bundan sonra daha da dikkat etmem gerekecek az az sık sık yemem lazım
meyve filan aldırdım en azından ara öğün yapıyorum
ben bir de zayıflamam lazım diyordum değilmi eyvah eyvah

beni sormamışsın ama bende iyiyim...
sen ne yaptın işe falanmı başladın yeniden?

oh oh çalış gülüm boş durma morali yüksek tut

henüz kendini belli etmiyor benim bitterim

cinsiyeti belli olana kadar bitter çikolata kalacak dün biri daha sorduydu esmer bebek mi bekliyon diye

bende yiyemiyorum gelen yemekleri..et ve balık zaten aram olmaz.eti gene arada sırada yiyebiliyorum ama balık hiç yemiyorum.kahvaltıda yapmıyorum ben.doğru düzgün yediğim bir akşam yemeği var.onuda çok kaçırdığımdan kilo yapıyo işte
sen ye ama iyi bak kendine sana lazım şimdi vitamin falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…