cnm değerin düşük çıkmasından geçtim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, negatif çıkınca halimi görmen lazımbugün yada yarın test yaparsan çıkar cnm
drkgs 12. gün yapıp anlamıştı
ama geç yaparsan daha ii olur
düşük değer çıkarsa takip etmek yorabilir seni
cnm değerin düşük çıkmasından geçtim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, negatif çıkınca halimi görmen lazım
can canım
SAT ile aynı tarihte mi gidio bebiş önce o önemli
SAT ile tam uyumlu idi benimki
sende geç döllenme fln olmuş mu bilmiorum boşa stres olmamak için 7. haftanda git cnm
ama vajinal duyarsın
vajinal istemezsen, 8. haftada abdominal de duyabilirsin
benim micket SAT ile uyumluydu 6+3 de vajinal ultrason ile duydum ben şükür
Ne kadardır bekliyorsun cnm.
doğum günün kutlu olsun cnm..
rabbim eşinle ve çocuklarınla sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin
cnm 3,5 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmuyorum. eşim korunduğu için bırakınca hemen gebe kalırım sandımNe kadardır bekliyorsun cnm.
ayrıca ii ki doğdun ii ki doğurdun o zaman
cnm senin işyerindeki sorunların ne oldu ?
biraz düzeldimi?
Canım dgm günün kutlu olsun sabahtan beri söylemedin ,
Allah sağlıklı huzurlu sevdiklerinle birlikte nice yaşlar nasip etsin cnm.
cnm 3,5 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmuyorum. eşim korunduğu için bırakınca hemen gebe kalırım sandım
crafty bugün benim doğum günüm bebiş hediye olarak geldi bana bu ay
biraz tedirginim ama sen kalp atışını ne zaman duydun canım
ona göre doktordan randevu alıcam
crafty bugün benim doğum günüm bebiş hediye olarak geldi bana bu ay
biraz tedirginim ama sen kalp atışını ne zaman duydun canım
ona göre doktordan randevu alıcam
cnm 3,5 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmuyorum. eşim korunduğu için bırakınca hemen gebe kalırım sandım
yok cnm aynı tas aynı hamam..Tam gerginlik biraz geçiyor muhabbet etmeye başlıyorum ,arkadaşlar sağolsun arı gibi sokuyo.Yine çöküyorum..
Ben hiç kinci değilimdir yüzüme güldün mü unuturum hemen sonra terslenınce kızıyorum kendime ...
Çalışmak istemiyorum burda aslında ama başka bir işe alışmayı da gözüm yemiyo..Gittiiği yere kadar gitsin diyorum..
Sen ne yaptın bakıyomusun başka iş cnm?
yok cnm aynı tas aynı hamam..Tam gerginlik biraz geçiyor muhabbet etmeye başlıyorum ,arkadaşlar sağolsun arı gibi sokuyo.Yine çöküyorum..
Ben hiç kinci değilimdir yüzüme güldün mü unuturum hemen sonra terslenınce kızıyorum kendime ...
Çalışmak istemiyorum burda aslında ama başka bir işe alışmayı da gözüm yemiyo..Gittiiği yere kadar gitsin diyorum..
Sen ne yaptın bakıyomusun başka iş cnm?
ohooooo
çok erken üzülmek için :)
spermiyogram verdiniz mi
aslında okdar emindimki bırakınca kalacağıma yoksa keyfi korundum enbüyük üzüntümü oyüzden yaşıyorum keşke diyorum daha önce bıraksaydımda beklemek böyle zor olmasaydıBende öyle sandım ama ben 2 yıl dgm kontrol hapı kullandım.1,5 yıldır da bekliyorum.
6 ay üzülmek için çokk erken cnm takma kafana .Rahimin spermlere alışması lazım..Daha bu kadar kısa zamanda umutsuzluğa kapılıp etkileme kendini.
ohooooo
çok erken üzülmek için :)
spermiyogram verdiniz mi
beni anlattın sanki pınarım ya
bu insanlar nasıl içlerinden gelmeden böyle yapmacık gülebiliyorlar anlamıyorum
bende hemen unuturum allaha havale ederim
bakmıyorum cnm iş falan.kararlıyım biraz evde oturucam..aslında kpss'ye hazırlanmayı düşünüyorum ciddi bir şekilde.ama temmuz sonrası için eğer bebek falan hala olmazsa düşünüyorum çalışmayı.sende takma cnm işyerindeki sorunları.inan sorun bitmiyo.valla ben işten istifa ettiğimden beri işten daha çıkmadığım halde kafam rahatladı.birşey isterken bile rica minnet istiyolar.akşam vaktim gelince çıkıp gidiyorum isteyen istediğini yapsın hiç umrum değil.iş hayatı ne kadar çok etkiliyomuş daha iyi anladım
aslında okdar emindimki bırakınca kalacağıma yoksa keyfi korundum enbüyük üzüntümü oyüzden yaşıyorum keşke diyorum daha önce bıraksaydımda beklemek böyle zor olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?