Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bugün yada yarın test yaparsan çıkar cnm
drkgs 12. gün yapıp anlamıştı
ama geç yaparsan daha ii olur
düşük değer çıkarsa takip etmek yorabilir seni
cnm değerin düşük çıkmasından geçtim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, negatif çıkınca halimi görmen lazım

benim doktorum vajinal bakıyo büyük ihtimal görür be en iyisi 7. haftada gideyim
sağol canım

cnm senin işyerindeki sorunların ne oldu ?
biraz düzeldimi?

yok cnm aynı tas aynı hamam..Tam gerginlik biraz geçiyor muhabbet etmeye başlıyorum ,arkadaşlar sağolsun arı gibi sokuyo.Yine çöküyorum..
Ben hiç kinci değilimdir yüzüme güldün mü unuturum hemen sonra terslenınce kızıyorum kendime ...

Çalışmak istemiyorum burda aslında ama başka bir işe alışmayı da gözüm yemiyo..Gittiiği yere kadar gitsin diyorum..
Sen ne yaptın bakıyomusun başka iş cnm?

Canım dgm günün kutlu olsun sabahtan beri söylemedin ,
Allah sağlıklı huzurlu sevdiklerinle birlikte nice yaşlar nasip etsin cnm.

teşekkür ederim canım
sabahtan beri mesaj yazıyorum facebook çıktı mertlik bozuldu o derece yani
ilkokul arkadaşlarıma varasıya tebrik kabul ettim gerisini sen düşün artık

cnm 3,5 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmuyorum. eşim korunduğu için bırakınca hemen gebe kalırım sandım

Bende öyle sandım ama ben 2 yıl dgm kontrol hapı kullandım.1,5 yıldır da bekliyorum.
6 ay üzülmek için çokk erken cnm takma kafana .Rahimin spermlere alışması lazım..Daha bu kadar kısa zamanda umutsuzluğa kapılıp etkileme kendini.

crafty bugün benim doğum günüm bebiş hediye olarak geldi bana bu ay
biraz tedirginim ama sen kalp atışını ne zaman duydun canım
ona göre doktordan randevu alıcam

canım benim doğum günün kutlu olsun.. iyi ki doğdun.. iyi de doğurursun :) hediyen hep seninle olsun sağlıcaklı olsun..

cnm 3,5 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmuyorum. eşim korunduğu için bırakınca hemen gebe kalırım sandım

kuşum bizde 3,5yıllık evliyiz tam 6 ay oluyor bizimde korunmayalı.. aynen eşim korunuyor ben hiç birşekilde korunmadım.. aynen bende hemen olur diye düşündüm ama .. kısmet olmadı daha.. rabbim işini bilir diiyp beklemek kalıyor bana da

beni anlattın sanki pınarım ya
bu insanlar nasıl içlerinden gelmeden böyle yapmacık gülebiliyorlar anlamıyorum
bende hemen unuturum allaha havale ederim

bakmıyorum cnm iş falan.kararlıyım biraz evde oturucam..aslında kpss'ye hazırlanmayı düşünüyorum ciddi bir şekilde.ama temmuz sonrası için eğer bebek falan hala olmazsa düşünüyorum çalışmayı.sende takma cnm işyerindeki sorunları.inan sorun bitmiyo.valla ben işten istifa ettiğimden beri işten daha çıkmadığım halde kafam rahatladı.birşey isterken bile rica minnet istiyolar.akşam vaktim gelince çıkıp gidiyorum isteyen istediğini yapsın hiç umrum değil.iş hayatı ne kadar çok etkiliyomuş daha iyi anladım

aslında okdar emindimki bırakınca kalacağıma yoksa keyfi korundum enbüyük üzüntümü oyüzden yaşıyorum keşke diyorum daha önce bıraksaydımda beklemek böyle zor olmasaydı

beni anlattın sanki pınarım ya
bu insanlar nasıl içlerinden gelmeden böyle yapmacık gülebiliyorlar anlamıyorum
bende hemen unuturum allaha havale ederim

Bende öyle yapıyorum Herkesin gönlüne göre versin Allah..

İş İş İş sabahtan akşama c.tesi dahil,19.30 da evdeyim yemek hazırla kur kaldır oldu sana 21.00 yatış 23.00 günde sadece 2 saat var kendime ayırabileceğim oda ütü çamaşır bana yine kalmıyor ..
Bazen diyorum kızım niye okudun çalışmaya mecbur ettin kendini..Ama çalışmadan da yapamam biliyorum ..sadece bana biraz daha zaman kalan bir iş olsun.KPSS çok iyi fikir cnm hazır evdeyken çalış.Sonra rahat edersin..Benım de niyetim var ama bide ders çalışmaya hiç vaktim yok.

aslında okdar emindimki bırakınca kalacağıma yoksa keyfi korundum enbüyük üzüntümü oyüzden yaşıyorum keşke diyorum daha önce bıraksaydımda beklemek böyle zor olmasaydı

bende ilk aydan hamile kalcağımı zannediyodum ne kadar yanılmışım her ay umudum biraz daha azalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…