Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

aslında okdar emindimki bırakınca kalacağıma yoksa keyfi korundum enbüyük üzüntümü oyüzden yaşıyorum keşke diyorum daha önce bıraksaydımda beklemek böyle zor olmasaydı

Cnm daha çok beklememişsin 6 ay nedir ki?YIllarca bekleyenler var..
Hem bazılarımızın da sabrı deneniyordur belki,hemen ağlayıp üzülürsek yeniliriz.
Sabırla beklemeliyiz o güzel müjdeli gün gelecek elbet:13:

valla cnm eşim çok istiyor kpss'ye hazırlanmamı.aklımda bir bölüm var o olursa benim için süper ve kariyer bir meslek olacak ..hatta şu an yaptığım işinde en üstü olacak..tabi puan olarak 85in üstünü zorlamam lazım.:18: hiç hazırlanmadım bugüne kadar deniycem bakalım ne olacak.
benimde bütün sıkıntım kendime vakit ayıramamaktan yana zaten.temmuza da az kaldı zaten son bir şans verdim kendime

benden de ii akşamlar kızlar.. ben ufaktan kaçar.. iş yaptığımız biriyşe eşim ters düşmüşler herhalde.. adam 1 ay önce bize bir kaç alet verdi (güya arkadaşı küçüklükten) sattıkça da ödersin dedi.. buna rağmen eşim malın yarısını peşin ödedi.. adam da bugün kalkmış demiş ki mallarımı geri ver..
konuşmamak için kendimi zor tutuyorum.. çünkü ben eşime bunlar anlaşmadan önce "bak sakın bununla iş yapma dedim.. terslik çıkacak tekin bir adama benzemiyor , demedi deme" dedim..
eşim de az önce geldi durumu anlattı.. "ben sana söylemiştim" cümlesini kurmamak için kendimi zor tutuyorum.. biz kadınlar mı böyleyiz bilmiyorum ama... ben eşimi nezaman bir konuda uyardıysam.. bu iş yolunda gitmez dediysem.. o da tersini yapıp iyi olacak diyip.. hayal kırıklığına çok uğradı böyle.. ben bu kocama nezaman laf geçirebileceğim allahım.. teke gibi inat işte.. karadeniz erkeklerinin hepsi mi böyle bea.. ben nerde yanlış yapıyorum.. hem aslında eşimin yanında da böyle bıdı bıdı konuşan da biri değilim.. az ve öz yerinde konuşurum..
damarına da başlatacak.. bakalım.. hayırlısı.. hemen bir arızaya gönderdim yoksa kalsaydı kurtulamazdı benden biraz da rahatlamaya çalışayım.. ama gene de ben sana demiştim diyecem uygun bir zamanda..

***başka bir durum da aklıma geldi.. eylülde eşimin bir arkadaşı işiyle ilgili yardım istedi 2 günlük bir iş vardı ücret karşılığında.. az da değil ozaman da yeni çıktım işten.. günlük 100tl den 200 alacaktı.. haftasonu çalışacaktı.. dedim sen bu parayı alabileceğine güveniyorsan çalış dedim.. ben alabileceğini sanmıyorum dediim ve tartıştık alıcam dedi :) neysecime para alması gereken gün geldi.. adam eşime 100 vermiş ama birinin kartına para yatırıp geri çekeceklermiş.. eşim o aldığı 100ün üstüne daha 100 ekledi... ve alacağı 300 etti.. hala kaç ay oldu paradan söz eden yok.. eşime de bazen soruyorum noldu para gelmeyecek mi.. cvp yok.. müneccim olacam bu gidişle

Son düzenleme:

Cnm bnm bi arkadaşım 3 ay kapandım çalıştım diyor 88 aldı ve şuan çok güzel bir yere yerleşti..

Sonuçta potansiyel var biraz çalışmayla yaparsın eminim

ben çıktım cnm
İyi akşamlar...

zıkkımın kökü !!!!
ben sana anlatmadım mı

yeni tickerim nasıl olmuş kızlar rakama bakınca korktum yaw.. hadi hayırlısı.. inşallah işe yarar..

şebo sen ilaç mı kullanıyon bakem.. kullanacamdan değil de meraktan soruyorum.. ne kullanıyorsun

evet cnm maurers die bi ilaç içiyorum ama çok faydası oldu iştah kesmede gerçi birazda psikolojik...

teşekkürler canım inşallah sende allahın izniyle bebişine kavuşursun.

Selam gulden nasılsın cnm

offf içim sıkılıyor

umutsuzum çok.....
galıba depresyona giriyorum yavaş yavaş. . .

nasıl olayım canım hala heyecanlıyım ve endişeliyim eşimde çok sevindi.şimdide araştırma yapıyorum işte nette. sen neden umutsuzsun canım ne oldu ki

bebek işini takmamak için kendime takacak bişey buldum kilo vermek son zamanlarda içtiğim folik asitin ve tatlıların sayesinde artık 75 kiloyum hedefim şimdilik 68 kilo olmak boyum 1 70 ama basenler ve popo jenifer lop et kıvamında akşam yemeği olarak salata ve yoğurt yedim açııımmm aççç

güldencim çoook tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

sevsena doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle bebişinle nice güzel senelere.

biz iyiyiz siz nasılsınız asıl ?

maşallah 9 haftalık mı oldunuz
iyiyiz canım sağoll 9+5 olduk bebişimizi bugun gördük minigim bana el bile salladı çok mutluyum allah sizlerede nasip etsin
oy oy kimler gelmişşş.. canom'la jr Cano :) maşallah 9 hafta ne çabuk geçiyor :) nasılsın bitanem.. bulantılar hafiflemedi mi
slm canım hoşbulduk bulantılarım geçmedi azalmadıda aç olsamda tok olsamda mutlaka kusuyorum gerçi tok oldugum bir günüm daha olmadı tıka basa yemeyi özledim eşimde diyorki evde kuş bbesliyoruz tabi o kuş ben oluyorum
selam canom nasılsınız
canım senin bulantıların ne zaman başladı
benim acıkınca içim bulanıyor
canım benim bulantım 5+4 ken başladı hala devam ediyor 4 haftalıkken sadece aç karnınayken bulanıyordu ama şimdi aboooooooooooww
teşekkürler canım inşallah sende allahın izniyle bebişine kavuşursun.

canım tebrik ederim sağlıkla al kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…