aslında okdar emindimki bırakınca kalacağıma yoksa keyfi korundum enbüyük üzüntümü oyüzden yaşıyorum keşke diyorum daha önce bıraksaydımda beklemek böyle zor olmasaydı
nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah
canım benim doğum günün kutlu olsun.. iyi ki doğdun.. iyi de doğurursun :) hediyen hep seninle olsun sağlıcaklı olsun..
teşekkür ederim ne güzel bir dua
rabbim en yakın zamanda hepinizin hediyelerini versin inşallah
Bende öyle yapıyorum Herkesin gönlüne göre versin Allah..
İş İş İş sabahtan akşama c.tesi dahil,19.30 da evdeyim yemek hazırla kur kaldır oldu sana 21.00 yatış 23.00 günde sadece 2 saat var kendime ayırabileceğim oda ütü çamaşır bana yine kalmıyor ..
Bazen diyorum kızım niye okudun çalışmaya mecbur ettin kendini..Ama çalışmadan da yapamam biliyorum ..sadece bana biraz daha zaman kalan bir iş olsun.KPSS çok iyi fikir cnm hazır evdeyken çalış.Sonra rahat edersin..Benım de niyetim var ama bide ders çalışmaya hiç vaktim yok.
valla cnm eşim çok istiyor kpss'ye hazırlanmamı.aklımda bir bölüm var o olursa benim için süper ve kariyer bir meslek olacak ..hatta şu an yaptığım işinde en üstü olacak..tabi puan olarak 85in üstünü zorlamam lazım.:18: hiç hazırlanmadım bugüne kadar deniycem bakalım ne olacak.
benimde bütün sıkıntım kendime vakit ayıramamaktan yana zaten.temmuza da az kaldı zaten son bir şans verdim kendime
zıkkımın kökü !!!!
ben sana anlatmadım mı
yeni tickerim nasıl olmuş kızlar rakama bakınca korktum yaw.. hadi hayırlısı.. inşallah işe yarar..
şebo sen ilaç mı kullanıyon bakem.. kullanacamdan değil de meraktan soruyorum.. ne kullanıyorsun
gülden teprik ediyoruummmm
dikkat et kuzum aman deyim
maşallah ne martmış büssürü hamilemiz oldu
benim gibi direkten dönen de oldu :))
evdeyim bu arada ayaklarımı uzattım yatıyorum koca geri işe gitti, gelirken mama da getircek yorulmıcam bu akşam
ağrım hatrı sayılır vaziyette lekelenmem başladı tekrar (dün akşamdan beri olmuyodu)
sanırım yarın yada cumartesi miniğe veda ederim
kardeşlerini en yakın zamanda bekliyorum ama bunun gibi zengin kalkışı yapmasınlar
9 ay falan yatılı kalsınlar :)
teşekkürler canım inşallah sende allahın izniyle bebişine kavuşursun.
Selam gulden nasılsın cnm
offf içim sıkılıyor
umutsuzum çok.....
galıba depresyona giriyorum yavaş yavaş. . .
nasıl olayım canım hala heyecanlıyım ve endişeliyim eşimde çok sevindi.şimdide araştırma yapıyorum işte nette. sen neden umutsuzsun canım ne oldu ki
aa sendemı hamilesin tebrık ederım cicişkom
bas bas baağrdım burda bugün sen nası duymadın kıızz deli gibiydim vallaa sağol canım allah biran önce sanada nasip etsin inşallah
iyiyiz canım sağoll 9+5 olduk bebişimizi bugun gördük minigim bana el bile salladı çok mutluyum allah sizlerede nasip etsinbiz iyiyiz siz nasılsınız asıl ?
maşallah 9 haftalık mı oldunuz
slm canım hoşbulduk bulantılarım geçmedi azalmadıda aç olsamda tok olsamda mutlaka kusuyorumoy oy kimler gelmişşş.. canom'la jr Cano :) maşallah 9 hafta ne çabuk geçiyor :) nasılsın bitanem.. bulantılar hafiflemedi mi
canım benim bulantım 5+4 ken başladı hala devam ediyor 4 haftalıkken sadece aç karnınayken bulanıyordu ama şimdi abooooooooooowwselam canom nasılsınız
canım senin bulantıların ne zaman başladı
benim acıkınca içim bulanıyor
teşekkürler canım inşallah sende allahın izniyle bebişine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?