Akillibidik mrb iyisin umarım, sende klomenle gebe kalmıştın, ilk belirtileri nezaman farketmiştin:18: iğne vuralı 12 gün oldu çok heyecanlıyım:18:
günaydın canlarr..
sevocum malesef bugün izinli değilim
öyle istediğimiz zaman izin alma gibi bir durumumuz ne yazıkki yok
günaydın kızlar,,,,melekcim benim tek belirtim normalde adetten 3-4 gün önce gelen ara ara kasık sancılarımın adetten 10 gün önce başlamasıydı...bir de adetten önceki hafta kuru olurdum normalde ama bu ay çok fazla açık sarı akıntı vardı
normal adet tarihim bugün ama ben neredeyse 2 haftadır çekiyorum o ağrıları
günaydın canlarr..
sevocum malesef bugün izinli değilim
öyle istediğimiz zaman izin alma gibi bir durumumuz ne yazıkki yok
günaydın kızlarr
melek bencede erken yaptırma, erken olunca değer düşük oluyor sonra benim gibi bir hafta düşünür durursun kimyasal gebelikmi yoksa diye. en güzeli adet gününü beklemek, tabi o kadar sabırlıysan
doktorcum günaydın başladımı belirtiler
günaydın kızlar,,,,
anlıyorum cnm, enkısa sürede tekrar gebe kalacağına eminimsen cesaret edipte tahlil yaptırdın benim cesaretim yok hayal kırıklığına uğramaktansa sabah uyandığımda hazırlıksızken göreyim daha ii die bekliyorum 4-5 gün geçsin sonra
nasılsın bıdıkcım yoğunluktan çok giremiyorum o nedenle arkadan takip ediyorum sizleri şimdi daha iyisin ama değil mi?
neden hayal kırıklığına uğrayasınki :)
ben şöyle düşündüm
iki ihtimal var eğer yoksa zaten üzüleceğim en azından erken üzülüp erken toparlanırım, eğer varsa bunu biran önce öğrenmek isterim
test için kendime bir gün belirlemiştim eğer o güne kadar adet olmazsam yaptıracağım diye
ama yine o günden 1 gün önce yaptırdım
ama idrar kesinlikle yaptırma ben ctesi günü idrar testi yaptım negatif çıkmıştı hiç silik milik çizgi yoktu çok üzülmüştüm ama ertesi gün kanda 75 çıktı
idrarda çıkan da oluyo çıkmayan da...garanti değil
günaydın canım belirtiler hep vardı sağolsun
öğrendiğim günden beri midem yanıyor çok fazla, birde erken uyuyorum. inş kusma falan olmaz. sende varmı bişey
iyisin demi arkadaşım.
atlattın bile 2 günü bundan sonra daha rahat olursun artık ...
ee nisan ayı bizim ayımız olsunmu ne diyosun
iyiyim çok şükür babyform dün ağrım çoktu bacaklarıma falan vuruyodu ama bugün iyiyim çok şükür
bende hamilelik bulantısı gibi değil de sadece acıkınca kötü oluyor midem
başım dönüyormuş gibi hissediyorum yiyince geçiyor
günaydın kızlarr
melek bencede erken yaptırma, erken olunca değer düşük oluyor sonra benim gibi bir hafta düşünür durursun kimyasal gebelikmi yoksa diye. en güzeli adet gününü beklemek, tabi o kadar sabırlıysan
geçmiş olsun cnm bu bacak ağrısı normalmiymiş peki doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?