Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

doğru diyorsun cnm nisan ayı güzeldir.ben bahar aylarını oldum olası çok severim zaten
hem hepimiz mart ayında hamile kalsak nisan ayı boş geçecek demi.nisan ayınıda şenlendirecek birileri lazım

cnm peki normalde 21nde adet olmam lazımken sence nezaman test yapayım:18:

doğru diyorsun cnm nisan ayı güzeldir.ben bahar aylarını oldum olası çok severim zaten
hem hepimiz mart ayında hamile kalsak nisan ayı boş geçecek demi.nisan ayınıda şenlendirecek birileri lazım

Bence de bence deeeBen de şimdiden nisana talibim

cnm peki normalde 21nde adet olmam lazımken sence nezaman test yapayım:18:

ayın 21 ine 3 gün kalmış melek ve çatlatma iğneni 12 gün önce vurulduysan 21 ini beklesen iyi olur
çatlatma iğnesinden 15 gün sonraya denk geliyo ayın 21 i
zaten kan testini çatlatma iğnesinden 14. gün sonra yaptırmak daha sağlıklı sonuç verir

mesela tüp bebek yönteminde embriyolar 5 günlükken transfer yapılıyo ve transferden sonra 9. gün kan testinde çıkıyor 5+9=14 :)

bekleyeyim artık neyapayım, olmazsa gelecek ay senle heyecanımızı paylaşırız artık

günaydın kızlar napıyonuz bende bugün adeti 2 gün geçe:) Gerçi hafif pembe akıntılar gelmeyi başladı patlar belki bugüne yarına

doğru diyosun sanki hamileler bu ay patır patır döküldü topik açtım yanlızları oynuyor.Rağbet yok nisan topiklerine

doğru diyosun sanki hamileler bu ay patır patır döküldü topik açtım yanlızları oynuyor.Rağbet yok nisan topiklerine

biz geliriz akıllımla senin topiğe merak etme
çok çalışıcaz biz demi akıllım,kader arkadaşım :)
nasıl patlayacak bizim hamilelik haberimiz görürsün.en çok takip edilen topik olucak bizim hamileliğimizle

yeni topic i besmeleyle abdestli biri açsın bak
bu topicden de az hamile çıktı benden de bişi olmadı :)

valla gelin ya garibim topik o kadar reklam verdik carftin topiğinde yine yanlız yine yanlız tutmayan dizilere döndü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…