çok şükür iyiyim arkadaşım kanamam başlayıp bitse daha da iyi olucam
hala leke şeklinde sanırım daha tam düşmedi hcg
olsun mistim nisan güzeldir bahar gelir havalar ısınır ağaçlar tomurcuklanır biz de tomurcuklanırız bakarsın:)
eşimin doğumgünü de 23 nisan ona güzel bir hediye vereyim
biran önce adet olursam 23 nisana kan testi yapacak kıvama gelebilirim
cnm peki normalde 21nde adet olmam lazımken sence nezaman test yapayım:18:neden hayal kırıklığına uğrayasınki :)
ben şöyle düşündüm
iki ihtimal var eğer yoksa zaten üzüleceğim en azından erken üzülüp erken toparlanırım, eğer varsa bunu biran önce öğrenmek isterim
test için kendime bir gün belirlemiştim eğer o güne kadar adet olmazsam yaptıracağım diye
ama yine o günden 1 gün önce yaptırdım
ama idrar kesinlikle yaptırma ben ctesi günü idrar testi yaptım negatif çıkmıştı hiç silik milik çizgi yoktu çok üzülmüştüm ama ertesi gün kanda 75 çıktı
idrarda çıkan da oluyo çıkmayan da...garanti değil
doğru diyorsun cnm nisan ayı güzeldir.ben bahar aylarını oldum olası çok severim zaten
hem hepimiz mart ayında hamile kalsak nisan ayı boş geçecek demi.nisan ayınıda şenlendirecek birileri lazım
cnm peki normalde 21nde adet olmam lazımken sence nezaman test yapayım:18:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. bıdığım nasıl oldun daha iisin inşallah..
bu arada bende craftynin gazabından kısmen tırsarak topik açtım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...decek-sonra-bebis-gelecek-2.html#post18228731
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. bıdığım nasıl oldun daha iisin inşallah..
bu arada bende craftynin gazabından kısmen tırsarak topik açtım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...decek-sonra-bebis-gelecek-2.html#post18228731
bekleyeyim artık neyapayım, olmazsa gelecek ay senle heyecanımızı paylaşırız artıkayın 21 ine 3 gün kalmış melek ve çatlatma iğneni 12 gün önce vurulduysan 21 ini beklesen iyi olur
çatlatma iğnesinden 15 gün sonraya denk geliyo ayın 21 i
zaten kan testini çatlatma iğnesinden 14. gün sonra yaptırmak daha sağlıklı sonuç verir
mesela tüp bebek yönteminde embriyolar 5 günlükken transfer yapılıyo ve transferden sonra 9. gün kan testinde çıkıyor 5+9=14 :)
merhaba nerede yaptırıyosun. bende yazın başlıcam tüp bebegeGünaydın kızlar. bugün öğlen arası gidicem doktora inş kolomene falan başlatır böyle boş boş bekletmez beni
doğru diyorsun cnm nisan ayı güzeldir.ben bahar aylarını oldum olası çok severim zaten
hem hepimiz mart ayında hamile kalsak nisan ayı boş geçecek demi.nisan ayınıda şenlendirecek birileri lazım
bekleyeyim artık neyapayım, olmazsa gelecek ay senle heyecanımızı paylaşırız artık
merhaba nerede yaptırıyosun. bende yazın başlıcam tüp bebege
merhaba nerede yaptırıyosun. bende yazın başlıcam tüp bebege
doğru diyosun sanki hamileler bu ay patır patır döküldü topik açtım yanlızları oynuyor.Rağbet yok nisan topiklerine
biz geliriz akıllımla senin topiğe merak etme
çok çalışıcaz biz demi akıllım,kader arkadaşım :)
nasıl patlayacak bizim hamilelik haberimiz görürsün.en çok takip edilen topik olucak bizim hamileliğimizle
biz geliriz akıllımla senin topiğe merak etme
çok çalışıcaz biz demi akıllım,kader arkadaşım :)
nasıl patlayacak bizim hamilelik haberimiz görürsün.en çok takip edilen topik olucak bizim hamileliğimizle
yeni topic i besmeleyle abdestli biri açsın bak
bu topicden de az hamile çıktı benden de bişi olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?