beni topiği iplemiyorsun pek anlaşılan ben dualarla açtım endişelenme:)
biz geliriz akıllımla senin topiğe merak etme
çok çalışıcaz biz demi akıllım,kader arkadaşım :)
nasıl patlayacak bizim hamilelik haberimiz görürsün.en çok takip edilen topik olucak bizim hamileliğimizle
anammmmmmmmmmmm
12 haftalık olmuş bilem benim kuzummmmmmmmmmmmmmmm
napıon potii
karnın çıktı mı
evet mistim kader arkadaşımsın sen benim
evet hamile kalalım sonna aldığımız şeyleri falan paylaşalım patiktir zıbındır...
mesela ikimiz de ankaradayız gördüğümüz orjinal eşyaların yerlerini falan söyleriz birbirimize
birbirimize sağlıklı besleyici öneriler verelim
sonra ultrason fotoğrafları:) onları da bi ekler gösterir sileriz sonra
acayip eğleniriz ya
hele 7.aydan sonra evde olacaz ya ben göbeğimi çekip kısa süreli koyabilirim bile
(tabi üzerinde elbise olmak kaydıyla)
bir bucuk sene öncesine kadar bende ankaradaydım hep ankaradan kurtulmaya bakardım şimdi özledim.Canım ailemi yakın dostlarımı bıraktım ankarada
evet hamile kalalım sonna aldığımız şeyleri falan paylaşalım patiktir zıbındır...
mesela ikimiz de ankaradayız gördüğümüz orjinal eşyaların yerlerini falan söyleriz birbirimize
acayip eğleniriz ya
hele 7.aydan sonra evde olacaz ya ben göbeğimi çekip kısa süreli koyabilirim bile
valla gelin ya garibim topik o kadar reklam verdik carftin topiğinde yine yanlız yine yanlız tutmayan dizilere döndü resmen
acayip eğleniriz ya
ankaradan gidenler çok özlüyo burayı
gerçi asıl özlenen aile, arkadaş ve anılar zaten onun dışında ankarayı at çöpe
anammmmmmmmmmmm
12 haftalık olmuş bilem benim kuzummmmmmmmmmmmmmmm
napıon potii
karnın çıktı mı
vayyy direkt satış peki
yav hayalini bile kurmak çok güzel
benim minik mistimin şimdiden bir sürü cicisi var..saolsun annem hiç aralıksız üretime devam ediyo..renk renk ne ararsan var.geçen gün tulum örmüş (annem çok hamarattır örgü dediysem öle dandikten değil yani örgü olduğunu anlamazsınız hazır gibiler) tulumun altına birde patik yapmış..arada açıp seviyorum diyokomşularıda demişlerki bizim torunlarada örermisin annemin cevap hayır ben sadece kendi torunum için örüyorum yoksa kollarım ağrıyo
inşallah çok bekletmem herksei yoksa babam batacak
yemek yiyince cikiyo biraz,daha belli degil pek,napiyim dinleniyorum bol bol,ev temizligi bile yapmiyorum,dr um,kanamalari bebegin esinin rahim agzina yakin olmasina bagliyo,onun icin fazla hareket etmiyorum,3 aydan sonra yukari cikiyomus es ,bazende cikmiyomus,bakalim pazartesi belki dr söyler belki ne durumda oldugunu
iyiyim şeboşum çok şükür
topikin kulvarları farklı canım niye tırsıyorsunki
hayırlı olsun canım topiğin dilerim bir an önce kiloları verirsin
bir bucuk sene öncesine kadar bende ankaradaydım hep ankaradan kurtulmaya bakardım şimdi özledim.Canım ailemi yakın dostlarımı bıraktım ankarada
istanbulda yaşamak hep hayalimdi eninde sonunda istanbulda yaşayacaktım ama anılarım o kadar çok ki ankarada istanbulda eşimle yapayanlız kaldık.Ama ailemin aklına çelmeye başladım babam emekli olunca taşınacaklar insallah istanbula:)
yemek yiyince cikiyo biraz,daha belli degil pek,napiyim dinleniyorum bol bol,ev temizligi bile yapmiyorum,dr um,kanamalari bebegin esinin rahim agzina yakin olmasina bagliyo,onun icin fazla hareket etmiyorum,3 aydan sonra yukari cikiyomus es ,bazende cikmiyomus,bakalim pazartesi belki dr söyler belki ne durumda oldugunu
canımmmmm seni satar mıyım satsam da karnındakiyle kim alır
(ahhh kıskanılmak güzel şeyyy)
delicim sen topiğimizin baş tacısın, zaten ilk göbüşü sen koyacaksın
seninki abi :) bizimki mercimekken seninki ceviz olacak
kaderdaşımmışsın sen bnm...
aynı bende ailemi herşeyimi ankarada bıraktım şimdi eşiminde çok kimsesi yok neredeyse bizde yanlızız ahh ahhh nedeir bu his çok ii bilirim...
crafty cadısı selam sabah yok hayırdır.. topiğim içinde bişi demedin küsmüyüz...
evet canım kötü bir his özellikle anneme o kadar çok ihtiyaç duyuyorum ki başıma bir şey gelse hemen yanıma koşabilecek annem yok(
evet canım kötü bir his özellikle anneme o kadar çok ihtiyaç duyuyorum ki başıma bir şey gelse hemen yanıma koşabilecek annem yok(
kuzummm
topişine de geldim yoktun emme
o elma diyetini de yapma
ben kızıom sana yaaa
ilaçiçion saçma diet yapıon
bak bebek yapçan sağlığını bozma nolur yalvarırım
diyetisyene git liste versin
az ver kalıcı ver
cnm öyle düşünme..rabbim sağlık haberlerini almayı nasip etsinde bırak uzakta olsunlar.senin birşeye ihtiyacın olduğunu duysalar uçar gelir onlar... Bende ailemden uzaktaydım ilk evlendiğimde hep üzülüyordum.birgün eşim eğitime gitti ben yalnız kaldım.kayınvalidemlerde kaldım 1 hafta ama gel sen bana sor birde.neyse birgün annem aradı kardeşin geliyo aştiden karşılarmısın diyeAy kardeşimi görünce dünyalar benim oldu. Onlar en kötü zamanlarımızda hep yanımızdalar.rabbim yokluklarını göstermesin.bizimkiler kardeşim askerden geldikten sonra dönecekler bursaya şimdiden içim yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?