Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selamün aleyküm bacılarım nasılsınız cumanız hayırlı olsun hamişler bize dua edin olurmu bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

selamün aleyküm bacılarım nasılsınız cumanız hayırlı olsun hamişler bize dua edin olurmu bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

aleyküm selam...
amin inşallah canım ya...rabbim bizede eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

beni söyleyen yok

cnm nisan ayında hepiniz varsınız ama akıllımla ben bu aralar hep ard arda aynı sorunları yaşıyoruz ya o yüzden ikimizi saydım.yokda nisanda hamile olmayan bütün arkadaşlarım teker teker haberlerimizle sevindiricez herkesi

aleküm selam eraycım hayırlı cumalar hemen başlıyorum duama

rabbim tez zamanda göbişlerinizi sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallllah

yuvanız bebiş sesleriyle şenlensin huzurunuz daim olsun

amiiiiin

inşallah bidaha hiç yaşamazsınız sıkıntılı şeyler bebişleriniz sizi hiç bırakmasın sıkı sıkı tutunsun size

aminn amiinnn sevsena senin hamileliğin beni ayrı bi sevindirdi umudum arttı hani yaşlarımız aynı ya bazen acaba yaşımdan dolayımı hamile kalamıyorum diyodum değilmiş rabbim nasip edince her şey boş işte

off kızlar ya cnm çok sıkkın bu aralar yine..
malum olayları biliyorsunuz zaten..kayınvalidemlerin evi satıldı evi boşaltıyolar şimdi.adam pazara kadar süre vermiş.şimdi aradım konuştum daha eşyaları bile toplayamadım diyo.evin badanasına bugün başlamışlar.yarın temizlik olacakmış pazarada eşya taşıyacaklar
nasıl yetişecek bilmiyorum.bu insanların derdide beni hasta edecek ya

çok iyi anlıyorum canım .. aynı düşünceleri yaşadım hep ben de takip ediyordum seni umutsuzdum anlayacağın
ama artık ben inanıyorum hepiniz bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız
dualarım hep sizinle

amin canım inşallah bende hipertroit var bide troiti olanlar zor gebe kalırmış artık bu fikri kabullendim ben olursa olur modundayım ama adet tarihim yaklaşınca geriliyorum acabamı diye rabbim hayırlısını versin herşeyin

Cnm her sıkıntı böyle olsa Alalh sağlıktan etmesin .Her şey yoluna girer dünya işleri sıkıntısı bitmez

Cnm her sıkıntı böyle olsa Alalh sağlıktan etmesin .Her şey yoluna girer dünya işleri sıkıntısı bitmez

öyle cnm dünya işi bitmiyo malesef.hele ki benim bu dünyadaki derdim hiç bitmiyo.yarın için izin alayım bari yardım edeyim ... ama gel birde burdakilere laf anlat...

selam kızlar dün benim yumurtlama günümde ama kocam hastalandı bu gecede hasta olursa yandık bu ayda çöpe gitti galiba yaaa

cnm olacağı varsa 1 gün de bile oluyor ,öyle düşünme Yeter ki Rabbim OL desin...

öyle canım ama yinede boş geçirmek istemio insan birde bu sabah adet olcakmışım gibi kasık ağrısı hissettim yani sanırım gerçekten yumurtlama zamanım neyse gerilmeyeyim kısmetse olur

ve aleykümselamm amin canım
hamilelerimiz sağlıkla bebeklerini dünyaya getirsin
hamile olmayanlarımız tez hamile kalsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…