selamün aleyküm bacılarım nasılsınız cumanız hayırlı olsun hamişler bize dua edin olurmu bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
selamün aleyküm bacılarım nasılsınız cumanız hayırlı olsun hamişler bize dua edin olurmu bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
biz geliriz akıllımla senin topiğe merak etme
çok çalışıcaz biz demi akıllım,kader arkadaşım :)
nasıl patlayacak bizim hamilelik haberimiz görürsün.en çok takip edilen topik olucak bizim hamileliğimizle
beni söyleyen yok
cnm nisan ayında hepiniz varsınız ama akıllımla ben bu aralar hep ard arda aynı sorunları yaşıyoruz ya o yüzden ikimizi saydım.yokda nisanda hamile olmayan bütün arkadaşlarım teker teker haberlerimizle sevindiricez herkesi
aleküm selam eraycım hayırlı cumalar hemen başlıyorum duama
rabbim tez zamanda göbişlerinizi sağlıklı hayırlı evlatla doldursuninşallllah
yuvanız bebiş sesleriyle şenlensin huzurunuz daim olsun
amiiiiin
aminn amiinnnsevsena senin hamileliğin beni ayrı bi sevindirdi umudum arttı hani yaşlarımız aynı ya bazen acaba yaşımdan dolayımı hamile kalamıyorum diyodum değilmiş rabbim nasip edince her şey boş işte
çok iyi anlıyorum canım.. aynı düşünceleri yaşadım hep ben de takip ediyordum seni umutsuzdum anlayacağın
ama artık ben inanıyorum hepiniz bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız
dualarım hep sizinle
off kızlar ya cnm çok sıkkın bu aralar yine..
malum olayları biliyorsunuz zaten..kayınvalidemlerin evi satıldı evi boşaltıyolar şimdi.adam pazara kadar süre vermiş.şimdi aradım konuştum daha eşyaları bile toplayamadım diyo.evin badanasına bugün başlamışlar.yarın temizlik olacakmış pazarada eşya taşıyacaklar
nasıl yetişecek bilmiyorum.bu insanların derdide beni hasta edecek ya
Cnm her sıkıntı böyle olsa Alalh sağlıktan etmesin .Her şey yoluna girer dünya işleri sıkıntısı bitmez
selam kızlar dün benim yumurtlama günümde ama kocam hastalandı bu gecede hasta olursa yandık bu ayda çöpe gitti galiba yaaa
cnm olacağı varsa 1 gün de bile oluyor ,öyle düşünme Yeter ki Rabbim OL desin...
ben bebek fikrini kafamdan atayım uzaklaşayım düşünmeyeyim diyorum.Hatta geçen ay girmcem topiğe demiştim.ama dayanamadım yine ..İyikide girmişim benım gibi bekleyen arkadaşalarım hamile kalınca bende bir gün kalacağıma daha çok inanıyorum ve seviniyorum onlarla birlikte.
Bu hafta ovulasyon haftamdı.Zaten ben demeden kociş yanaşıyor ,dün gece uyku tutmadı ikimizide dön sağa dön sola bu bi işaret hadi bebek yapalım dedi
Koptummmmmm
keşke istanbulda olsan
vallah muhasebeci arıoruz şu an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?