sagolun kizlar,evet canim oglumu ben getirip göturüyorum,ama yürümüyorum,arabayla birakiyorum,kimseden fayda yok bunu bugün
daha iyi anladim,iki tane eltim var gelipte bi isimin ucundan
tutmuyolar durumumu bildikleri halde,mübarek cuma günü
konusmayayim diyorum,ahhhh ahhh anacigim olsaydi yanimda her
türlü yardimi yapardi,gözü kör olsun gurbetin
kız kıyamam ben sana.. sakin ol kuzum.. çoğumuz çalışan bayanlarız.. anlıyorum sıkıntını.. birşeye kafayı takınca inan işler zorlaşıyor.. bende bir şirkette çalışırken uyuz olduğum bayan patronum vardı.. hem kendi işimi yaparken bir de patronumun yapması gerektiği işleri yapardım ve yine yaranamazdım.. ondan sonr a her sölediği kelime batmaya başladı.. ki zaten ortam da çok gericiydi.. adetim stresten düzensizleşmişti.. bir gün aman dedim ekmek tuz yerim de bunların derdini çekmem diyip ayrıldım işten.. şu anda kendi işyerimizi kurduk eşimle.. okadar borç ve sıkıntı varken bir birimizi idare etmeye çalışıyoruz.. eşim gerginliğini bana fazla belli etmesede anlıyorum onu da ama bende yüzüm hep asık batmaya hazır iğne gibiyim.. biri bişi dese sokacam canını yakıcam gibi oluyorum.. iş ev eş.. idare ediyoruz işte..
bak bahar da geliyor toparlanırsın cnm merak etme.. ben akşamları eve saat 10gibi gidiyorum.. çamaşır ütü ve yemek bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum.. üstüne de bebek için çalışıyorum..
bir papatya çayı iç rahatlarsın.. bukadar takma kafaya hasta edersin kendini kuzum.. tamam mı.. seviyoruz seni.. daha bebekleri doğurup cici bicilerini paylaşıcaz taaaam mı
puff anlıyorum seni. bende bazı zamanlarda aynı bu ruh haline giriyorum ev iş eş üçlüsünü bir arada yetiştiremiyorum. bi de çocuk istiyorum üstüne. işten ayrılsam daha beter olurum psikolojim bozulur diye korkuyorum. amann
Cnmm senin işin daha zormuş.Hafta içi 2gün akşamları kursa gidiyorum. onun dışında 18.30da evdeyim. Ama saat 21de pilim bitiyo benim. Sanki üstümden dozer geçmiş gibi. Niye böyleyim anlamıyorum. Şu an bile kafam gözlerim fenaa. ama bu bana her zaman oluo. Bünyem çok zayıf(Bi de eve gittiğimde aklımda hep ders çalışmam lazım nasıl yapcam var. O yemek bulaşık bile bana nasıl zor geliyo...
Bebek olursa idealimi gerçekleştirmem çokkk zorrr. Ondan önce başarmam lazım kızlar ltf hem bebek hem iş yolunda gitsin dua edin ltfff Allahım bana bi superwoman olmayı nasip etsin amiinnn. Tabi size deee. Allah işlerinizi rasgetirsin inşşşş
Papatya da içtim tatlım. Biraz rahatlattı çok şükür.
Ya benim kafamda hep "ders çalışmalıyım"olmasa ve bi de erkenden kolumu kaldıramıcak gibi olmasam, günlük yapıcam işlerimi. Anca o zaman olur. İpin ucunu bi bıraktın mı toparlamak çok zor oluyo.Çocukla napcaz kiiiAllah gücünü verir inşşş. Superwoman olucaz böle gitmezzzz
hım bişi daha ekleyim :) ben cumartesi pazar bile çalışıyorum .. dükkanı açalı 3buçük ay olacak toplam 2 pazar dinlendik.. o da dayanamayıp öğleden sonra 4-5 gibi açtık tekrar 3-5 kuruş kazanırız diye..
hem sen daha bebik olayında da yeni sayılırsın.. hemen pes etmek yok.. nezaman olursa.. ama ideallerim var diyorsan hem aile hem ideallerim bir arada yapabilirmiyim diye önce bunu düşün bence.. sonra anne baba sevgisine hasret bir çocuk olmasın seninki.. rabbim inşallah ikisini de idare edebilecek gücü verir sana da.. yanlış anlamanı da istemiyorum ama.. bazen başarı hırsımızı kendimiz anlamadan.. hayatımızdan çok şeyi alıp gittiğini geç farkediyoruz.
Kendi işiniz olunca öle olur hayatım. Babamdan biliyorum. Zor görürdüm yüzünü çocukken. Ama bunlar tutunmaya çalışma dönemleriniz. İnş karşılıklarını alırsınız.
İşte bebekten önce halletmem lazım diye onun için diorum bitanem. Bebek olduktan sonra hem eşime hem de ona vakit ayırmak istiyorum bikaç yıl. Çok yoruldum ama az kaldı inş.
diyetim süper gidiyo dün akşam bakla çok yeşil geldi gözüme doğallığına güvenemedim almadım
onun yerine mantar yaptım o da hafif bişey sonuçta
öğlense yemekte makarna tavuk ve mercimek çorbası ayran vardı
ben sadece tavuk ve ayran aldım
çok iyi hissediyorum kendimi
kız kendi yazdıklarımı okuyorum dahalimden memnunum aslında.. sonuçta eşimi daha fazla görebiliyorum o yönden şanslıyım.. ama bazen da acep fazla mı görüşüyoruz diyorum didişiyoruz da sık sık... allaha şükür kimseye muhtaç değiliz de.. insanoğlu biraz nankör hep daha fazlasını istiyor biz de çabalıyoruz işte.. evimiz bile yok.. kiradayız.. inşallah rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmaz..
eferim sana güzel gözlü şeker böceği
şimcikkk
ben o işe şöle bi yol burdum
sigarayı bıraktım
200 TL cebime kaldı
o parayı her hafta gelen kadına veriorum
evde elimi hiççç bişeye sürmüyorum artık
sende bişeylerden kısıp bunu kadına verebilirsin
Cnm haftalık mı aylık mı 200tl?
Cnm haftalık mı aylık mı 200tl?
haftalıksa ben geleyim craftyyyy
haftalıksa ben geleyim craftyyyy
haftalık 200 oldu şekerim :)
hayır bide işin şu tarafından bakalım
haftalık 200 TL sigaraya nasıl harcarım kız ben :)
gel kız uçak 79 TL ordan metrobüs benim ev 85 desen 170 yol tutar ama
ben sana 250 verem gel sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?