Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

oy kurban olurumm.. benim de anam uzakta bzen bende ah keşke annem yanımda olsaydı dediğim oluyor da.. elden gelen bişi yok..
arabayla gelip gidiyosun canım da ..belki kanamayı tetikleyen de bu olabilir.. sonuçta hafif te olsa sarsılmalar oluyor.. ne biliyim.. gerçi doktor da bişi dememiş.. inşallah yukarı doğru gider de kanamaların daha olmaz.. bişi diim mi.. benim arkadaşım da öyle bir gebelik geçirdi..
seni gördükçe o aklıma geliyor.. o da bir kerede hamile kaldı.. eşi yurtdışına çıkmak zorundaydı.. sonracıma kızı da rahim ağzına yakın demişlerdi sürekli istirahat etmesi gerektiğini sölemişti doktor.. hatta mümkünse dışarı çıkma demişti.. belki de 4-5 ay ufak yürüyüş haricinde bişey yapmamıştı ve toparlandı.. son ayda artık gezmeye başladı ve hamileliği boyunca sadece 7-8kg almıştı.. kızı da 3,5kg doğdu :)
yani endişelenme.. herşey çok güzel olacak

hım bu arada kendimde yeni bişi keşfettim.. gözlerim makyaja karşı duyarlı.. yanıyor yaw.. makyaj yapmadığım gün çok rahat oluyorum.. hafif far ve kalem çekiyorum.. rimel falan kullanmam özel durumlar hariç.. alerji yapmayan bişi diyin bana yaw.. loreali geçtim maxfactor aldım.. yine aynı yine aynı... artık yapmıcam makyaj falan.. doğal takılcam alan almış nasılsa

Cnmm senin işin daha zormuş.Hafta içi 2gün akşamları kursa gidiyorum. onun dışında 18.30da evdeyim. Ama saat 21de pilim bitiyo benim. Sanki üstümden dozer geçmiş gibi. Niye böyleyim anlamıyorum. Şu an bile kafam gözlerim fenaa. ama bu bana her zaman oluo. Bünyem çok zayıf(Bi de eve gittiğimde aklımda hep ders çalışmam lazım nasıl yapcam var. O yemek bulaşık bile bana nasıl zor geliyo...

Bebek olursa idealimi gerçekleştirmem çokkk zorrr. Ondan önce başarmam lazım kızlar ltf hem bebek hem iş yolunda gitsin dua edin ltfff Allahım bana bi superwoman olmayı nasip etsin amiinnn. Tabi size deee. Allah işlerinizi rasgetirsin inşşşş
Papatya da içtim tatlım. Biraz rahatlattı çok şükür.

Ya benim kafamda hep "ders çalışmalıyım"olmasa ve bi de erkenden kolumu kaldıramıcak gibi olmasam, günlük yapıcam işlerimi. Anca o zaman olur. İpin ucunu bi bıraktın mı toparlamak çok zor oluyo.Çocukla napcaz kiiiAllah gücünü verir inşşş. Superwoman olucaz böle gitmezzzz

hım bişi daha ekleyim :) ben cumartesi pazar bile çalışıyorum .. dükkanı açalı 3buçük ay olacak toplam 2 pazar dinlendik.. o da dayanamayıp öğleden sonra 4-5 gibi açtık tekrar 3-5 kuruş kazanırız diye..
hem sen daha bebik olayında da yeni sayılırsın.. hemen pes etmek yok.. nezaman olursa.. ama ideallerim var diyorsan hem aile hem ideallerim bir arada yapabilirmiyim diye önce bunu düşün bence.. sonra anne baba sevgisine hasret bir çocuk olmasın seninki.. rabbim inşallah ikisini de idare edebilecek gücü verir sana da.. yanlış anlamanı da istemiyorum ama.. bazen başarı hırsımızı kendimiz anlamadan.. hayatımızdan çok şeyi alıp gittiğini geç farkediyoruz.

Kendi işiniz olunca öle olur hayatım. Babamdan biliyorum. Zor görürdüm yüzünü çocukken. Ama bunlar tutunmaya çalışma dönemleriniz. İnş karşılıklarını alırsınız.

İşte bebekten önce halletmem lazım diye onun için diorum bitanem. Bebek olduktan sonra hem eşime hem de ona vakit ayırmak istiyorum bikaç yıl. Çok yoruldum ama az kaldı inş.

kız kendi yazdıklarımı okuyorum da halimden memnunum aslında.. sonuçta eşimi daha fazla görebiliyorum o yönden şanslıyım.. ama bazen da acep fazla mı görüşüyoruz diyorum didişiyoruz da sık sık... allaha şükür kimseye muhtaç değiliz de.. insanoğlu biraz nankör hep daha fazlasını istiyor biz de çabalıyoruz işte.. evimiz bile yok.. kiradayız.. inşallah rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmaz..

diyetim süper gidiyo dün akşam bakla çok yeşil geldi gözüme doğallığına güvenemedim almadım
onun yerine mantar yaptım o da hafif bişey sonuçta

öğlense yemekte makarna tavuk ve mercimek çorbası ayran vardı
ben sadece tavuk ve ayran aldım
çok iyi hissediyorum kendimi

şimcikkk
ben o işe şöle bi yol burdum
sigarayı bıraktım
200 TL cebime kaldı
o parayı her hafta gelen kadına veriorum
evde elimi hiççç bişeye sürmüyorum artık
sende bişeylerden kısıp bunu kadına verebilirsin

eferim sana güzel gözlü şeker böceği

Ayy işte o süper bişey...Biz 1 yıl öncesine kdr Konya'nın bir ilçesindeydik. O alt katta ben üst katta çalışırdım. Onun işleri daha yoğun olurdu. Ben boş kaldıkça yanına koşardım. Sana çaya geldim derdim. Bazen de o gelirdi. İşe gömülmüşken kafamı bi kaldırırdım karşımda kocişimi görürdüm Hep fazla görüşmek ii değildir derler ama ben özlüyorum o günleri. Şu an anca akşam görüşebiliyoruz. Bi de baby olayı için sözleşme gecelerimiz war işte

Cnm haftalık mı aylık mı 200tl?

haftalıksa ben geleyim craftyyyy

Hihhih Geçen ben ev taşırken sırf camlara 150 tl istediler de ondan didim. Eşime diyorum zaten, zengin olman lazım bu böyle gitmez ben Emine istiyorumm diyee

Koprinacım, bu arada bizim ev de kira, daha yeni arabamıs olduAma borcu var tabe Olsun birlikte olduktan sonra öderiz inş. Allah kuvvet versin.

haftalık 200 oldu şekerim :)
hayır bide işin şu tarafından bakalım
haftalık 200 TL sigaraya nasıl harcarım kız ben :)

hmmm sanırım imkansız
onun için soba bacası gibi bi ağız lazım

seninki kahve fincanı
şeker mi şerbet mi bal acem kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…