Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selam kızlar doktordan geldim ben. yumurta takibine başlayalım dedi. bu salı ve perşembe gidicem. ilaç kullanmiyim mi dedim kolomen falan. şuanda gerek yok zaten 6 ay olmuş korunmayalı bi bakalım yumurta gelişimine dedi. Ay Allahım inşaallah iyi bişeyler olur.

nie öğkk yaaa ben çok severim tavuğu her gün olsa yerim gık demeden.. ki bu kadar sevmeye ben gıdaklamadıysam sana bişicikler olmaz cnm bnm...

çok kötü şirkete gelen yemekler...zor yiyordum zaten bir de üst üste tavuk geldi şu sıralar
kıymalı yemekleri asla yemiyorum burada çorba içemiyorum
salata + pilav makarna sebze yemeklerini yiyorum gelirse tabi

çok kötü şirkete gelen yemekler...zor yiyordum zaten bir de üst üste tavuk geldi şu sıralar
kıymalı yemekleri asla yemiyorum burada çorba içemiyorum
salata + pilav makarna sebze yemeklerini yiyorum gelirse tabi

ayy sevsana hergün pilav yermi..
kıyamam dikkat et kullandıkları yağ falan belli değil yeme evden getir..

ayy sevsana hergün pilav yermi..
kıyamam dikkat et kullandıkları yağ falan belli değil yeme evden getir..

genelde evden getiriyorum ama akşam yemek yapmadım burdaki yemeğe talim

eskiden yiyebiliyordum 2 yıl önce dondurulmuş pizza almıştım evde ısıttık yedik
çok rahatsızlandım hastanelik oldum o zaman
bozuk yeri bana denk gelmiş (kılımdır yemek konusunda )
bir hafta tuvalette yaşadım (ishal- istifra)
20 tane iğne yedim kalbur misali sonra kendime geldim

İki gündür patlamaya hazır bomba gibiyimmm..Ya insanın hiç bişeyi mi rast gitmez yaa offfff
Biri beni sakinleştirsiiiiinnnn

kizlat ben yine kanama gecirdim,hemen dr a uctum,bebegin esi rahime yakinmis,ondan geliyomus kanama,cok sükür bebek iyiydi,naxil korktum anlatamam,dua edin bize olurmu

kizlat ben yine kanama gecirdim,hemen dr a uctum,bebegin esi rahime yakinmis,ondan geliyomus kanama,cok sükür bebek iyiydi,naxil korktum anlatamam,dua edin bize olurmu

geçmiş olsun cnm...dikkatli ol sen yinede..minik poti gerçekten nazlı çıktı :)

Selam kızlar.. hayırlı cumalar.. rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul eder inşallah.. hamiişş olanların bebişleri sağlıcakla gelsin.. olmayanların da göbüşleri tez vakitte dolsun.. amin

nasılsınız bacılar

pötim bol bol dinlen sen.. oğluşunu okula sen mi götürüp getiriyosun ?

tirilaylom.. hayırdır bacım.. bu ne stress.. ?

crafty gı.. 27marta bi yazsana adımı.. listede bir boşluk fark ettim.. :) ilk defa adımı listeye yazdırıyorum.. hayırlısı..

diğer kızlar yeni eski ne var ne yok ?

kız ben yazarken sen yazmışsın.. anlatsan ya ne oldu

Gerim gerim gerginim. Ne işte işlerimi bitirebiliyorum, ne evimde. Her bişi ters gidiyo. Yarın akşama misafirim var bi ton da işim var.Ya ben nasıl hem çalışıp, hem ev hanımlığı yapıp, hem eşlik yapıp hem de ders çalışcammmm Bi de araya çocuk sokcam diyorum onu nasıll yapcaksammm. Yumurta geldi kapıya dayandı. Hem istiyoruuumm, hem istemiyoruumm, ne isticem bilmiyoruuumm

Pöfff...Bi de şu kadın sorunlarından kurtulamadım onu ne yapcam? Fitil kullana kullana bi hoş oldum. Islak ıslak geziyom yaaaSabah akşam fitil..Ağlıcam ağlıyamıyorum. Walla deve kuşu gibi kendimi yatağa gömesim var. İşe gelesim yok. Ama ben ev hanımı da olamam ki:2:

Eşimin de ders çalışması lazım. Yüzüm düşünce etrafımda dolanıp duruyo. Onu da germek istemiyorum, ama acayip gerginim çatlıcam da kime çatlıcammm. Ofuldayıp duran insana da gıcık olurum. Negatifim anam negatifim bu ara nolcam bennn:2:

sagolun kizlar,evet canim oglumu ben getirip göturüyorum,ama yürümüyorum,arabayla birakiyorum,kimseden fayda yok bunu bugün

daha iyi anladim,iki tane eltim var gelipte bi isimin ucundan

tutmuyolar durumumu bildikleri halde,mübarek cuma günü
konusmayayim diyorum,ahhhh ahhh anacigim olsaydi yanimda her
türlü yardimi yapardi,gözü kör olsun gurbetin

Son düzenleme:

kız kıyamam ben sana.. sakin ol kuzum.. çoğumuz çalışan bayanlarız.. anlıyorum sıkıntını.. birşeye kafayı takınca inan işler zorlaşıyor.. bende bir şirkette çalışırken uyuz olduğum bayan patronum vardı.. hem kendi işimi yaparken bir de patronumun yapması gerektiği işleri yapardım ve yine yaranamazdım.. ondan sonr a her sölediği kelime batmaya başladı.. ki zaten ortam da çok gericiydi.. adetim stresten düzensizleşmişti.. bir gün aman dedim ekmek tuz yerim de bunların derdini çekmem diyip ayrıldım işten.. şu anda kendi işyerimizi kurduk eşimle.. okadar borç ve sıkıntı varken bir birimizi idare etmeye çalışıyoruz.. eşim gerginliğini bana fazla belli etmesede anlıyorum onu da ama bende yüzüm hep asık batmaya hazır iğne gibiyim.. biri bişi dese sokacam canını yakıcam gibi oluyorum.. iş ev eş.. idare ediyoruz işte..

bak bahar da geliyor toparlanırsın cnm merak etme.. ben akşamları eve saat 10gibi gidiyorum.. çamaşır ütü ve yemek bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum.. üstüne de bebek için çalışıyorum..
bir papatya çayı iç rahatlarsın.. bukadar takma kafaya hasta edersin kendini kuzum.. tamam mı.. seviyoruz seni.. daha bebekleri doğurup cici bicilerini paylaşıcaz taaaam mı

puff anlıyorum seni. bende bazı zamanlarda aynı bu ruh haline giriyorum ev iş eş üçlüsünü bir arada yetiştiremiyorum. bi de çocuk istiyorum üstüne. işten ayrılsam daha beter olurum psikolojim bozulur diye korkuyorum. amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…