yemekler yinmedimi hala neredesiniz kızlar..
yedim geldim yakında gıdaklamaya başlıcam burdaaaa
ööğğk malesef
nie öğkk yaaa ben çok severim tavuğu her gün olsa yerim gık demeden.. ki bu kadar sevmeye ben gıdaklamadıysam sana bişicikler olmaz cnm bnm...
çok kötü şirkete gelen yemekler...zor yiyordum zaten bir de üst üste tavuk geldi şu sıralar
kıymalı yemekleri asla yemiyorum burada çorba içemiyorum
salata + pilav makarna sebze yemeklerini yiyorum gelirse tabi
ayy sevsana hergün pilav yermi..
kıyamam dikkat et kullandıkları yağ falan belli değil yeme evden getir..
kizlat ben yine kanama gecirdim,hemen dr a uctum,bebegin esi rahime yakinmis,ondan geliyomus kanama,cok sükür bebek iyiydi,naxil korktum anlatamam,dua edin bize olurmu
Amin Koprina. Bir beni sakinleştirsin demiştim. Kimse sallamadı
Gelmicem bi daa size
kız ben yazarken sen yazmışsın.. anlatsan ya ne oldu
pötim bol bol dinlen sen.. oğluşunu okula sen mi götürüp getiriyosun ?
tirilaylom.. hayırdır bacım.. bu ne stress.. ?
crafty gı.. 27marta bi yazsana adımı.. listede bir boşluk fark ettim.. :) ilk defa adımı listeye yazdırıyorum.. hayırlısı..
diğer kızlar yeni eski ne var ne yok ?
Gerim gerim gerginim. Ne işte işlerimi bitirebiliyorum, ne evimde. Her bişi ters gidiyo. Yarın akşama misafirim var bi ton da işim var.Ya ben nasıl hem çalışıp, hem ev hanımlığı yapıp, hem eşlik yapıp hem de ders çalışcammmm Bi de araya çocuk sokcam diyorum onu nasıll yapcaksammm. Yumurta geldi kapıya dayandı. Hem istiyoruuumm, hem istemiyoruumm, ne isticem bilmiyoruuumm
Pöfff...Bi de şu kadın sorunlarından kurtulamadım onu ne yapcam? Fitil kullana kullana bi hoş oldum. Islak ıslak geziyom yaaaSabah akşam fitil..Ağlıcam ağlıyamıyorum. Walla deve kuşu gibi kendimi yatağa gömesim var. İşe gelesim yok. Ama ben ev hanımı da olamam ki:2:
Eşimin de ders çalışması lazım. Yüzüm düşünce etrafımda dolanıp duruyo. Onu da germek istemiyorum, ama acayip gerginim çatlıcam da kime çatlıcammm. Ofuldayıp duran insana da gıcık olurum. Negatifim anam negatifim bu ara nolcam bennn:2:
Gerim gerim gerginim. Ne işte işlerimi bitirebiliyorum, ne evimde. Her bişi ters gidiyo. Yarın akşama misafirim var bi ton da işim var.Ya ben nasıl hem çalışıp, hem ev hanımlığı yapıp, hem eşlik yapıp hem de ders çalışcammmm Bi de araya çocuk sokcam diyorum onu nasıll yapcaksammm. Yumurta geldi kapıya dayandı. Hem istiyoruuumm, hem istemiyoruumm, ne isticem bilmiyoruuumm
Pöfff...Bi de şu kadın sorunlarından kurtulamadım onu ne yapcam? Fitil kullana kullana bi hoş oldum. Islak ıslak geziyom yaaaSabah akşam fitil..Ağlıcam ağlıyamıyorum. Walla deve kuşu gibi kendimi yatağa gömesim var. İşe gelesim yok. Ama ben ev hanımı da olamam ki:2:
Eşimin de ders çalışması lazım. Yüzüm düşünce etrafımda dolanıp duruyo. Onu da germek istemiyorum, ama acayip gerginim çatlıcam da kime çatlıcammm. Ofuldayıp duran insana da gıcık olurum. Negatifim anam negatifim bu ara nolcam bennn:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?