Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

aylık 200 çok uygun bir fiyat...aslında güveneceğim biri olsa bende istiyorum ama..

maşallah diorum mistiii bozulmasın istiorumm, 4 senedir bi kadın bağlayamamıştım.
evim 80 m2 hiçç ıvır zıvırım yok yarım günde bitirio kadın
bi hafta cam bi hafta ütü bi hafta mutfak bi hafta ütü şeklinde planı var
11-12 gibi gelio 5 de gidio
50 TL ii bi rakam oluo böle olunca

hmmm sanırım imkansız
onun için soba bacası gibi bi ağız lazım

seninki kahve fincanı
şeker mi şerbet mi bal acem kızı
aman tanrımmm
bu karşılıklı iltifatlar ne ola ki

aylık 200 çok uygun bir fiyat...aslında güveneceğim biri olsa bende istiyorum ama..

bizim evimiz 1+1 ben de bazen diyorum
birini alıcam diye üstüme atlıyo arkadaşlar

tamam alan küçük ama büyük evlere göre daha çabuk dağılıyo
5 dk da savaş alanına dönüveriyo

Crafty ben ne bilem yaw. Belki marlbora (nasıl yazılıyosa onu da bilmem) içiyon, belki yakıp yakıp yakıp söndürüyodun
Benim camlara 150 istediler diyorum yahuuu

afferin afferin azimle olacak bende dün mantar yaptıydım.. salatanın yanına ii geldi 2-3 kaşık.. mantar hafif diyorsun da .. benimde bildiğim kadarıyla mide mantarı zor sindiriyormuşmuş..

Crafty ben ne bilem yaw. Belki marlbora (nasıl yazılıyosa onu da bilmem) içiyon, belki yakıp yakıp yakıp söndürüyodun

şeyini çıkartmış seninkiler :)
günlükleri 90 normalde kadınların ya
ben sürümden kazanıom :)

cam evde yaşıyosunuz sanırım
o ne öyle valla evlat acısı gibi oturur adamın göğsüne

şimdi kızacaksınız da
ben hiç bişi yiyemiom akşamları
milletin sabah bulanır benim mickey akşam sapıtıo
bi bulantı bi bulantı
sıkıom peyniri ekmeğin arasına
ya da bi çorba
koca da aç kaldı yazık yemek kokusuna tahammülüm yok

afferin afferin azimle olacak bende dün mantar yaptıydım.. salatanın yanına ii geldi 2-3 kaşık.. mantar hafif diyorsun da .. benimde bildiğim kadarıyla mide mantarı zor sindiriyormuşmuş..

olsun daha iyi işte uğraşsın dursun bit kadar kalorisi olan mantarı sindirecem diye :)
hafif derken kalori açısından hafif demiş idim cicim

canım doktoruna bi danışsan
ilaç iyi değil ama belki rahatlatacak önerileri vardır
özellikle proteine dikkat et b vitaminine et met ye iyi pişmiş olsun amma
sonra ca çok önemli süt falan iç ara öğünlerde

Olsun bea o da çeksin. Tek başına mı yaptın çocuuuu

Aslında dediğin doğru sayılır. Cam ev benimki
Demet'teyim. Bilirsiniz belki orda evlerin eşşek kadar camları varr. Ztn taşınırsam önce camlara bakcam bi daa

demeti bilirim 9. caddede oturduk 6 yaşıma kadar
evet çok geniş camları vardır
ve çok katlıdır binalar silmesi de ayrı bi can pazarı

ilaç içmek istemiorum
verdi ilaç yanması için fln
bide yanıyor ki cayır cayır
eti öğlen yemeye çalışıorum
sütü zorlada olsa içiorum onu içmesem minik bi sütlü tatlı ya da meyveli yoğurt yiyorum ama
ölüorum ki sorma

az sürecek inşallah 3-4 hafta dayan
onu ne çok istediğin gelsin aklına
o doğunca, büyüyünce yapacaklarınız... :)

ayrıca cennet anaların ayakları altındadır diye boşuna demiyorlar
annenin kıymetini bi daha anla ara bi seni seviyorum falan de

Son düzenleme:
ay anam hızınıza yetişemedim :) balıklama dalıyorum biryerlerden..
craftym sigarayı hamile kalmadan önce bırakmana çok sevinmiştim.. biri de kocama bıraktırsa.. bırakması için üstüne gitmiyorum.. sadece yanımda içme diyorum çok kötü tıkanıyorum kokusundan.. ama bazen dükkanda dışarısı soğuk diye içiyor kavga ediyoruz sonra da.. küçükken 2-3 yıl boyunca iğnelerle inhalasyonla falan tedavi oldum astımdan.. bazen diyorum senin için mi yedim okadar iğneyi sen beni zehirle diye :) bırbırıbr devam ediyo öle işte..

200lira ad değil ki anam.. ben kendim için hiç ayrıyetten bir masraf yapmıyorum.. bazen diyorum sen kasadan 5 lira ayırabiliyosan sigara için bende 5 alıcam kendime.. biriktiriyorum.. sonra bi ödeme çıkıyor onun ödüyoruz

hem bacım vitamin olayına gireyim.. geçende seda sayanda bir doktor çıktıydı.. hamilelere calsiyum için de sütü faazla önermiyorum dedi.. bol miktarda kalsiyum içeren sebzeleri tüketmeleri daha ii dedi..
protein fln neyim de anlattı işte et kesinlikle iyi haşlanmış olacak.. ızgaradan çekinin dedi..

az sürecek inşallah 3-4 hafta dayan
onu ne çok istediğin gelsin aklına
o doğunca, büyüyünce yapacaklarınız... :)

ay şükür kusma yok akıllım yaa
ben halime bin kere şükrediorum millet yollarda iş yerlerinde kusuo çekio o bulantıyı
ben yine evimdeyim hiç diilse

bende bugün öğlen yeşil mercimek yemeği yedim
akşama yazdan dolaba koyduğum taze fasülye yemeği salata yoğurt yicem az öncede 2 tane elma yedim kendimi 2 kilo zayıflamış hissediyorum
yarın da yeşil çay alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…