Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

günaydin kizlar,bugün testimiz var,bebegin ölcümleri yapilacak,insallah bisey cikmaz,dualarinizi eksik etmeyin
allahın izniyle hiç bişeycik çıkmıcak poticim kalbini ferah tut teyzeleri dua ediyo ona ve hamiş olan herkese rabbim hepinizi korusun

yok canım abartmam..bana haftada bir yapsam yetecek.. çok sıkıldım toplamaktan başım ağrıyor.
öncesinde de ısı koruyucu sürüyorum uçlarına da ayrı koruyucu sürüyorum

aa bak o kremden hiç haberim yok
ne güzel ama sen yine de fazla kullanma cnm ne de olsa yıpratır..

cnm bu testler hamilelere mi yapılıyor sadece elisa testi mikrobiyal bir test diye biliyorum?
Kızlar gebelik öncesi hangi testler yapılıyor ?ne bileyim anne adayında kan değerleri şeker tansiyon vb bakılması gerekmez mi ben hiç yaptırmadım?:26::26:

mistik pötik craftik bıduukkk kızlar sız nasılsınız

selam cnm..ben iyiyim yorgunluk dışında tabi.kolumu kaldıracak halim yok...
sizlerde ne var ne yok..
oh ne güzel hamilelerimizin bebeklerinden haberler gelmeye başladı.potim senin bebeğininde sağlık haberlerini alıcaz hiç meraklanma.

nolsun cnam aynı tas aynıhamam pazartesı günü işler yogun ama szı de özledim bi oraya bı buraya girip çıkıyorum

elisa testi aids için yapılıyor canım hamilelikle ilgisi yok
bu hastane daha öncede bronşit olduğumda yapmıştı belki prosedür gereğidir bilmiyorum
tansiyonuma baktı şeker için sonra test yapılıyo yükleme filan

günaydın kızlarrr

canlanın ruhunuzu sıkmayın
sizi mutlu eden şeyleri aklınıza getirin

Valla sabah sabah moralim bozuldu en yakın arkadaşım geçen hafta hamiş haberini aldım bugün kanaması varmış düşük yapıyorum galiba dedi..Çok üzüldüm ilk gebeliğinde down sendromu yüzünden düşük doğum yapmıştı.
Beni soruyor ne yaptın diye .Böyle olacaksa hiç hamile kalma diyor.

bencede öyl olcaksa hiç olmasın tabi

selam kızlar iyi haftalar...
yoğun bir haftasonu geçirdim.. çok mu çalıştın diceksiniz hayır :)
cumartesi yeğenin doğum günü vardı saat 17gibi kapattık.. sonracıma orada takıldık biraz.. pazar da açmamaya karar verdik.. öğleden sonra kaynanacuma gittik onları aldık eşimin teyzesine gittik.. 2-3 saat oturduk sonracıma kaynanamları eve bırakalım dedik bizim arabayla gitmiştik, bıraktık bunları.. keçiörende gazino durağına yakın oturuyorlar.. biz belediyenin oraya varmışız telefon geldi .. kapıyı açamıyoruz, sürgüsü üstüne kapanmış diye.. neysem geri döndük.. dışardan sürgüyü kırmak zorunda kaldık, hiç içeri girmeden geri döndük saat 20 sularında.. tam ana caddeye çıkıcaz.. zırt telefon geldi.. kaynanam arıyor.. hırsız girmiş eve.. hemen yine geri döndük.. sanırım hırsız yeni girmişti camdan pimapenden girmiş 1.kat.. girişin üstü.. 5bin'e yakın değeri olan altınları çalınmış kaynanacımın.. gittik ki kadın ağlıyor.. gitti altınlarım gitti.. doyamadan gitti.. abuk subuk hareketler zaten hiç soğukkanlı değildir.. biz sakin sakin inceledik ellemeden hiç biryeri hemen polise haber verdik, rapor tuttular.. parmak izi çıkmadı eldivenle gelmiş it herif.. paraya falan dokunamamış.. salonun camı da açıktı yatak odasının da diğer taraflara girememiş... kaynanam da illa burda kalın dedi bu gece.. ben uyuyamam bu evde diye falan.. oysa kocası da yanında yani..

öyle bir haftasonu işte.. ama bişi diim mi ben altınların gittiğine hiç mi ama hiç üzülmedim.. hak etti onu o.. altın için acaip açgözlülük yapardı.. daha 1 aylık evliyken adama bir sürü altın aldırmıştı.. allah büyük gene fazla bişi demiyim de.. o hırsıza da onlardan faydalanması nasip olmaz inşallah.. siz siz olun evinizde takmadığınız altınları bırakmayın

geçmiş olsun canım kayınvalidene üzülmedim ama adamcağızın emeklerine paracıklarına olmuş olan ona üzüldüm

siz siz olun evinizde takmadığınız altınları bırakmayın

çıkaracağımız ana fikri de yazmışsın koprim
şaka bi yana geçmiş olsun kaynananı sevmesem de üzüldüm sonuçta mağdur olmuş

benim kanama ctesi başladı bu ara kızlar
paylaşamadım sizinle ama pazar sabahı rüyamda işçi servisinde oturduğum koltuğu ıslattığımı gördüm
çok berbat durumdaydım bi uyandım kanama çok yoğun neredeyse bütün yatak kırmızıya boyandı
yeni bi yatak almamız gerekiyo sanırım:44:

Geçmiş olsun cnm...Aksiyon dolu bi haftasonu olmuş.Ben de durduk yere kavga ettim kocişle..
Bnm kötü bi huyum var benım dışımda biri ile vakit geçirirse kocam kıskanıyorum ..C.tesi kuzeni askerde onu gezdrdi yedirdi teslim etti birliğine .Ben evde geçirdim bilerek bakalım pazar günü bana nasıl bir gün geçirtecek diye.
Ben çıkalım demesem çıkmayacak ,cnm sıkılıyo bunaldım falan dedim çıktık bana soruyo ne yapalım diye ama isteksiz isteksiz ..Dolandık deli dana gibi.baktım tık yok en sonunda patladım sen dün tükettin tabi enerjini paranı yedin içtin gezdin bana kalmadı dimi diye..
O da kızdı nerden çıkarıyosun sana soruyırum ne istersen onu yapalım diye yine yaranamıyorum dedi
H:aklı aslında bnm derdim neden c.tesi yi de bnm le geçirmediği ama söyleyemiyorum tabi.Pzar da isteksiz görünce kavga çıkarttım işte.5 yıl bitti hala böyle takıntılarım var kimseyle paylaşamıyorum ne yapacam ben.Ailesini arkadaşlarını çok kıskanıyorum ondan .Bendn daha fazla değer veriyor beni boşluyor diye kuduruyorum ..

Kızlar hepinize günaydın ve iyi haftalar diliyorum
Kanka seninle görüşemiyoruz artık çok yoğunsun sanırım pek gelmiyorsun
nasılsın canım nasıl gidiyor.

Geçmiş olsun koprinam Allah korusun herkesi kötülüklerden
ama ben şuna inanıyorum zekat çok önemli malı koruyan zırhtır zekat ben cok dıkkat ederım...
size bişi anlatayım
ben adamıştım (öğrendım kı boyle adamak ta iyi degılmıs) evlendıgımde bı koyunkescem dıye hep erteledık borçlar fılan vardı
kararlastırdık kurban parasını ayarladık evde bıraktık.. bu da ayrı salaklık da neyse..
pazar günü adak kesmeye gıdılcektı..
cumartesi eve hırsız girmiş ufak tefek bişiler gitti ama çekmecede duran kurban parasını alamamış altınları fılan da alamamış sagolsun yan komsumuz gunduz saatınde eve gelmedıgımızı bıldıgı için (işteydık o cumartesı) çıkıp bakmış hırsızlar kaçmış.
aynen bizim olayda da parmak ızı bıulunmadı ellerınde eldıven oldugunu görmüş komşu..
o olaydan sonra zekatlarımıza cok dıkkat edıyoruz tavsıyem sızler de edin kızlar
o para adak parası olmasaydı korunmazdı dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…