allahın izniyle hiç bişeycik çıkmıcak poticim kalbini ferah tut teyzeleri dua ediyo ona ve hamiş olan herkese rabbim hepinizi korusungünaydin kizlar,bugün testimiz var,bebegin ölcümleri yapilacak,insallah bisey cikmaz,dualarinizi eksik etmeyin
günaydın kızlar hayırlı haftalar :79::79::79:
hastaneden geldim şimdi ay çok kalabalıktı
bebişimin kesesini gördüm içim rahatladı inandım artık hamile olduğuma
haftasonu da özel doktoruma gidip kalp atışını dinleyeceğim inşallah
yok canım abartmam..bana haftada bir yapsam yetecek.. çok sıkıldım toplamaktan başım ağrıyor.
öncesinde de ısı koruyucu sürüyorum uçlarına da ayrı koruyucu sürüyorum
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
ben özel doktoruma gitmeyi bekleyemedim ona haftasonu gidicem inşallah
çalıştığım yere çok yakın bir devlet hastanesi var bundan sonra tahlillerimi orada yaptırırım düşüncesi ile gittim doktor hemogram idrar hormon ve elisa testi yazdı hemen öğlen alıcam sonuçlarımı
mistik pötik craftik bıduukkk kızlar sız nasılsınız
selam cnm..ben iyiyim yorgunluk dışında tabi.kolumu kaldıracak halim yok...
Sizlerde ne var ne yok..
Oh ne güzel hamilelerimizin bebeklerinden haberler gelmeye başladı.potim senin bebeğininde sağlık haberlerini alıcaz hiç meraklanma.
cnm bu testler hamilelere mi yapılıyor sadece elisa testi mikrobiyal bir test diye biliyorum?
Kızlar gebelik öncesi hangi testler yapılıyor ?ne bileyim anne adayında kan değerleri şeker tansiyon vb bakılması gerekmez mi ben hiç yaptırmadım?:26::26:
Nası depresif ve uyuz bigün bu pazartesi ya
Valla sabah sabah moralim bozuldu en yakın arkadaşım geçen hafta hamiş haberini aldım bugün kanaması varmış düşük yapıyorum galiba dedi..Çok üzüldüm ilk gebeliğinde down sendromu yüzünden düşük doğum yapmıştı.
Beni soruyor ne yaptın diye .Böyle olacaksa hiç hamile kalma diyor.
bencede öyl olcaksa hiç olmasın tabi
selam kızlar iyi haftalar...
yoğun bir haftasonu geçirdim.. çok mu çalıştın diceksiniz hayır :)
cumartesi yeğenin doğum günü vardı saat 17gibi kapattık.. sonracıma orada takıldık biraz.. pazar da açmamaya karar verdik.. öğleden sonra kaynanacuma gittik onları aldık eşimin teyzesine gittik.. 2-3 saat oturduk sonracıma kaynanamları eve bırakalım dedik bizim arabayla gitmiştik, bıraktık bunları.. keçiörende gazino durağına yakın oturuyorlar.. biz belediyenin oraya varmışız telefon geldi .. kapıyı açamıyoruz, sürgüsü üstüne kapanmış diye.. neysem geri döndük.. dışardan sürgüyü kırmak zorunda kaldık, hiç içeri girmeden geri döndük saat 20 sularında.. tam ana caddeye çıkıcaz.. zırt telefon geldi.. kaynanam arıyor.. hırsız girmiş eve.. hemen yine geri döndük.. sanırım hırsız yeni girmişti camdan pimapenden girmiş 1.kat.. girişin üstü.. 5bin'e yakın değeri olan altınları çalınmış kaynanacımın.. gittik ki kadın ağlıyor.. gitti altınlarım gitti.. doyamadan gitti.. abuk subuk hareketler zaten hiç soğukkanlı değildir.. biz sakin sakin inceledik ellemeden hiç biryeri hemen polise haber verdik, rapor tuttular.. parmak izi çıkmadı eldivenle gelmiş it herif.. paraya falan dokunamamış.. salonun camı da açıktı yatak odasının da diğer taraflara girememiş... kaynanam da illa burda kalın dedi bu gece.. ben uyuyamam bu evde diye falan.. oysa kocası da yanında yani..
öyle bir haftasonu işte.. ama bişi diim mi ben altınların gittiğine hiç mi ama hiç üzülmedim.. hak etti onu o.. altın için acaip açgözlülük yapardı.. daha 1 aylık evliyken adama bir sürü altın aldırmıştı.. allah büyük gene fazla bişi demiyim de.. o hırsıza da onlardan faydalanması nasip olmaz inşallah.. siz siz olun evinizde takmadığınız altınları bırakmayın
siz siz olun evinizde takmadığınız altınları bırakmayın
cumartesi yeğenin doğum günü vardı saat 17gibi kapattık.. sonracıma orada takıldık biraz.. pazar da açmamaya karar verdik.. öğleden sonra kaynanacuma gittik onları aldık eşimin teyzesine gittik.. 2-3 saat oturduk sonracıma kaynanamları eve bırakalım dedik bizim arabayla gitmiştik, bıraktık bunları.. keçiörende gazino durağına yakın oturuyorlar.. biz belediyenin oraya varmışız telefon geldi .. kapıyı açamıyoruz, sürgüsü üstüne kapanmış diye.. neysem geri döndük.. dışardan sürgüyü kırmak zorunda kaldık, hiç içeri girmeden geri döndük saat 20 sularında.. tam ana caddeye çıkıcaz.. zırt telefon geldi.. kaynanam arıyor.. hırsız girmiş eve.. hemen yine geri döndük.. sanırım hırsız yeni girmişti camdan pimapenden girmiş 1.kat.. girişin üstü.. 5bin'e yakın değeri olan altınları çalınmış kaynanacımın.. gittik ki kadın ağlıyor.. gitti altınlarım gitti.. doyamadan gitti.. abuk subuk hareketler zaten hiç soğukkanlı değildir.. biz sakin sakin inceledik ellemeden hiç biryeri hemen polise haber verdik, rapor tuttular.. parmak izi çıkmadı eldivenle gelmiş it herif.. paraya falan dokunamamış.. salonun camı da açıktı yatak odasının da diğer taraflara girememiş... kaynanam da illa burda kalın dedi bu gece.. ben uyuyamam bu evde diye falan.. oysa kocası da yanında yani..
öyle bir haftasonu işte.. ama bişi diim mi ben altınların gittiğine hiç mi ama hiç üzülmedim.. hak etti onu o.. altın için acaip açgözlülük yapardı.. daha 1 aylık evliyken adama bir sürü altın aldırmıştı.. allah büyük gene fazla bişi demiyim de.. o hırsıza da onlardan faydalanması nasip olmaz inşallah.. siz siz olun evinizde takmadığınız altınları bırakmayın
canim cok sevindim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?