Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bende çok severim zeynep ismini kızım olursa zeynep yaren koycam inşallah hem kızımlada uyumlu olcak kızımın adı da ceren

canım bence kızın olacak adınıda zeynep koyacaksın

bende çok severim zeynep ismini kızım olursa zeynep yaren koycam inşallah hem kızımlada uyumlu olcak kızımın adı da ceren

Zeynep ismini çook severim ama hiç koymayı düşünmedim ben biraz daha böyle az duyulmuş bir isim bulmayı düşünüyodum.Gerçi ananem derdi hep zeynep koy adını diye şimdi aklıma geldi..
ayyy kızım olsunda 2 isim koyarım artık..
eşim çok umutlu bu aydan sanki olacakmış gibi konuşuyo hep..inş hayal kırıklığına uğratmam onu

işte böyle idare etsen bir dert etmesen ayrı dert

iyi niyeti suistimalden başka birşey değil şu an yaptıkları.dün akşam hanım efendinin arkadaşının doğum günü için erken çıktığımızda iş yoktu sanki.bugün bana gelince iş çıktı.çok fena sinirliyim şu an.arıycam patronu söylüycem...

biz kendimizi ifade etmeyi beceremiyor muyuz diye düşünmeye başladım
ya da çok düşünceliyiz başkalarını düşünmekten kendimize vakit kalmıyor

iki haftadır benim bölümümde çalışan arkadaşım cumartesileri işe gelmiyor
ve bunu bana söyleme zahmetinde bile değil
ben yarım saat erken çıkacak olsam etrafta hiç bir iş bırakmıyorum
üstelik geldiğimde de masamı işler birikmiş, dağılmış buluyorum
bugün inat ettim onun hiçbir işini yapmayacağım
hergün ayrı bir işi çıkıyor
bir de erkek adamsın sen ota boka izin alınır mı ya bıktım valla

kayınvaliden de demesin her cumartesi erken çıkar bugünü buldu işi diye:44:

aman derse desin tınnnn

kaynanama iyice sinir olmaya başladım ya kızlar bi aklı verin nolur takmış durumdayım kadına evliliğimizin ilk yıllarında beni hiç istemedi ben daha 17 yaşındaydım yönetmeye çalıştı beni eşim izin vermedi tabi çok büyük kavgalarımız olmadı ama çok sıcak ta olmadık taaki 2 sene önceye kadar kayınpeder rahatsızlanınca dr işlerini hep ben ayarladım ben ilgilendim birden istenen gelin oldum
şimdi kaynanam ameliyatlı herşeyi benim yapmamı istiyoyarın kaynım dr götürcek sende gel diyo gelmicem dedim defalarca yok anlamıyo bende inada bindirdim
bende bişey isteyince beynim geri sarıyo 16 sene önceki bana yaptığı şeyleri hatırlıyıp ağğlıyorum sinirim çok bozuldu uzak dur derseniz olamıyo malesef aynı binadayız
niye herşeyi benden istiyo bu kadın 3 tane gelini var bi insanada bu kadar yüklenilmez yaaa
gelinğimi istediğim gibi almadı gelinğiniğin altına siyah ayakkabı aldı hep onlar aklımda yaa noluyo bana

bu arada kayınpederim yeni öldüğü için sesimizide çıkaramıyoruz dul kaldı sonuçta benim sinir olduğum konuda eltimin evinde yaşayıp herşeyi benden istemesi onun çocuklarını okuttular dersanelere gönderdiler birini evlendirdiler benim bi tane var allaha şükür ihtiyacım da yok diye bizi sabancı zannediyolar
tabiki yapıcaz bakıcaz eşimin annesidir kabul de başkasının evinde kalırken onun çocuklarına bakarken okuturken iyide doktora giderken yada herhangi başka durumlarda beni aramasın artık yeter

günaydın kızlar nerdesiniz yeni topikmi açtınız haberim yok, niye kimse yok:18:

günaydın güzelleerrr
ankarada çok gıcık bi hava var bir de pazartesi olması eklenince of geçmez bugünnn

bende korktum herkes tpiği kapamış girmiş sandım, zor buldum googledan arattım

günaydin kizlar,bugün testimiz var,bebegin ölcümleri yapilacak,insallah bisey cikmaz,dualarinizi eksik etmeyin

günaydın kızlar hayırlı haftalar :79::79::79:
hastaneden geldim şimdi ay çok kalabalıktı
bebişimin kesesini gördüm içim rahatladı inandım artık hamile olduğuma
haftasonu da özel doktoruma gidip kalp atışını dinleyeceğim inşallah

Günaydın Bayanlaarr,
Dün akş 21.30'da yattım sabahı buldum:44:Hala da yorgunum. Ah bir ev hanımı olasım var ki sormayın gitsinn

günaydin kizlar,bugün testimiz var,bebegin ölcümleri yapilacak,insallah bisey cikmaz,dualarinizi eksik etmeyin

canımm güzel haberlerle gel
minik potinin herşeyi güzel çıkacak inşallah

maşallah canım
doğumunu da görelim sağlıkla

ben de doktora gidecektim bak unutmuşum
akşama randevu alacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…