selam kızlar iyi haftalar...
yoğun bir haftasonu geçirdim.. çok mu çalıştın diceksiniz hayır :)
cumartesi yeğenin doğum günü vardı saat 17gibi kapattık.. sonracıma orada takıldık biraz.. pazar da açmamaya karar verdik.. öğleden sonra kaynanacuma gittik onları aldık eşimin teyzesine gittik.. 2-3 saat oturduk sonracıma kaynanamları eve bırakalım dedik bizim arabayla gitmiştik, bıraktık bunları.. keçiörende gazino durağına yakın oturuyorlar.. biz belediyenin oraya varmışız telefon geldi .. kapıyı açamıyoruz, sürgüsü üstüne kapanmış diye.. neysem geri döndük.. dışardan sürgüyü kırmak zorunda kaldık, hiç içeri girmeden geri döndük saat 20 sularında.. tam ana caddeye çıkıcaz.. zırt telefon geldi.. kaynanam arıyor.. hırsız girmiş eve.. hemen yine geri döndük.. sanırım hırsız yeni girmişti camdan pimapenden girmiş 1.kat.. girişin üstü.. 5bin'e yakın değeri olan altınları çalınmış kaynanacımın.. gittik ki kadın ağlıyor.. gitti altınlarım gitti.. doyamadan gitti.. abuk subuk hareketler zaten hiç soğukkanlı değildir.. biz sakin sakin inceledik ellemeden hiç biryeri hemen polise haber verdik, rapor tuttular.. parmak izi çıkmadı eldivenle gelmiş it herif.. paraya falan dokunamamış.. salonun camı da açıktı yatak odasının da diğer taraflara girememiş... kaynanam da illa burda kalın dedi bu gece.. ben uyuyamam bu evde diye falan.. oysa kocası da yanında yani..
öyle bir haftasonu işte.. ama bişi diim mi ben altınların gittiğine hiç mi ama hiç üzülmedim.. hak etti onu o.. altın için acaip açgözlülük yapardı.. daha 1 aylık evliyken adama bir sürü altın aldırmıştı.. allah büyük gene fazla bişi demiyim de.. o hırsıza da onlardan faydalanması nasip olmaz inşallah.. siz siz olun evinizde takmadığınız altınları bırakmayın
Kızlar benim karnım çatlıycak gibi Yine kist mi var acaba? Daha 2 ay önce 2 kistim görünmüştü ve en son muayenemde gitmişlerdi. Ama yumurta oluştuktan sonra yine kist oluşmuş olmasından korkuyorum. Niye sürekli oluyo ki bende acaba
Arkadaşlar benim 20 martta regl olmam gerekiyoru. ancak 1 hafta erken oldum. 3 gün boyunca damla damla geldi. ve normalden çok az geldi. acaba hamile olabilir miyim :44:
Kızlar hepinize günaydın ve iyi haftalar diliyorum
Kanka seninle görüşemiyoruz artık çok yoğunsun sanırım pek gelmiyorsun
nasılsın canım nasıl gidiyor.
mediiiim nasılsın kızz seni ne zamandır göremiyorummmmm özlettin kendinii gerçi bende pek giremedim
İİ CANOM EROTİK CANOM
SEN NASILSIN BAKALIM
NASI GIDIYOR BEBİŞLİ BEBİŞLİ
koprinaaa bu işte bi yanlışlık var
DİYETTEN ÖNCE TOK KARNIMA 75 KİLOYDUM
DİYETİN 3. GÜNÜNDE AÇ KARNIMA 75 KİLOYUM
diyet yapmasam mı ki ben
daha iyi olr sanki
tadılat yarım bırakıldı kopiş yaşimcik özüme dönem :) mediii kız acaip özlettin kendini kız.. tadilatınız bitti mi bari? daha sık görürüz inşallah artık
iyiyim canım ne olsun kusmaktan aç kalıyorum bazen mutfaga giremiyorum yarın izmire uçuyorum annemin yanına yani bir dokun bin ah işit ama bulantılarımla kusmalarımla genede mutluyum bebiş çok iyi sen anlat nasılsın iyimisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?