Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

cnm geçmiş olsun..üzücü bir durum .... annemlerin evinede girmişti bir keresinde annemin dolabından bütün pedleri tek tek açıp içine bakıp atmış yatağın üstüne.çekmecedeki parayı görmemiş ama sadece benim kırık bir künyem vardı.satsan para etmez birşey onu alıp gitmişti

Kızlar benim karnım çatlıycak gibi Yine kist mi var acaba? Daha 2 ay önce 2 kistim görünmüştü ve en son muayenemde gitmişlerdi. Ama yumurta oluştuktan sonra yine kist oluşmuş olmasından korkuyorum. Niye sürekli oluyo ki bende acaba

adetine ne kadar var??

Arkadaşlar benim 20 martta regl olmam gerekiyoru. ancak 1 hafta erken oldum. 3 gün boyunca damla damla geldi. ve normalden çok az geldi. acaba hamile olabilir miyim :44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim 20 martta regl olmam gerekiyoru. ancak 1 hafta erken oldum. 3 gün boyunca damla damla geldi. ve normalden çok az geldi. acaba hamile olabilir miyim :44:

Valla cnm okuduklarıma göre üstüne görme tıpkı senın yazdığın gibi oluyor.Bence hamile olabilir sin...
İdrar testi yaptın mı?gerçi yine de erken biraz bekleyip test yap istersen.

Valla canım çoğu kişi havalardan dedi.. mevsimsel değişklikten olmuş olabilir filan dediler.
Evet bu tür şeyler bazen olabiliyor ama ben yinede içimin rahat etmesi açısından kan testi
Yaptırdım. Akşama alıcam sonuçları...

Peki arkadaşlar sizin aranızda varmı hiç bu şekilde hamile kalan ?

mediiiim nasılsın kızz seni ne zamandır göremiyorummmmm özlettin kendinii gerçi bende pek giremedim

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum.. gece bende uyuyamadım.. sanki hırsız geri gelecekmiş gibime geldi.. tam karıştıramadan gitmiş ya, allah büyük.. bana geliyor ki kaynanam okadar altını haketmiyor.. tamam gerçekten zamanında çekmiş olabilir ama aşırı bencil..
ay kadın, ben doyamadım altınlarıma diye ağlar mı yaw..
medim de zekat konusunu açınca şu aklıma geldi
evlenmeden önce hep kardeşlerine ona buna derdi ki bu sene zekatınızı fitrenizi bana verin, yetimiz falan .. ayol oturup ta şükretmez mi bir insan haline.. senden bin kat kötü durumda ihtiyacı olan var bunlara.. gidip 200-300 liralık vichynin kremlerini alabiliyorsan demek ki acınacak halde değilsin.. eskiden mırıldanırdı yok yeşillik yemem lazım alamıyoruz falan (alamıyoruz değil mutfak alışverişi için verdiğimiz parayı kendi bakımına harcardı)
her çarşamba pazara gidilirdi yeşillik için özellikle.. bunu da derdi sonra.. hey allahım yarabbim sen büyüksün.. ama hiç üzülmedim altınların çalındığına hiççç...
adam(cici kayınbabam) anlatıyor.. gittik kuyumcuya kırık bir yüzük vardı güya yaptırmaya yapılırsa diye.. kadın yapışmış kırmızı taşlı bir altın yüzüğe .. fiyatı da 250-300tl civarında.. diyor taktı parmağına çıkarmak istemiyor aldım bende diyo.. okadar utandım ki..
neyse uzatmayayım yine.. allah evimizi korusun..

şimcik özüme dönem :) mediii kız acaip özlettin kendini kız.. tadilatınız bitti mi bari? daha sık görürüz inşallah artık

İİ CANOM EROTİK CANOM
SEN NASILSIN BAKALIM
NASI GIDIYOR BEBİŞLİ BEBİŞLİ

iyiyim canım ne olsun kusmaktan aç kalıyorum bazen mutfaga giremiyorum yarın izmire uçuyorum annemin yanına yani bir dokun bin ah işit ama bulantılarımla kusmalarımla genede mutluyum bebiş çok iyi sen anlat nasılsın iyimisinn

koprinaaa bu işte bi yanlışlık var
DİYETTEN ÖNCE TOK KARNIMA 75 KİLOYDUM
DİYETİN 3. GÜNÜNDE AÇ KARNIMA 75 KİLOYUM

diyet yapmasam mı ki ben
daha iyi olr sanki

canoom ayy maşallah 11. haftandasın süper zaman ne çabuk geçiyor yaa maşallah maşallah
kusma olayı kötü ama ya uff Allah yardımcın olsun yavrun sağlıklı olsun da onlar katlanılır şeyler değil mi

şimcik özüme dönem :) mediii kız acaip özlettin kendini kız.. tadilatınız bitti mi bari? daha sık görürüz inşallah artık
tadılat yarım bırakıldı kopiş ya
hazıranda devam etcekmıs
ulen bu nası iş anlamadım ben ..
ama girebılıyorum artık topişe :)

kusman olmasına şükret bulanıp bulanıp kusmayanlar var ya o daha kötü
Çabuk bıtsın inş.
ben nasıl olim iyyim şekerim bi degısıklık yok durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…