Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

canim cok sevindim,

Günaydın herkese...

Yeni bir hafta daha.Ovulasyon bitti şimdi sıra uzun bekleyişte..Günler geçmez artık bana..:18::18:

günaydın medicik hayırlıdr kaynanandan nefret ettiğini yazdın nedenini yazmadın
sinirin geçti inşallahh:26:
canımcım aman kaynana işte anlatmaya bile değmez sinirini bozuyolar insanın .. iyiyim şimdi unuttum onu

Günaydın herkese...

Yeni bir hafta daha.Ovulasyon bitti şimdi sıra uzun bekleyişte..Günler geçmez artık bana..:18::18:
aynen benımde ov. gunum dündü.. bugun acayıp kasıgım agrıyo adetıme 1 gün kalmış hissi var
adam da sagolsun ilaçlardan saldırgan hale geldi
hafta sonu gelsın evımde rahat edıyım dıye dusunurkeeen
her gün banyo yapmaktan imanım gevredi
hadi banyo neyse de kremlen saçı fönle mönle amaaaaan ev işleri oldugu gibi kaldı

günaydın canım hoşgeldin :80::80::80:

hosbulduk sevsenacıgım tebrık ederım kese gorunmuş hayırlı ömürlü ola inşallah

Son düzenleme:
aynen benımde ov. gunum dündü.. bugun acayıp kasıgım agrıyo adetıme 1 gün kalmış hissi var
adam da sagolsun ilaçlardan saldırgan hale geldi
hafta sonu gelsın evımde rahat edıyım dıye dusunurkeeen
her gün banyo yapmaktan imanım gevredi
hadi banyo neyse de kremlen saçı fönle mönle amaaaaan ev işleri oldugu gibi kaldı

evet çok sık banyo yapınca saçlar yıpranıor.Benımde jöleleme derdim var 1 saat ..

günaydın canım hayırlı olsun, bizde yarın gidip keseyi görecez inşallah

sağol canım rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
bende fön çekmekten bıktım artık gidip düzleştirici aldım
akşam hiç uğraşmadan çabucak yaptım saçımı
boşuna uğraşıyormuşum bu kadar zamandır fön çekicem diye ben şekilden şekile giriyordum

cnm düzleştiricilerden uak durmanı tavsiye ederim.Mecbur kalmadıkça kullanma..Benım saçlarımı mahvetti,kuruttu yıprattı zor toparladım.

günaydın canım hayırlı olsun, bizde yarın gidip keseyi görecez inşallah

hayırlı haberlerini bekliyorum canım
ben özel doktoruma gitmeyi bekleyemedim ona haftasonu gidicem inşallah
çalıştığım yere çok yakın bir devlet hastanesi var bundan sonra tahlillerimi orada yaptırırım düşüncesi ile gittim doktor hemogram idrar hormon ve elisa testi yazdı hemen öğlen alıcam sonuçlarımı

Kızlar günaydın,
bugün kan testi yapacam, normalde bugün adet olmam gerekirdi hiç belirti yok ama akıntım çok neolacak çok heyecanlıyım, çok:18::18::18:

cnm düzleştiricilerden uak durmanı tavsiye ederim.Mecbur kalmadıkça kullanma..Benım saçlarımı mahvetti,kuruttu yıprattı zor toparladım.

yok canım abartmam..bana haftada bir yapsam yetecek.. çok sıkıldım toplamaktan başım ağrıyor.
öncesinde de ısı koruyucu sürüyorum uçlarına da ayrı koruyucu sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…