Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bugün ogluma soyledik cok sevindi,

ay ne güzel bir duygudur onun içinde :) ben hatırlıyorum annem hamileyken hep annemle top oynayalım derdim.. (kardeşimle) yaşım 8di çok sevinmiştim :) herkesin kardeşi ablası vardı ben yalnızdım.. hatta bana söylediklerinde arkadaşlarıma trip yapmıştım benim kardeşim olcak size ihtiyacım yok diye çocukluk işte :)

canım benim inşallah herşey yolundadır.. çok ta sıkıntı yapma..
saolasın canım benim
iyi yapmışsın gülüm yaaa
klomen fln verir belki o ii olur
yumurta takibi falan yapar belki 6 ay oldu geriliyorum sanki olmadıkça
kuzum benim adama spermiyogram gerkmez dimi ya hani bi tane oldu ya kendisi yaptırmaz zaten yani çok zor ikna etmem

saolasın canım benim

yumurta takibi falan yapar belki 6 ay oldu geriliyorum sanki olmadıkça
kuzum benim adama spermiyogram gerkmez dimi ya hani bi tane oldu ya kendisi yaptırmaz zaten yani çok zor ikna etmem

öyle düşünme canım.. erkeklik taslamasın.. sonuçta 20sinde ki gibi değil, ona bakarsan sende hamile kaldın ozaman.. şimdi niye kalamıyosun belki sorun eşindedir.. belli mi olur kuzum.. eşin de bir test yaptırsın 5-10 dakkalik işi var en fazla.. töbe töbe.. biz baktırmadığımız yer kalmıor onlar iki damla tohum verecek diye deli oluyolar..

adetine ne kadar var??

Ben geldim kızlar.
Cnm öncelikle adetime 5gün var....Son mesajımda yazmıştım karnım çatlıcak gibi diye. Bi de en son şey olayında accaip yanmam olmuştu ve sonrasında kahverengi bişiler gelmişti
Korktuk eşimle öğleden sonra hemen doktoruma gittim. Kist mist yok şükür. Şişkinliğim de o son olaydaki durum da iltihabımdanmış. İltihabım için ilaç kullanıyodum ondan dolayı olmuş. Yani ilaç iltihabı sökmeye başlamış demek oluyomuş...Nasıl rahatladık bilemezsiniz.

ayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim

nice yaşlara pötimmm... şu anda sana sağlıklı hamilelik ve bebekten başka birşey dilemek aklıma gelmiyor.. ailenle nice huzurlu sağlıklı yıllara

ayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim
çocukların ve eşinle nice mutlu sağlıklı huzurlu bol paralı bi ömür diliyorum inşallah

sorunun bende olduğunu düşünüyorum canım o yüzden ilk önce benim detaylı taramadan geçmem lazım malum yaş 33 bide troitim var onları bi halledeyim bende bişey çıkmazsa o zaman kolundan tutup götürcem

hayırlısıyla canım.. bir tahlillerin kontrollerin yapılsın da bizimle de paylaşırsın

teşekkür ederim canım
benden de pamuk gibi bebek çıkmaz diye düşünüyorum tenim beyaz ama saç baş simsiyah
eşimde esmer tenli

valla hiç belli olmaz canım
benim eltim de senin gibi hatta esmer bile sayılabilir kaynım biraz beyaz tenli sayılabilir 3 ncü çocukları sarı saçlı mavi gözlü
aramızda espri konusu oluyo bu çocuğa dna testi yaptırcaz diye

hayırlısıyla canım.. bir tahlillerin kontrollerin yapılsın da bizimle de paylaşırsın

zaten annem ve sizden başka kimseye anlatmıyorum ki bide milletle uğraşamam
yok niye olmadı günün geçtimi ooofff sinir durumlar
çarşamba günü eve gelince ilk iş sizlerle paylaşmak
iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı seviyorum

eraycım olabilir valla eşimin ailesi de benim ailemde açık tenli aslında
benim anneannem esmer ona benzemişim
eşimin dedesi esmer, eşimde dedesine benzemiş geri kalan ablalar kardeşler hep renkli gözlü sarışın kumral
ne çıkacağını kestirmek pek mümkün görünmüyor

allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin gerisi boş zaten
benim kız da babasının kopyası bende ikinciyi doğurcam kendime benzetcem diyorum kızım anne sen çok güzel diilsin bana benzesin diyo
ergenlik çok fena beni hiç beğenmiyo hep çatışma halinde benimle

sen neden bana selam sabah vermiosun
mikin benim içime edio şu an da

işler yoğun bizim yaa
fazla giremiyorum
girsem de sayfa açık ama altta duruyo

mickeyim gelsin ısıracam onu
1) uğraştırarak geldi diye
2) anasını yordu yemekten bezdirdi diye
3) totosu çok tatlı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…