ben geldim, testimiz iyi cikti,her sey normal cok sükür.
tickerin ne güzel olmuş sevsenacığım kara bebeklim :)
bugün ogluma soyledik cok sevindi,
saolasın canım benimcanım benim inşallah herşey yolundadır.. çok ta sıkıntı yapma..
yumurta takibi falan yapar belki 6 ay oldu geriliyorum sanki olmadıkçaiyi yapmışsın gülüm yaaa
klomen fln verir belki o ii olur
saolasın canım benim
yumurta takibi falan yapar belki 6 ay oldu geriliyorum sanki olmadıkça
kuzum benim adama spermiyogram gerkmez dimi ya hani bi tane oldu ya kendisi yaptırmaz zaten yani çok zor ikna etmem
adetine ne kadar var??
git tabii aklında soru işareti kalmasın :26:
inşallah tez tazamanda bebişine kavuşursun canım
ayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim
ayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim
çocukların ve eşinle nice mutlu sağlıklı huzurlu bol paralı bi ömür diliyorum inşallahayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim
öyle düşünme canım.. erkeklik taslamasın.. sonuçta 20sinde ki gibi değil, ona bakarsan sende hamile kaldın ozaman.. şimdi niye kalamıyosun belki sorun eşindedir.. belli mi olur kuzum.. eşin de bir test yaptırsın 5-10 dakkalik işi var en fazla.. töbe töbe.. biz baktırmadığımız yer kalmıor onlar iki damla tohum verecek diye deli oluyolar..
çocukların ve eşinle nice mutlu sağlıklı huzurlu bol paralı bi ömür diliyorum inşallah
sorunun bende olduğunu düşünüyorum canım o yüzden ilk önce benim detaylı taramadan geçmem lazım malum yaş 33 bide troitim var onları bi halledeyim bende bişey çıkmazsa o zaman kolundan tutup götürcem
teşekkür ederim canım
benden de pamuk gibi bebek çıkmaz diye düşünüyorum tenim beyaz ama saç baş simsiyah
eşimde esmer tenli
hayırlısıyla canım.. bir tahlillerin kontrollerin yapılsın da bizimle de paylaşırsın
valla hiç belli olmaz canım
benim eltim de senin gibi hatta esmer bile sayılabilir kaynım biraz beyaz tenli sayılabilir 3 ncü çocukları sarı saçlı mavi gözlü
aramızda espri konusu oluyo bu çocuğa dna testi yaptırcaz diye
eraycım olabilir valla eşimin ailesi de benim ailemde açık tenli aslında
benim anneannem esmer ona benzemişim
eşimin dedesi esmer, eşimde dedesine benzemiş geri kalan ablalar kardeşler hep renkli gözlü sarışın kumral
ne çıkacağını kestirmek pek mümkün görünmüyor
sen neden bana selam sabah vermiosun
mikin benim içime edio şu an da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?