Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Bir iğrenç pazaretesi daha devırdık şükür:93:

aynen canım çok şükür :) evdemisin kız sen.. hani bu saate işte olmazsın ya o bakımdan..

inşallah onunla konuşamayınca üzülüyorum böyle hevessiz olması ..Ama olunca sevinir sever herhalde..

Kızlar bnm mesai bitti iyi akşamlar hepinize...

fıstık ya ben bir yerde boşluk bırakmışım hafızamda senin yaş kaç ki.. hani annen de genç o bakımdan yaani.. ben 23.. annem 44 ..

az kaldı kuzum az sabreyle sende devırcen :)

kopiş evdeyım evet

ooh ne güzel.. ıscak ıscak oturuyosun evinde (gerçi benim burası da sıcacık ta..)
değil mi şöyle uzanasın salondaki koltuğa.. alasın elinde kumandayı.. tam sevdiğin diziyi izleyecekken uyuya kal oracıkta ooh
bende çıkayım artıkın.. kociş gelcek basılmiyim :) öptüm şekerler

Son düzenleme:

uyuyakalmak yasak canım ders calısıcam bırazdan

uyuyakalmak yasak canım ders calısıcam bırazdan

oy kuzum kıyamam.. ozaman şöyle yap.. ders çalışacağın odayı biraz havalandır.. sıcaklığı baymasın beynini.. daha ferah olur ortamın.. allah zihin açıklığı versin.. okuduğun herbişiy aklında kalsın.. KK kopya veremicek sınavda ha ona göre

az önce bizim evde bebek konuşması oldu şakayla başlayan sonra kızım ve benim ağlayarak sonlandırdığımız bi konuşma
kızım kardeş istemiyomuş
sebebini sordum sölemedi bana bişey olmasından mı korkuyosun dedim umursamaz bi tavırla haayıır dedi
oysaki en çok o istiyodu kardeşi olmasını
neden istemiyo sizce fikriniz varmı arkadaşlar
çok üzgünüm şu an bile bi kaç damla yaş akıyo gözlerimden
bütün hevesim umutlarım yokolmuş gibi hissediyorum çok etkilendim daha doğmadan bu kadar tepki niye veriyo ki

medi hallederrr 2 dersım kaldı calısılacak. sırf sorulara calısıyorum dana önce çıkmış olanlara gecen yıl da boyle calıstım basardım gene basarırım inşallah:) tesekkur ederım kopişçim :)

gülüm ya arkadaslarından onlardan etkılenıyo olabılır..ilgi meselesidir kesin klasık..

selam kizlar bugün sitede sorun oldu giremedim,dogum günümü kutlayan arkadaslarim hepinize cok tesekkür ederim,hepinizi seviyorum,iyiki varsiniz

bıdıkçım bişey sordum arada kaynadı görmedin
bende doktordan klomen istiyim mi ne dersin nasıl bi tedavi vaktin varsa bi yazıver bacım çarşamba günü doktora gitcem

ercecim klomen birden fazla yumurta olgunlaştırıp hamile kalma şansını artırmaya yönelik bir tedavi (ben bugün doktora gitmiştim bana klomeni çok faydalı görmedi çünkü ona göre çoğul olduğu için düşük yapmışım..ama çok şükür hepsi çatlamış)
adetin 5. günü başlanır artık doktorun neyi uygun görürse günde 1 adet yada 2 adet olmak kaydıyla 5 gün içilir, doktor bir gün verir muhtemelen klomene başladığın günden 7-8 gün sonraya..
gidersin bakar yumurtalara eğer yeterli büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesi verir ve iğneden sonra ilişki takvimi belirler
benim doktor iğneden sonra 30-36. saatleri arası ve akabindeki 4 gün 24 saat aralıklarla demişti. Kimi doktor 24 saat sonra diyo kimisi başka
ama 36. saatin özelliği var ben sana diyim...

canım hiiç üzülme bence çocuklar kendince tepki veriyor işte benim kızımda hiç istemiyordu
benim kardeşim filan olmayacak diye basbas bağırıyordu şimdi kabullenmeye başladı
ama ben ona hep bu senin kararına bağlı değil kardeşin olup olmayacağına babanla ben karar verebiliriz ve allah ta bize başka çocuk verirse olur dedim
şimdi bazen:
''hiç olmazsa ben bezelye tanesi değilim'' diye dalga bile geçiyor hamileyim diye

günaydın sevsena nasılsın bugün
mide yanmaları bulantılar başladı mı??

canım günaydın :80:
pek mide bulantısı denmez heralde benimkine sadece acıkınca dayanamıyorum o zaman bulantı hissi oluyor birde öğlen yemekten sonra biraz bulanıyor sonra geçiyor .. yemek kokularına filan da hassaslaşmadım rahat rahat yapıyorum yemeğimi belki de daha erken daha belirtiler için..

ilk hamileliğimde bu kadar rahat değildim devamlı uyuyordum ve beşinci ayıma kadar midem bulandı
tabi o zaman evdeydim.. şimdi aman olmasın diye dua ediyorum çalışırken katlanılacak bir durum değil çünkü

aman maşallah diyelim o zaman böyle rahat rahat devam etsin inşallah
cinsiyeti farklıysa aşermesi de farklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…