Bir iğrenç pazaretesi daha devırdık şükür:93:
inşallah onunla konuşamayınca üzülüyorum böyle hevessiz olması ..Ama olunca sevinir sever herhalde..
Kızlar bnm mesai bitti iyi akşamlar hepinize...
Bir iğrenç pazaretesi daha devırdık şükür:93:
sen devirdin çok şükürde biz hala çalışıyoruz
az kaldı kuzum az sabreyle sende devırcen :)
kopiş evdeyım evet
ooh ne güzel.. ıscak ıscak oturuyosun evinde (gerçi benim burası da sıcacık ta..)
değil mi şöyle uzanasın salondaki koltuğa.. alasın elinde kumandayı.. tam sevdiğin diziyi izleyecekken uyuya kal oracıkta ooh
bende çıkayım artıkın.. kociş gelcek basılmiyim :) öptüm şekerler
uyuyakalmak yasak canım ders calısıcam bırazdan
oy kuzum kıyamam.. ozaman şöyle yap.. ders çalışacağın odayı biraz havalandır.. sıcaklığı baymasın beynini.. daha ferah olur ortamın.. allah zihin açıklığı versin.. okuduğun herbişiy aklında kalsın.. KK kopya veremicek sınavda ha ona göre
gülüm ya arkadaslarından onlardan etkılenıyo olabılır..ilgi meselesidir kesin klasık..az önce bizim evde bebek konuşması oldu şakayla başlayan sonra kızım ve benim ağlayarak sonlandırdığımız bi konuşma
kızım kardeş istemiyomuş
sebebini sordum sölemedi bana bişey olmasından mı korkuyosun dedim umursamaz bi tavırla haayıır dedi
oysaki en çok o istiyodu kardeşi olmasını
neden istemiyo sizce fikriniz varmı arkadaşlar
çok üzgünüm şu an bile bi kaç damla yaş akıyo gözlerimden
bütün hevesim umutlarım yokolmuş gibi hissediyorum çok etkilendim daha doğmadan bu kadar tepki niye veriyo ki
bıdıkçım bişey sordum arada kaynadı görmedin
bende doktordan klomen istiyim mi ne dersin nasıl bi tedavi vaktin varsa bi yazıver bacım çarşamba günü doktora gitcem
günaydın kızlar
az önce bizim evde bebek konuşması oldu şakayla başlayan sonra kızım ve benim ağlayarak sonlandırdığımız bi konuşma
kızım kardeş istemiyomuş
sebebini sordum sölemedi bana bişey olmasından mı korkuyosun dedim umursamaz bi tavırla haayıır dedi
oysaki en çok o istiyodu kardeşi olmasını
neden istemiyo sizce fikriniz varmı arkadaşlar
çok üzgünüm şu an bile bi kaç damla yaş akıyo gözlerimden
bütün hevesim umutlarım yokolmuş gibi hissediyorum çok etkilendim daha doğmadan bu kadar tepki niye veriyo ki
günaydın sevsena nasılsın bugün
mide yanmaları bulantılar başladı mı??
canım günaydın :80:
pek mide bulantısı denmez heralde benimkine sadece acıkınca dayanamıyorum o zaman bulantı hissi oluyor birde öğlen yemekten sonra biraz bulanıyor sonra geçiyor .. yemek kokularına filan da hassaslaşmadım rahat rahat yapıyorum yemeğimi belki de daha erken daha belirtiler için..
ilk hamileliğimde bu kadar rahat değildim devamlı uyuyordum ve beşinci ayıma kadar midem bulandı
tabi o zaman evdeydim.. şimdi aman olmasın diye dua ediyorum çalışırken katlanılacak bir durum değil çünkü
aman maşallah diyelim o zaman böyle rahat rahat devam etsin inşallah
cinsiyeti farklıysa aşermesi de farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?