eraycım olabilir valla eşimin ailesi de benim ailemde açık tenli aslında
benim anneannem esmer ona benzemişim
eşimin dedesi esmer, eşimde dedesine benzemiş geri kalan ablalar kardeşler hep renkli gözlü sarışın kumral
ne çıkacağını kestirmek pek mümkün görünmüyor
ayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim
kıyamam yaaa
ben sesini duyduğumda bakamadım bile :)
duydum ya yeter die düşündüm
kağıttan baktım sona çocuğa
onu da dr da bıraktım deli gibi
salak oluyo insan yaaaaa
canım doğumgünün kutlu olsun
sevdiklerinle bebişlerinle nice mutlu yıllar inşallahh
testlerine de çok sevindim
sorun çıkmayacak sağlıkla gelecek inşallah
sessizlik çöktü sanırımay çok uykum var yaw.. kaynanam yüzünden 3 te yattım.. sabah ta dükkana gelicez diye 8de kalktık..
*** mistik kız sen ne yaptın.. düzdünüz mü kaynananın evini? inşallah yormamışsındır kendini
eşyayı eve koyduk ama yerleşmedi tabi daha.çok yorgunum akşam olsun diye bekliyorum
yoruldum ama öle ağır falan kaldırmadım kayınvalidem kaldırtmadı tabi..annemle ikisi sanki hamileymişim gibi aman sen dur diye hep elimden aldılarhatta eşimin teyzesi geldi bir ara evi düzenlemeye çalışıyoduk ben elimden birşeylerle geldim bana bir kızdı sana kadar taşıyacak kimse yokmu sen kendine dikkat et diye
herkes benden beklenti içinde ama benim aklıma gelmiyo bu aralar pek..
eşyayı eve koyduk ama yerleşmedi tabi daha.çok yorgunum akşam olsun diye bekliyorum
yoruldum ama öle ağır falan kaldırmadım kayınvalidem kaldırtmadı tabi..annemle ikisi sanki hamileymişim gibi aman sen dur diye hep elimden aldılarhatta eşimin teyzesi geldi bir ara evi düzenlemeye çalışıyoduk ben elimden birşeylerle geldim bana bir kızdı sana kadar taşıyacak kimse yokmu sen kendine dikkat et diye
saolasın canım benim
yumurta takibi falan yapar belki 6 ay oldu geriliyorum sanki olmadıkça
kuzum benim adama spermiyogram gerkmez dimi ya hani bi tane oldu ya kendisi yaptırmaz zaten yani çok zor ikna etmem
ayrica bugün benim dogum günüm,30 yasina girdim
Bende geçen grip oldum ya gripten sonra ağzımda bi acılık ne tat alabiliyorum ne koku.Kaynanamda yemekte söylemiştim ..Bana bi şey diyemedi ama ertesi gün eşimi aramış sormuş bebekten olmasın ağzının acılığı diye..
Daha da yeni bitmiştim yani imkan yok.Her şeye bir mana veriyorlar valla..
Annem hiç hevesli değil ona çok üzülüyorum..Aslında bnm annemin daha hevsli olması gerekmez mi?
cnm annende heveslidir elbet .. belki seni psikolojik olarak etkilemek istemediği için fazla dile getirmiyordur.benim kayınvalidemde hiç dillendirmiyo ama ben düşük yaptığımda ağlamıştı.bu bile bir anlam bence..
Bilmiyorum ama hiç konusunu açmıyo bebek düşünüyoruz dediğimde de ne acelen var demişti..
Ben bahsedincede konu değiştiriyo..Sanırım anane olmaya hazır değil
bazı insanlar duygularını kolay kolay göstermezler cnm, üzme bu konuda kendini.. hamile olduğunu öğrenince çok sevinir emin ol.. hem kaç yaşında ki :) artık anneannelik zamanı gelmiştir
43 yaşında .Evlenmemi hala kabullenemedi sanırım bir de bebek diyince pek heyecanlanmıyo..Ama kucağına verince çok seveceğine eminim..
gençmiş aslında..sen bebek bir olsun o zaman gör istiyo mu istemiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?