günaydınlar herkese..
kızlar duydunuzmu ebru gündeşde hamileymiş.
günaydınlar herkese..
günaydınlar herkese..
mistrall sen ne zaman test yapacan?
çalışmalar geçen hafta bitmişti sanırım
ben bu ay çalışmaları bitirmeyi düşünmüyorum
kırmızı kart yiyene kadar çalışıcam
Benım de geçen haftaydı yoksa yine gündaş mıyız cnm?
Ben bıraktım çalışmayı eşim bırakmadı sağolsunolsun devam edelim belli olmaz diyor
Hay maşşallah
azmin zaferi deriz bebişin adına da
sanırım gündaşız evet...benim günümde 1-2 nisan falan olur heralde :)
hayırlısı olsun cnm..bakalım ne olacak.ama ayın başında ikimizde güzel haber versek fena olmaz demi
Hem de ne güzel olur ..Sevsena nın dediği gibi sen azim koyarsın,ben zafer
hee olur ne olcek..erkek olursa azim kız olursa azime :)Hem de ne güzel olur ..Sevsena nın dediği gibi sen azim koyarsın,ben zafer
amin cnm inşallah..göbekleri sürüyorsunuz demi ekranlara ..hadi kızlar valla ikinizdende hayırlı haberler bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin size
topikteki diğer kızlarada tabi
günaydinnnnn
günaydın potim nasılsınız bugün
Kızlar benim en fazla 4 çalışmada pilim bitiyo ya nasıl dayanıyosunuz helal olsun wallaa
En az 3 gün ara vermem gerekiyo, yoksa istek gelmiyo. Gelmeyince de moralim bozuluyo benim. Görev gibi yapamıyorumBen nasıl h.kalacaksam
Yok yok gelicek ay ovulasyon testinde kararlıyım ben. Gerçi eşim de gitmiş mesir macunu almış ye diyip duruyoHem kendisine hem bana yediriyo Gelicek ay iyi çalışabilmemiz için yememiz lazımmış
iyiyim canim,sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Kızlar benim en fazla 4 çalışmada pilim bitiyo ya nasıl dayanıyosunuz helal olsun wallaa
En az 3 gün ara vermem gerekiyo, yoksa istek gelmiyo. Gelmeyince de moralim bozuluyo benim. Görev gibi yapamıyorumBen nasıl h.kalacaksam
Yok yok gelicek ay ovulasyon testinde kararlıyım ben. Gerçi eşim de gitmiş mesir macunu almış ye diyip duruyoHem kendisine hem bana yediriyo Gelicek ay iyi çalışabilmemiz için yememiz lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?