hoşgeldin civanım.. nasılsın?! .. pirinç tanem nasıl :)
çok heyecanlıyım, bu akşam dr a gidecez keseyi görmeye
çok heyecanlıyım, bu akşam dr a gidecez keseyi görmeye
benim sol tarafımda yine ağrı var :18: yoksa hala kistimmi var benim :18: ciddi bir şekilde kasığıma doğru acıyo.off bu ay gene madurlardayımzaten mayıs ayına kadar hedef koydum kendime eğer mayısda boş geçerse doktordayım
gece kesintisiz uyuyamıyorum çok uyanıyorum sabah ta yataktan kalkamıyorum uyku düzenim hiç yok
annemin bi lafı var gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilmezsiniz
nerde bende o sabır, haftaya bi daha giderim napim çok merak ediyorume kuzu 1 hafta bekleyeydin de kalbini de duyaydın ya :)
neyse bakalım hayırlısıııııı
inşallah herşey yolundadır.. sen en son nezaman kan testi yaptırdın? değerini soracaktım da :)
nerde bende o sabır, haftaya bi daha giderim napim çok merak ediyorum
en son geçen çarşamba yaptırdım 510 olmuştu. pazar yaptırdığımda 97ydi, 3 gün sonra 510 olunca yaptırmadım artık yeterince yükseldi nasılsa diye. inşallah herşey yolundadır
en son geçen çarşamba yaptırdım 510 olmuştu. pazar yaptırdığımda 97ydi, 3 gün sonra 510 olunca yaptırmadım artık yeterince yükseldi nasılsa diye. inşallah herşey yolundadır
1500 ü geçmedi ise hcg kese görünmez panikleme tamam mı :)
bende gidicem bu ctesi bidaha
kıymetli bebekler ya göresimiz gelio hep :)
ben şimdiden yumurta halini çok merak ediyorum
hamile kalırsam eve ultrason alırım sanırım
yoktur canım inşallah
belki bu ay geç çatlıyordur...hemen kiste yorma
dün hastaneye gittiğimde keseyi gördüm ben hemde karından baktı doktorcumla benim aynı görünüyo bebiklerin haftası 4433 çıkmıştı hcg
dün hastaneye gittiğimde keseyi gördüm ben hemde karından baktı doktorcumla benim aynı görünüyo bebiklerin haftası 4433 çıkmıştı hcg
500 ün üstünden bir hafta geçti, iki günde bir ikiye katlandıysa en az 4000 olması lazım hesabıma göre1500 ü geçmedi ise hcg kese görünmez panikleme tamam mı :)
bende gidicem bu ctesi bidaha
kıymetli bebekler ya göresimiz gelio hep :)
angaralı bacularım
ben bi depar bekliorum sizden haydi
misti bu ay regl gelirse sende hemen şükrana emi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?