Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Selam kızlar:80: Bugün adetimin 21. Günü progesteron tahlili yaptım çatlatma iğnesi

olalı 1 hafta oldu sonucu 2 de alcam çok heyecenlıyım bakalım yumoşlar çatladımı:82:

yoktur canım inşallah
belki bu ay geç çatlıyordur...hemen kiste yorma

gece kesintisiz uyuyamıyorum çok uyanıyorum sabah ta yataktan kalkamıyorum uyku düzenim hiç yok
annemin bi lafı var gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilmezsiniz

gece yatmaz sabah kalkmaz!!!

klomenle ilgili kısa bir brifing vermiştim okudun dimi güselim

e kuzu 1 hafta bekleyeydin de kalbini de duyaydın ya :)
neyse bakalım hayırlısıııııı
nerde bende o sabır, haftaya bi daha giderim napim çok merak ediyorum
inşallah herşey yolundadır.. sen en son nezaman kan testi yaptırdın? değerini soracaktım da :)

en son geçen çarşamba yaptırdım 510 olmuştu. pazar yaptırdığımda 97ydi, 3 gün sonra 510 olunca yaptırmadım artık yeterince yükseldi nasılsa diye. inşallah herşey yolundadır

1500 ü geçmedi ise hcg kese görünmez panikleme tamam mı :)
bende gidicem bu ctesi bidaha
kıymetli bebekler ya göresimiz gelio hep :)

maşallah maşallah.. inşallah herşey yolundadır..

dün hastaneye gittiğimde keseyi gördüm ben hemde karından baktı doktorcumla benim aynı görünüyo bebiklerin haftası 4433 çıkmıştı hcg

ben şimdiden yumurta halini çok merak ediyorum
hamile kalırsam eve ultrason alırım sanırım

kız çatlak yine benim salak elticik aklıma geldi.. 6.aya kadar nerdeyse her hafta hastanedeydi.. midesi yanar (öğrendiği zamanlar) ultrsona girer bişi oldu mu diye.. ishal olur yine ultrasona.. sürekli ultrasona girdi.. en sonunda doktor kızmış herhalde bundan sonra ayda 2 defa yeterlidir çok ciddi birşey olmazsa demiş..
hepimiz meraklıyız da .. sık sık ultrason da iyi değilmiş kızlar ona göre..

dün hastaneye gittiğimde keseyi gördüm ben hemde karından baktı doktorcumla benim aynı görünüyo bebiklerin haftası 4433 çıkmıştı hcg

süper maşallah
darısı kalbine :)
abdominal de 8. haftada duyarsın kalbini vajinal istemiosan öncesinde gidip panikleme şeker
hoş sen benden deneyimlisindir :)

angaralı bacularım
ben bi depar bekliorum sizden haydi
misti bu ay regl gelirse sende hemen şükrana emi :)

oy maşallah 4433... anasına sımsıkı tutunmuş desene :) nazar değmesin

500 ün üstünden bir hafta geçti, iki günde bir ikiye katlandıysa en az 4000 olması lazım hesabıma göre
ben şimdiden yumurta halini çok merak ediyorum
hamile kalırsam eve ultrason alırım sanırım

keşke öyle bir imkan olsa bende alırım valla küçük boy bişey
sen bu ay tekrar kullancakmısın klomeni yoksa aramı veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…