Kızlarr günaydınn,
çatlatma iğnesinden 17 gün geçti, test yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce nasıl yorumlamalıyım???
:18::18::18::18:
dün doktora gittim
sorun yok hiç bişi kalmamış, zaten çeşme gibiydi bırak rahimi damarlarımda kan kalmadı
bu ay yine çalışacaz beklemicez
bekle beni nisan geliyorummmmmmmm
inş. cnm, silik çıkması umutlu mu yani?kan testi yaptır hemen
inşallah hamilesindir
Kızlarr günaydınn,
çatlatma iğnesinden 17 gün geçti, test yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce nasıl yorumlamalıyım???
inş. cnm ya umarım testin azizliğine uğramam...silik bile çıktıysa koş kan testi yaptır canım.. umut tabiki de! inşallah haamişsindir
Kızlarr günaydınn,
inş. cnm, silik çıkması umutlu mu yani?
çok sevindim müdahaleye gerek kalmamasına...çalışmalara tam gaz devam o zaman..bu ay adetini normal gününde olursun o zaman sen..bir sıkıntın kalmadı yani
Kızlarr günaydınn,
inş. cnm, silik çıkması umutlu mu yani?
Kızlarr günaydınn,
cnm çatlatma iğnesi de bir çeşit hcg hormanu içerdiğinden yanıltabilir.Bnm başıma geldi hatta kan testinde bile çıktı ama iğneden olduğunu değer düşünce anladık.Günü 3 4 gün geçmeden emin olamazsın cnm..Biraz sabret inşallah duyarız güzel haberini...
merhaba arkadaslar gecen aylardan belki hatirlayan olur beni bu ay ismimi yazdirmamaistim topige ama
beklenmeyen adet tarihim 24 mart ti. 5 gun onceden beri yaptigim butun testler pozitif Allaha sukur. bugun doktora gidecegim ama yurtdisinda oldugumdan kan testi sonucunu baya bi gec alacagim. Yinede sizlere bu guzle haberi vermek istedim. belki aranizda benim gibi hem pko hemde esinde sperm azligi problemi olanlar varsa umut olur. 1.5 yil sonra bu duyguyu bende yasiyorum. 2 ay kolen ve metformin kullandim ve olmadi bu ay ise hatit tohumu cayi ictim demek vesile bundaymis.ayrica ates olcme yonteminide kullaniyordum aylardir.
Umarim Allah sonumu hayir eder. Ve butun bebek ozlemi cekenlerin kucaklarini bebisle doldurur.
merhaba arkadaslar gecen aylardan belki hatirlayan olur beni bu ay ismimi yazdirmamaistim topige ama
beklenmeyen adet tarihim 24 mart ti. 5 gun onceden beri yaptigim butun testler pozitif Allaha sukur. bugun doktora gidecegim ama yurtdisinda oldugumdan kan testi sonucunu baya bi gec alacagim. Yinede sizlere bu guzle haberi vermek istedim. belki aranizda benim gibi hem pko hemde esinde sperm azligi problemi olanlar varsa umut olur. 1.5 yil sonra bu duyguyu bende yasiyorum. 2 ay kolen ve metformin kullandim ve olmadi bu ay ise hatit tohumu cayi ictim demek vesile bundaymis.ayrica ates olcme yonteminide kullaniyordum aylardir.
Umarim Allah sonumu hayir eder. Ve butun bebek ozlemi cekenlerin kucaklarini bebisle doldurur.
aminnn bütün güzel duaların için
Allah sana da sağlıkı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat versin
ay ne güzelll
şükürler olsunnnnn
ben bu hususu doktora danışmıştım o da 12 gün sonra test yapın dememizin sebebi o demişti
çatlatma iğnesiyle hcg yükseliyormuş sonraki günlerde düşmeye başlıyormuş 12 günde ise hamilelik yoksa 4-5 in altlarına kadar iniyormuş
sen de böyle birşey yaşadıysan
yani 12 gün geçtikten sonra kanda çıktıysa sonna düştüyse kimyasal gebelik geçirmişsindir diye tahmin ediyorum
merhaba cnm..hatılıyorum seni azmı bekledik birlikte toiklerde..hayırlı olsun cnm..rabbim tamamına erdirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?