sagolun kizlar cok teskkur ederim. crafty cim sanada hayirli olsun canim ben en son geldigimde sen tup bebek calismalari icindeydin sanrim sende hamilesin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
merhaba arkadaslar gecen aylardan belki hatirlayan olur beni bu ay ismimi yazdirmamaistim topige ama
beklenmeyen adet tarihim 24 mart ti. 5 gun onceden beri yaptigim butun testler pozitif Allaha sukur. bugun doktora gidecegim ama yurtdisinda oldugumdan kan testi sonucunu baya bi gec alacagim. Yinede sizlere bu guzle haberi vermek istedim. belki aranizda benim gibi hem pko hemde esinde sperm azligi problemi olanlar varsa umut olur. 1.5 yil sonra bu duyguyu bende yasiyorum. 2 ay kolen ve metformin kullandim ve olmadi bu ay ise hatit tohumu cayi ictim demek vesile bundaymis.ayrica ates olcme yonteminide kullaniyordum aylardir.
Umarim Allah sonumu hayir eder. Ve butun bebek ozlemi cekenlerin kucaklarini bebisle doldurur.
merhaba arkadaslar gecen aylardan belki hatirlayan olur beni bu ay ismimi yazdirmamaistim topige ama
beklenmeyen adet tarihim 24 mart ti. 5 gun onceden beri yaptigim butun testler pozitif Allaha sukur. bugun doktora gidecegim ama yurtdisinda oldugumdan kan testi sonucunu baya bi gec alacagim. Yinede sizlere bu guzle haberi vermek istedim. belki aranizda benim gibi hem pko hemde esinde sperm azligi problemi olanlar varsa umut olur. 1.5 yil sonra bu duyguyu bende yasiyorum. 2 ay kolen ve metformin kullandim ve olmadi bu ay ise hatit tohumu cayi ictim demek vesile bundaymis.ayrica ates olcme yonteminide kullaniyordum aylardir.
Umarim Allah sonumu hayir eder. Ve butun bebek ozlemi cekenlerin kucaklarini bebisle doldurur.
bende hatırlıyorum seni yubacım..Tebrik ederim cnm Allah kucağını doldursun...Dualarını bizden eksik etme...Böyle eskilerden hamile haberi alınca bir mutlu oluyorum ki sormayın..Yaşasınnnnn
ayyy çok güzel bir haber canımallah tamamına erdirsin.. mart ayı ne bereketli geldi yaw :)
canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
tebrık ederım yubacıgım en sonunda sende hamiş oldun hadi bakalım darısı hayırlı vakiite başımıza olsun
benim sol tarafımda yine ağrı var :18: yoksa hala kistimmi var benim :18: ciddi bir şekilde kasığıma doğru acıyo.off bu ay gene madurlardayımzaten mayıs ayına kadar hedef koydum kendime eğer mayısda boş geçerse doktordayım
benim sol tarafımda yine ağrı var :18: yoksa hala kistimmi var benim :18: ciddi bir şekilde kasığıma doğru acıyo.off bu ay gene madurlardayımzaten mayıs ayına kadar hedef koydum kendime eğer mayısda boş geçerse doktordayım
medicik senın de bitti çalışmalar herhalde..Ne zaman beklenmeyen günün?
bitti yumurtlama gunum sanırım canım klasık hesaplayıcılara göre . ov. testı fılan yapmıyorum hiç. geriyo beni. beklıyoruz ama boş beklemıyoruz yıne de :)4 nisan benım tarıhım
olur medim olur ... bende bu ay çok ümitlendim.. eski bekleyenlerden güzel haberler aldık bu ay.. martta olmazsa önümüzdeki ay devam.. :)
ay kızlar dua edin.. ihalemiz bugün kesinleşecek.. inşallah olur yarabbim.. bir büyük firmayla savaşıyoruz şu anda.. (o da eşimin eski çalıştığı firma) inada bindirdiler iice fiyatları düşüre düşüre bakalım ne olacak.. haydi hayırlısı.. aman olsun da az olsun bizim olsun.. sonra devamı da gelir inşallah
rabbim hayırlı bereketli işler nasip etsin inşallah
günaydın kızlar çok tembelleştim bu aralar daha yeni kalktım yataktan temizlik günüm bugün hiç canım istemiyo
slm kızlar, geç kaldım bugün
yuba hayırlı olsun canım çok sevindim yeni hamişer duyduğuma
maşallah mart çok bereketli geçiyordevamı gelir inşallah
sağolasın canım..
kız ne uykusu o(gerçi bende bazen işten kaytarında 10-11'e kadar uyuyorum) insan çok uyuyunca ağırlık çöküyor.. tembellik bastırıyor.. evde olan 8-9 da en geç kalkmalı :) yoksa uyudukça uyuyası geliyor insanın..
gece kesintisiz uyuyamıyorum çok uyanıyorum sabah ta yataktan kalkamıyorum uyku düzenim hiç yok
annemin bi lafı var gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?