Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sagolun kizlar cok teskkur ederim. crafty cim sanada hayirli olsun canim ben en son geldigimde sen tup bebek calismalari icindeydin sanrim sende hamilesin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

EVETTTTTT
bende de var bi mickeyy
darısı başına duy kalbini en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende hatırlıyorum seni yubacım..Tebrik ederim cnm Allah kucağını doldursun...Dualarını bizden eksik etme...Böyle eskilerden hamile haberi alınca bir mutlu oluyorum ki sormayın..Yaşasınnnnn

ayyy çok güzel bir haber canım allah tamamına erdirsin.. mart ayı ne bereketli geldi yaw :)

canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

bende hatırlıyorum seni yubacım..Tebrik ederim cnm Allah kucağını doldursun...Dualarını bizden eksik etme...Böyle eskilerden hamile haberi alınca bir mutlu oluyorum ki sormayın..Yaşasınnnnn

ayyy çok güzel bir haber canım allah tamamına erdirsin.. mart ayı ne bereketli geldi yaw :)

canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

cok sagolun kizlar dualarim tum anne olmak isteyen ve bu ugurda calisan bayanlar icin.

benim sol tarafımda yine ağrı var :18: yoksa hala kistimmi var benim :18: ciddi bir şekilde kasığıma doğru acıyo.off bu ay gene madurlardayım zaten mayıs ayına kadar hedef koydum kendime eğer mayısda boş geçerse doktordayım

cnm ağrı olması normal havalar soğuk üşütüyoruz ayaklarımızı ...EEEE birde bu kadar çalışmaya arada tıklıyo tabi Ben de öyleyim...

Tatlım kafanda kurum kurum kuracağına imkanın varsa hemen doktora git. Ben de dün şüphelenip duruyodum kendimi dinliyodum. Hemen atladım gittim. Doktor güldü eşimle bize. Ama rahatlayıverdim ii oldu:))

bitti yumurtlama gunum sanırım canım klasık hesaplayıcılara göre . ov. testı fılan yapmıyorum hiç. geriyo beni. beklıyoruz ama boş beklemıyoruz yıne de :)4 nisan benım tarıhım

olur medim olur ... bende bu ay çok ümitlendim.. eski bekleyenlerden güzel haberler aldık bu ay.. martta olmazsa önümüzdeki ay devam.. :)

ay kızlar dua edin.. ihalemiz bugün kesinleşecek.. inşallah olur yarabbim.. bir büyük firmayla savaşıyoruz şu anda.. (o da eşimin eski çalıştığı firma) inada bindirdiler iice fiyatları düşüre düşüre bakalım ne olacak.. haydi hayırlısı.. aman olsun da az olsun bizim olsun.. sonra devamı da gelir inşallah

rabbim hayırlı bereketli işler nasip etsin inşallah
günaydın kızlar çok tembelleştim bu aralar daha yeni kalktım yataktan temizlik günüm bugün hiç canım istemiyo

slm kızlar, geç kaldım bugün
yuba hayırlı olsun canım çok sevindim yeni hamişer duyduğuma
maşallah mart çok bereketli geçiyor devamı gelir inşallah

rabbim hayırlı bereketli işler nasip etsin inşallah
günaydın kızlar çok tembelleştim bu aralar daha yeni kalktım yataktan temizlik günüm bugün hiç canım istemiyo

sağolasın canım..
kız ne uykusu o (gerçi bende bazen işten kaytarında 10-11'e kadar uyuyorum) insan çok uyuyunca ağırlık çöküyor.. tembellik bastırıyor.. evde olan 8-9 da en geç kalkmalı :) yoksa uyudukça uyuyası geliyor insanın..

slm kızlar, geç kaldım bugün
yuba hayırlı olsun canım çok sevindim yeni hamişer duyduğuma
maşallah mart çok bereketli geçiyor devamı gelir inşallah

hoşgeldin civanım.. nasılsın?! .. pirinç tanem nasıl :)

gece kesintisiz uyuyamıyorum çok uyanıyorum sabah ta yataktan kalkamıyorum uyku düzenim hiç yok
annemin bi lafı var gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilmezsiniz

gece kesintisiz uyuyamıyorum çok uyanıyorum sabah ta yataktan kalkamıyorum uyku düzenim hiç yok
annemin bi lafı var gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilmezsiniz

canım öğlene kadar uyuyunca bende gece hiç uyuyamıyorum.. en az 5 defa uyanıyorum.. bazen kalkıp dolaşıyorum evde yapılacak bişey varsa onu yapıyorum ama kesinlikle geçe kadar uyumaktan oluyor.. geçen gece 3 te yattık sabah dedim 8,30da kalkıcam.. eşim uyumam için bırakıcaktı.. iyi ki de kalkmışım.. akşam bir de banyo yaptım.. kuzu gibi uyudum.. sabah uyandığımda ne çabuk sabah oldu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…