Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

inşallah öledir cnm ya...
Ama ciddi bir ağrı var yani
bakalım kaderdaşım ne yaşıyacağız gelen günlerde.

canım ufak bir bilgisayarın bile günü gününü tutmuyo
kaldıki insan vücudu ondan bin kat daha kompleks..
şuan değil de inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ama Allah korusun adet olursan 3. gün git doktora
sonraki ay için ferah olsun
ama tabi inşallah gerek kalmaz buna:)

angaralı bacularım
ben bi depar bekliorum sizden haydi
misti bu ay regl gelirse sende hemen şükrana emi :)

ankaranın kasveti etkiliyo ayol bizi..hep soğuk hep karlı bu aralar..banyo yapmaya korkuyoruz üşüyüp hasta olucaz diye

Ben eşimide götürücem doktora ..konuştuk gidecek Ama şükrana gitmem diyo. Kendimi rahat hissedemem sevemedim o kadını diyo.ben şükrana giderim belkide o başka yere gider
Ben seboşun özlem uzunları denemeyi düşünüyorum aslında.zekai tahir burakda çalışıyomuş.:26:

valla belki bu gidişle yaza bende şükranla tanışırım

şükranı da bi görseniz doktor şükran değil şükran teyze dersiniz
doktor havası yok hiç kadında tesettürlü ama birsürü tesettürlü doktor gördüm doktor gibilerdi bu öyle değil
ama kadın hacettepe ingilizce tıpı dereceyle bitirmiş üstelik okurken evlenmiş ve bir de oğlu olmuş

dün hastaneye gittiğimde keseyi gördüm ben hemde karından baktı doktorcumla benim aynı görünüyo bebiklerin haftası 4433 çıkmıştı hcg

ayy hayırlı olsun canım darısı başıma, bende dün gidecektim ama randevu alamadım, bugüne kaldı, bir an önce akşam olsada gitsem öyle merak ediyorumki, bende karından görünür diye düşünüyordum

süper maşallah
darısı kalbine :)
abdominal de 8. haftada duyarsın kalbini vajinal istemiosan öncesinde gidip panikleme şeker
hoş sen benden deneyimlisindir :)

benim doktorum ilk aylarda vajinal ultrasonla bakıyor bir zararını görmedim ben ilk bebeğimde..
bunda da öyle olur sanırım. cumartesi 14:30 da randevum var kalp atışını duyarım diye umuyorum
inşallah tabi

klomen bana iyi gelmiyomuş doktorcum
doktorum tek yumurta olsun onu çatlatalım dedi
çoğul olduğundan kimyasala döndüğünü düşünüyor

akşam gelice yaz merak ederim var mı evde netin :26:

demekki cnm senin yumurtlamanda birşey yok.o yüzden klomen takviyesi ile çoğula döndün..şimdi ne yapacak acaba doktorun?

hmm hayırlısı olsun, bi tane olsun bizim olsun
önemli olan yumurtanın olması, hem kimyasaldan hemen sonra herkes hamile kalıyor, bende kimyasal diye korktuğum zaman çok araştırmıştım baktım sonraki ay herkes hamile

kız şükran hanımın soyadı ne.. şey pardon şükran teyzenin hem okumuş hem evlenmiş.. bir de çocuk yapmış maşallah..

he bir de hangi hastanedeydi o

Son düzenleme:
kız şükran hanımın soyadı ne.. şey pardon şükran teyzenin hem okumuş hem evlenmiş.. bir de çocuk yapmış maşallah..

he bir de hangi hastanedeydi o

lina kadın sağlığı merkezi canım
yenimahallede
şükran çakmak

inşallah doktorcum burada sizin dualarınız devreye girecek

senin için 21 yasin e başlayak mı? ne dersiniz kızlar?
hoş 21 miydi o akıllım
kaçtı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…