bakın ben şöle yapirem
bilg dan açıorum bi hocayı
o yasin okuo bende takibini yapıorum türkçe harflerden
olur böle yaaa
41 akıllıma
biter bitmez misti me o zaman
ok mi?
selam kızlar
doktor yumurtlama takibine başlıcaz demişti bugün gttim henüz yumurtlama yok dedi
cuma yine gel dedi. normalde bugün olması lazımmış.
geç yumurtluyo olabilirsin dedi
cuma günkü duruma bakacak ona göre belki birdahaki ay yumurtlama hızlandırıcı tedavi yapabilriiz dedi
o ne ki?
biliyor musunuz?:44:
canım klomen verecektir yumurtaların gelişmesi için
canım çok şükür bişeyim yok, dua ediyorum olmasın diye. bende sana beslenmeni soracaktım dikkat ediyormusun, ben mutlaka günde 1 bardak süt 1 kase yoğurt, kuruyemiş(ceviz badem fıdık 5er tane) ve meyve yiyorum, sen neler yapıyorsundrgks canım senin bulantın filan var mı ya da halsizlik merak ettim:26:
benim ara ara oluyo geçiyo
canım çok erken yapmışsın, bende erken yapmıştım gerçi, ama 4 gün kala silik çizgi gördüm, olmaz diye bişey yok olabilir tabi ama beklemek en iyisiMerhaba arkadaşlar.Bi şey sorcam.Adetime bir hafta var ama ama sabah dayanamayıp test yaptım çooook silik bi çizgi vardı.Sizden böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı? Bi de ağzımda sürekli bi tat var. :26:
tşkler doktorbilmiyormki anacm bende bişey doktora da sormak gelmiyor o anda aklıma.
neyse en azından bi yerinden başladık işe hadi bakalım.
Kızlarrr dualara başlamışsınız yinee..En son Potim için okumuştum. O ay hamile kaldı zaten..Kaç yasin di bilmiyorum ama bıdık için 41 yasin e bende okurum mutlaka..Hemen bitiverir..
İnşallah poti gibi hemen hamiş kalırsın cnm...
canım allah razı olsun valla ağlatacaksınız ben sulugözümdür
sonra da mistime okuyalım olur mu o da hamile kalmışsa o zamana kadar
bebeği sağlıklı olsun diye dua ederiz
canım çok şükür bişeyim yok, dua ediyorum olmasın diye. bende sana beslenmeni soracaktım dikkat ediyormusun, ben mutlaka günde 1 bardak süt 1 kase yoğurt, kuruyemiş(ceviz badem fıdık 5er tane) ve meyve yiyorum, sen neler yapıyorsun
canım çok erken yapmışsın, bende erken yapmıştım gerçi, ama 4 gün kala silik çizgi gördüm, olmaz diye bişey yok olabilir tabi ama beklemek en iyisi
hayırlı olsun tedavin canım
saol cnm benim.....
Herşeyin başı dua tabi..umarım dediğin gibi bebiş için okuruz benim duaları ama pek sanmıyorum çünkü sol tarafımdaki ağrı baya bir canımı sıkıyo.yürüken bile hissetmeye başladım.
Bu arada bizim patron istanbula gidiyor...daha öğle yemeği bile yiyemedim çok yoğunum.yola çıkamadı gitti.gitsede rahatlasak ya off
sabah kalkınca kıza kahvaltı hazırlarken kendime de süt ısıtıyorum, öğlen yemekte mutlaka yoğurt yiyorum..içinde kuru incir,kayısı, fındık, badem, ceviz, kuru üzüm olan bir karışım almış eşim kuruyemişçilerde satılıyormuş arada ondan yiyorum. folic plus a devam ediyorum bu arada
ya ben hayatımda bu kadar çok yemedim daha önce
meyve filanda yiyorum havuç elma portakal
kesin doğum sonrası zayıflama topiklerinde bulacaksınız benii
sabah kalkınca kıza kahvaltı hazırlarken kendime de süt ısıtıyorum, öğlen yemekte mutlaka yoğurt yiyorum..içinde kuru incir,kayısı, fındık, badem, ceviz, kuru üzüm olan bir karışım almış eşim kuruyemişçilerde satılıyormuş arada ondan yiyorum. folic plus a devam ediyorum bu arada
ya ben hayatımda bu kadar çok yemedim daha önce
meyve filanda yiyorum havuç elma portakal
kesin doğum sonrası zayıflama topiklerinde bulacaksınız benii
amin cnm inşallah.. Yalnız cnm herkes bir tane okuyacak demi onuda netleştirelim..allah razı olsun canlarımmm hepinizden
valla umutlandım 41 bitmez 21 diyelim diyordum ama yetişecek gibi :)
inşallah hamile kalırız canım
sen de mistim de ben de.. Isteyen tüm arkadaşlarımız da
hayır olsun inşallah yine de dikkat et
eşya taşırken falan ters bi hareket yapmadın di mi
ya da çalışma sırasında
bak benim kanamadan önceki hafta ilişki sonrasında leke gelmişti onu da sordum doktora
mümkünse çatlatma iğnesinden 5 gün sonraya kadar ilişki sonra istirahat dedi
Kızla size bahsetmiştim en yakın arkadaşım düşük yapıyor galiba diye..
Dün doktora gitmiş normalde 6 7 haftalık olması gereken bebek kan testinde 5 haftalık çıkmış hcg 500 lerde imiş.Doktor düşüyo olabilir demiş hala net bişey yok.Ara Ara pembe kanama geliyormuş 4 gündür.
KEse yi çok zor görmüş doktor çok küçük demiş.Haftaya çağırmış kan değeri düşerse adet söktürücü veririz demiş.
Sizce düşüyo mu bebek?Yoksa bu kanamalar bu küçük kese normal mi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?