cnm sanırım düşüyor bebek...benimde dr keseyi göremeyince kan istemişti..benim kan değerime göre kese görünmesi lazımmış hatta benim kanım son adet tarihime görede olması gerekenden düşüktü.kızla size bahsetmiştim en yakın arkadaşım düşük yapıyor galiba diye..
Dün doktora gitmiş normalde 6 7 haftalık olması gereken bebek kan testinde 5 haftalık çıkmış hcg 500 lerde imiş.doktor düşüyo olabilir demiş hala net bişey yok.ara ara pembe kanama geliyormuş 4 gündür.
Kese yi çok zor görmüş doktor çok küçük demiş.haftaya çağırmış kan değeri düşerse adet söktürücü veririz demiş.
Sizce düşüyo mu bebek?yoksa bu kanamalar bu küçük kese normal mi?:26:
kızlar selam nasılsınız,ben iyi hissediyorum kendimi,tam 30.günüm bugün kürtajdan sonra çok gecikmeden regli geldi,mutlu oldum sanırım normale dönüyo herşey:))
kızlar selam nasılsınız,ben iyi hissediyorum kendimi,tam 30.günüm bugün kürtajdan sonra çok gecikmeden regli geldi,mutlu oldum sanırım normale dönüyo herşey:))
ben hiç bilmiyorum canım ya inşallah değerleri düşmez arkadaşının sağlıklı bir bebişi olur
cnm sanırım düşüyor bebek...benimde dr keseyi göremeyince kan istemişti..benim kan değerime göre kese görünmesi lazımmış hatta benim kanım son adet tarihime görede olması gerekenden düşüktü.
bana da öyle geliyor..Çoook üzüldüm ilk bebeğide 6 aylık düşük doğurdu bu da öyle oldu ..Zor toparlayacak sanırım
kızlar ben aranızdan ayrıldığımı söylemek için geldim.. bi daha girmicem çünkü artık çocuk düşüncem olmayacak ihtimallerim ve acabalarım da olmayacak çünkü bunları düşünmeme sebep olacak bi kocam olmayacak bugün itibariyle bu evliliği yürütemeyeceğime karar verdim ve boşanma kararı aldık yakın en kısa zamanda da ankaraya dönecem. allah sizlere mutlu huzurlu evlilikler sağlıklı bebekler nasip etsin. umarım hepiniz istediğiniz bebeklerinize hemen kavuşursunuz.. arada belki haber varmı diye girer bakarım sizlere.. öpüyorum hepinizi byeee..
kızlar ben aranızdan ayrıldığımı söylemek için geldim.. bi daha girmicem çünkü artık çocuk düşüncem olmayacak ihtimallerim ve acabalarım da olmayacak çünkü bunları düşünmeme sebep olacak bi kocam olmayacak bugün itibariyle bu evliliği yürütemeyeceğime karar verdim ve boşanma kararı aldık yakın en kısa zamanda da ankaraya dönecem. allah sizlere mutlu huzurlu evlilikler sağlıklı bebekler nasip etsin. umarım hepiniz istediğiniz bebeklerinize hemen kavuşursunuz.. arada belki haber varmı diye girer bakarım sizlere.. öpüyorum hepinizi byeee..
Sebbosh şaka mı ..Ne diyorsun,daha düne kadar neşe dolu enerjik şebodan bunları duyduğuma inanamıyorum.
Bi sakin ol kafan karışmıştır.Sinirle kalkan zararla oturur.Öyle acele kararlar verip sonra üzülme cnm.Biraz uzaklaş kafanı dağıt ,dinle kendini ...
ne diyorsun güzelim öyle acil karar verilecek şeyler mi bu dediklerin sakin ol bakalım
özel anlatmak istemiyorum dersen anlayış gösteririm ama yazdıklarını okuyunca sormadan duramıycam
niye böyle düşünüyorsun ne oldu :26:
yok cnm çok uzun zamanlara yani kısa süreli evliliğimizin öncesine de dayanan i durum bu 2 senelik nişanlılığımızıda sayarsak 3 yıla yakın zamandır olan durum bu düzelmesini umut ederek kalkışılan bu yolda artık dayanacak gücüm kalmadı bu evlilik ne kadar itelersen itele düzelmez bebek kurtarır diye ümitlenmiştim o da olmadı o yüzden artık çekilmeye v çektirmeye hiç gerek yok allahım herşeyin hayırlısını versin...
cnm biraz kafan karışık ve moralin bozuk sanırım anlayabiliyorum ama bak ne güzel uzun yıllara dayanan bir geçmişiniz var...arada olur öyle tatsızlıklar hepimizin evinde oluyo ama seviyoruz seviliyoruz ve bu yola çıktık kolay kolay dönüş olmamalı..sen sakin kafanla karar ver olurmu güzelim...
cnm acil alınan bi karar değil bu olaylar 3 yıla yakın zamandır düzelme göstermiyorsa bu evlilikte yolunda gitmeyen bişeyler var demektir. o yüzden ben bu olumsuzlukları kaldıracak güçte değilim artık..
yok cnm çok uzun zamanlara yani kısa süreli evliliğimizin öncesine de dayanan i durum bu 2 senelik nişanlılığımızıda sayarsak 3 yıla yakın zamandır olan durum bu düzelmesini umut ederek kalkışılan bu yolda artık dayanacak gücüm kalmadı bu evlilik ne kadar itelersen itele düzelmez bebek kurtarır diye ümitlenmiştim o da olmadı o yüzden artık çekilmeye v çektirmeye hiç gerek yok allahım herşeyin hayırlısını versin...
şeboş canım dur bi ya biraz zaman verin birbirinize yuva kolay kurulmuyo kolay da bozulmamalı
aile terapistine falan gidin tarafsız biri konuşsun ikinizle de tabi birbirinizi seviyorsanız
cnm acil alınan bi karar değil bu olaylar 3 yıla yakın zamandır düzelme göstermiyorsa bu evlilikte yolunda gitmeyen bişeyler var demektir. o yüzden ben bu olumsuzlukları kaldıracak güçte değilim artık..
her evlilikte problemler var hepimiz bir sürü dertle uğraşıyoruz.
iki yıl öncesine kadar bizde eşimle ayrılmaya karar vermiştik.. birbirimizden uzaklaşmıştık aynı evde iki yabancı gibiydik..kavga bile etmiyorduk.
biz evlilik terapisine gittik eşimle anladık ki sorunları çözülmez yapanda biziz.. çözümsüz olduğunu düşünmek en başta yapılan hata..
arada sevgi varsa saygı varsa ortak bir payda da buluşabilir insan..
inan soktayim su an,ne diyecegimi bilemiyorum canim,bu senin aldigin bir kararmi,esindemi ayrilmak istiyor
Kızlar test yaptım çok yeni ama;
Allah'ın izniyle hamileyim, Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
mistim çok dedim düzelecek her evlilikte olacak diye ama kaldırılamayacak her evlilikte de olmayacak şeyler yaşanmaya başladı o yüzden daha fazla uzatmanın anlamı yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?